isplati li se jauyu g3c za 160 dolara? Molim dobre duše da pogledaj specke pa jave ako postoji neka bolja alternativa.
Tražim inače mobitele do navedene cijene, a teško se nađu manji mobiteli jer su kinezi poludjeli za phabletima od 5+ inča.
isplati li se jauyu g3c za 160 dolara? Molim dobre duše da pogledaj specke pa jave ako postoji neka bolja alternativa.
Tražim inače mobitele do navedene cijene, a teško se nađu manji mobiteli jer su kinezi poludjeli za phabletima od 5+ inča.
Ma da, otac me zove da bi mi uzeo jedan neznam što poručiti šta je tako čudno?
Dajte neke 2 preporuke za mobitel do 1000kn sa svim troskovima .
I preporuka za mobitel do 1500kn sa svim trskovima.
Dajte i meni izgubila sam se ovdje.. samo meni bez troškova dostave
Sve što trebam je memorija, dual sim, dobra kamera i da nema zaje.. za iznos od nekih 1000-1500kn
Hvl
Pogledaj si i inew v3, spada u plan do 1500kn sa pdvom
Jel moze neka preporuka za mob do 1000 kn
pa nezelim sa ekrana 1280*720 na majni i sa kamere od 13 MP na 8MP.
Krivo sam se izrazio jer je Cubot nekvalitetan do bola ali sto ces.Ali nebi kupio toh Huaweia za 1500kn jer ima puno boljih kineskih mobitela odnjega koliko vidim.
Imam jedno pitanje sa minimalno pet mogućih odovora, a prihvaćam i druge sugestije sa strane, pa mi pomozite.
Koji od ovih pet koje ću postaviti u anketu smatrate da bi bilo najpoželjnije moći nabaviti u Hrvatskoj, za koju cijenu, možda uvjet xyz GB memorije?!
Ja ću postaviti pet brandova, pa po glasovanju daljnju komunikaciju možemo nastaviti u PP!
Brendovi sa preuzeti za izbor sa stranice na linku, tako, da ako postoji koji drugi interes, prihvaćam svaku sugestiju.
LINK; http://www.chinawhisper.com/top-10-chinese-mobile-phone-brands/
7 | Oppo |
---|---|
12 | MI Xiaomi |
1 | Meizu |
0 | ZTE |
0 | BBK |
Ljudi, zna tko za kakav dock koji bi podržavao punjenje i otg, a da je kompatibilan s ZP998? Na vraga, stavili su usb konektor s lijeve strane, a ne na sredinu, što je priličan problem. Hvala svima koji nađu za shodno odgovoriti nešto pametno i konstruktivno. (Iskreno, već razmišljam da nađem nekoga s 3D printerom da mi to "isprinta", pozadinska "elektronika" nije problem)
Jel to planiraš otvoriti trgovinu i ugovoriti sa nekim proizvođačem ili ispituješ za neku firmu.
No u svakom slučaju.
Kao prvi izbor bi uzeo Oppo, kao drugi izbor Xiaomi.
E sad ovo pitanje za cijenu, ne znam što očekuješ da ti se tu kaže? Mislim da svatko želi, odnosno priželjkuje mogućnost kupnje po cijeni jednakoj onoj vani. A ne da mi neka trgovina računa € po 9-10kn.
Eventualno sam spreman dat 100kn više, no naravno želim istu kvalitetu usluge, želim iste popuste i akcije.
Problem je što Oppo ima EU shop, dakle nema smisla otvarat neku lokalnu trgovinu.
Xiaomi, nisam siguran da li ima službeni EU shop, znam da se može naručit sa AndroidFiguren, sa Mobicity.
Dakle, jedina prednost dostupnosti i kupnje u RH je "lakša" reklamacija. Na temelju toga se ne može tražiti 400-500kn više za sam uređaj.
Suzio sam izbor na četri mobitela:
iNew v3
THL T5S
Iocean X7 HD
Zopo ZP780
Ono što me zanima jel mi odabir ok i ima li od gore navedenih koji kakvih problema (gps, loš ekran.....).
Kakva im je kvaliteta izrade, kućišta su plastična ili ?
Koji od njih bi bio najbolji izbor?
Može se za kojega gdje dobiti bolja cijena ili kakav kupon s popustom?
Kakva je sitacija sa 3G mrežom, love li svi ono što treba?
JA sam imo thl i s njim nemos pogrijesit, sad cekam iocean x7 hd..
U pitanju je mogućnost nabavke mobitela iz prve ruke direktno sa kineskog tržišta, e sada je upitno, koliko to smijem i mogu slobodno na forumu komentirati i/ili propagirati?!
Ja bih skupio jednu ekipu koja bi htjela XYZ brand mobitela, neka GB mjera i pomogao ekipi koja bi željela imati takav mob u Hrvatskoj, a možda i šire!
Naime, imam frenda koji usko surađuje sa ekipom u Kini, gdje on kupuje od njih videowall-ove, i za sada ih ima dva, jedan fiksni i jedan pokretni. A meni je slučajno danas palo na pamet, možda se može nešto učiniti po tom pitanju!
Bitno je samo da se skupi ekipa, dovoljan broj, barem pet makar ljudi i da kažu želimo taj i takav mob za otprilike toliko novaca, sve dalje bi bilo lijepa budućnost ili povijest, kako se uzme.
Jel to planiraš otvoriti trgovinu i ugovoriti sa nekim proizvođačem ili ispituješ za neku firmu.
No u svakom slučaju.
Kao prvi izbor bi uzeo Oppo, kao drugi izbor Xiaomi.
E sad ovo pitanje za cijenu, ne znam što očekuješ da ti se tu kaže? Mislim da svatko želi, odnosno priželjkuje mogućnost kupnje po cijeni jednakoj onoj vani. A ne da mi neka trgovina računa € po 9-10kn.
Eventualno sam spreman dat 100kn više, no naravno želim istu kvalitetu usluge, želim iste popuste i akcije.
Problem je što Oppo ima EU shop, dakle nema smisla otvarat neku lokalnu trgovinu.
Xiaomi, nisam siguran da li ima službeni EU shop, znam da se može naručit sa AndroidFiguren, sa Mobicity.
Dakle, jedina prednost dostupnosti i kupnje u RH je "lakša" reklamacija.
Na temelju toga se ne može tražiti 400-500kn više za sam uređaj.
Ad1; ne planiram ništa, čisto ako se može pomoći ekipi u Hrvatskoj.
Ad2; generalno, ciljam na jedan brend u početku, kasnije ako se stvori dovoljna masa zainteresiranih, može i koji drugi.
Ad3; cijena bi trebala biti neka normalna, možda čak i bez ikakvod shippinga, obzirom je to u pitanju poslovno uzajamni odnos.
Ad4; ovo je za sada bezpredmetno raspravljat, uz jedan "možda" kasnije kada se i ako stvar pokrene.
Ad5; sve 5, no ako se može nabaviti brže, bolje, jeftinije uz priloženu garanciju.
Ad6; dostupnost kupnje i reklamacija, dobar argument, ali ne koji se i ne može popraviti.
Ad7; ja ciljam na skupnu narudžbu, uz uvijet da cijena bude "HIGH" konkurentna, sve što povlači cijenu jednaku koju se može dobiti bilo gdje mi je smiješno nuditi.
Bez obzira što ja u samom startu gađam jedan brend jedan model, ako se nađe dovoljno interesenata, možda se može pokušati ii "šareno", ipak se ovdje radi o kinezima, a obzirom na iskustvo mojeg frenda, koji je bio nekoliko puta u Kini, ne sumnjam u pozitivan ishod, čak i takvih šema!
A to, ja sam mislio da pričaš o trgovini u RH koja bi zastupala neki brand.
Ovo je sad potpuno druga priča.
Ja bi htio kupiti iOcean X7s ili ZOPO ZP998... Gledajuci na forum.hr, jedan covjek je kupio zopo-ja za 319$ iz kine i nije platio PDV...
Neka ideja kako je to moguce izvesti za tako nesto???
Ja bi htio kupiti iOcean X7s ili ZOPO ZP998... Gledajuci na forum.hr, jedan covjek je kupio zopo-ja za 319$ iz kine i nije platio PDV...
Neka ideja kako je to moguce izvesti za tako nesto???
Nema tu nikakve ideje, čovjek je bio sretne ruke...
Ako nekog zanima, Huawei Honor 3c(2gb ram) je preko vikenda dostupan na to2c.com za samo 196$ ...
http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.html
U pitanju je mogućnost nabavke mobitela iz prve ruke direktno sa kineskog tržišta, e sada je upitno, koliko to smijem i mogu slobodno na forumu komentirati i/ili propagirati?!
Ja bih skupio jednu ekipu koja bi htjela XYZ brand mobitela, neka GB mjera i pomogao ekipi koja bi željela imati takav mob u Hrvatskoj, a možda i šire!
Naime, imam frenda koji usko surađuje sa ekipom u Kini, gdje on kupuje od njih videowall-ove, i za sada ih ima dva, jedan fiksni i jedan pokretni. A meni je slučajno danas palo na pamet, možda se može nešto učiniti po tom pitanju!
Bitno je samo da se skupi ekipa, dovoljan broj, barem pet makar ljudi i da kažu želimo taj i takav mob za otprilike toliko novaca, sve dalje bi bilo lijepa budućnost ili povijest, kako se uzme.
U tom slucaju Xiaomi MI3, i neces pogrijesiti, ja se prvi javljam za tu odredjenu skupinu ljudi koja bi nabavila mobitel.. U kini im je cijena direktno od Xiaomia u oko 1800 kn za 16GB verziju, WCDMA naravno..
a kaj se čudiš ko pura glisti .... imal je sreće, da su mu ga pustili na pošti kao nesumnjivog i nije išel na carinu,
valjda ne otvaraju sve pakete, ko će ga znati ...
kupi i ti pet komada, možda ti se na kojem posreći kao i njemu
Pozdrav! Ima li netko iskustva sa Neken N6+ octa-core? Neke prednosti, neke mane tog mobitela, jel u rangu sa iOcean X7S? Mogu ga kupiti za 1850kn sa pdvom uracunatim pa zato pitam.. :) HVALA!
Imam jedno pitanje sa minimalno pet mogućih odovora, a prihvaćam i druge sugestije sa strane, pa mi pomozite.
Koji od ovih pet koje ću postaviti u anketu smatrate da bi bilo najpoželjnije moći nabaviti u Hrvatskoj, za koju cijenu, možda uvjet xyz GB memorije?!
Ja ću postaviti pet brandova, pa po glasovanju daljnju komunikaciju možemo nastaviti u PP!
Brendovi sa preuzeti za izbor sa stranice na linku, tako, da ako postoji koji drugi interes, prihvaćam svaku sugestiju.
LINK; http://www.chinawhisper.com/top-10-chinese-mobile-phone-brands/
Oppo Find 7 naravno onaj s QHD rezolucijom, ako ti dimenzije nisu prevelike (5,5")
U suprotnom, Xiaomi MI3. Ja svog čeka, naručen je 6. oovog mjeseca pa će biti detaljna recenzija.
Jedno je sigurno, Oppo je službeno podržan za MIUI i community iza njega je velik!
thl t5s, ili ako oces malo jeftinije mlais mx28
thl t5s, ili ako oces malo jeftinije mlais mx28
Ako ti je bitan GPS, Mlais MX28 preskoči
Pozdrav dragi ljudi. Čitam temu unatrag 10ak stranica i pogubio sam se. Ne pratim mobitele već neko (čitaj par godina) vrijeme. Sve što slušam su ajfoun galaxi xperia žnj...I naletim na kineze. Ostao sam
Reko želim kupit nešto ovako. Ovo što sam čitao unatrag par stranica, vidim da je popularan iocean x7 i on mi je zapeo za oko, onaj za octacoreom i 2gb. No kako sam totalni noob po pitanju kineza, molio bih vas, drage ljude, da me savjetujete šta da uzmem i na kojoj stranici.
Dao bi nekih 250$, pa možda i nešto više ako se isplati. taj x7 mi je full dobar, par ljudi ga hvale. al vidim da je u igri i x8. jel on izašao uopće? I recite koja je stranica najpouzdanija/brža. Plaćao bih paypalom.
Puno hvala
Što kažete na ovo, jel mob ok za tu cijenu?
Cijena je i vise nego ok, jer je inace 200$, kupiš li ga neces sigurno pogrijesiti s njime.. OVDJE imas kompletnu temu o mobitelu, ako te nesto zanima pitaj slobodno.. ;)
Već duže vrijeme gledam ovaj UMI X1 pro a pošto mu je sad cijena pala na 119 $ razmišljam da ga naručim pa molim forumaše da kažu svoje mišljenje o ovom modelu. Po mom mišljenju ovaj UMI ima solidne specifikacije za tu cijenu a poseban plus je 3g na 900 MHZ.
Iskreno, nemam iskustva sa to2c, ali sam preko ebaya naručivao logitech G500 miš (60-70$) i dogovorio sam se sa frajerom da mi tako zapakira u taj vrag sa zračnim jastučićima (kako se to uopće zove?) i u malo deblju kuvertu i došlo je neoštećeno, suho i nisam imao davanja državi.