Ajde sad idemo tražit SAR vrijednosti da zadovoljimo pojedince kako bi popljuvali kineze bar na tom polju. ako nemožemo na polju kvalitete, cijene i performansi.
Ovo mi se čini dobra ponuda..
Ajde sad idemo tražit SAR vrijednosti da zadovoljimo pojedince kako bi popljuvali kineze bar na tom polju. ako nemožemo na polju kvalitete, cijene i performansi.
Ovo mi se čini dobra ponuda..
Stigao mi je jučer UMI S1 koji sam naručio po preporuci kolega forumaša. Mobitel izgleda sjajno ali imam jedan veliki problem sa istim. ne radi mu data konekcija, niti 3G niti 2G. wifi radi besprijekorno. Sve sam pokušavao, enable-ovao 2g, 3g, mjenjao mreže, utore, sve..ali uopće mi se ne pojavljuje nikakva ikona iznad onih linija za kvalitet mreže.
Ima li iko sugestiju šta mi je činiti?
LP
To ti je i inače problem sa tim kinezima. Ne rade na našoj 3G frekvenciji (najčešće). Drugi najveći problem im je GPS lokacija, no sa WiFijem uglavnom nemaju problema, iako prijam nije toliko kvalitetan (nema veliki domet i često se gubi).
Upravo sam naručio ZTE Geek na pandawill, uz kupon me izašao 193 USD, tj. nešto više oko 1100kn, nadam se da necu požaliti!
Dobar je to mobitel za tu lovu! Čak i sam razmišljam o njegovoj kupovini.
Ako može koja recenzijica kad ti stigne?
Hvala.
Upravo sam naručio ZTE Geek na pandawill, uz kupon me izašao 193 USD, tj. nešto više oko 1100kn, nadam se da necu požaliti!
Jesi si provjerio dal je u potpunosti kompatibilan sa playstore aplikacijama?
Pošto se radi o Intel Atom uređaju?
Mada telefon je privlačan...
Stigao mi je jučer UMI S1 koji sam naručio po preporuci kolega forumaša. Mobitel izgleda sjajno ali imam jedan veliki problem sa istim. ne radi mu data konekcija, niti 3G niti 2G. wifi radi besprijekorno. Sve sam pokušavao, enable-ovao 2g, 3g, mjenjao mreže, utore, sve..ali uopće mi se ne pojavljuje nikakva ikona iznad onih linija za kvalitet mreže.
Ima li iko sugestiju šta mi je činiti?
LP
To ti je i inače problem sa tim kinezima. Ne rade na našoj 3G frekvenciji (najčešće). Drugi najveći problem im je GPS lokacija, no sa WiFijem uglavnom nemaju problema, iako prijam nije toliko kvalitetan (nema veliki domet i često se gubi).
O čemu ti pričaš opet? A koja je to "naša 3g frekvencija". znači kinezi nemaju kod nas 3g povezivnost?
@wizzy
Ako imaš tele 2 kontaktiraj ih za postavke VPN_a. Tebaš ih ručno unjeti i radilo ti bude bez greške.
Hvala.
zar ti nije isplativije kupit nesto u nas za tu lovu s minimalno godinu dana garancije, nego ova kineska plasticna smeca?
Hvala.
zar ti nije isplativije kupit nesto u nas za tu lovu s minimalno godinu dana garancije, nego ova kineska plasticna smeca?
ZTE i nije baš no-name, a cijena je definitivno odlična, za 1100kn ne možeš dobiti ništa ni blizu tome
http://www.telekineza.com/oppo-find-7-mobitel-s-2k-ekranom/
Opa! Ako bude jeftin, možda se i počastim sa ovim... Japan Display s White magicom, MEMS kamera, 4000mAh... odličan dizajn... hm, hm..
Edit: Izgleda da je ipak riječ o phabletu... 152x75 dimenzije i vjerojatno preko 150 g težak... šteta.
Danas se više nezna što je pablet a što mobitel. U Kini je za mobitel normalno da ima i 6".
Sada se vraćamo na ono moje, "na kraju ćeš i ti kupiti kineza".
Opet si počeo gluposti govoriti:
Ja jedino kineze ne volim radi garancije, ostalo je sve super
Čak sam se opako zagrijao za Xiaomi Hongmi-a
bodija@
Ne budi smiješan - itekako se zna što je phablet a što je smartphone. Tebi nitko ne brani i da CRT televizor uprtiš na leđa, ali nemoj mi molim te govoriti kako nema razlike između Notea i recimo Xperie P.
A kao drugo, neki modeli (pogotovo prije par godina) imali su problema sa konekcijom na mreže do 900MHz, konkretno neki od THL i stariji Xiaomi- jer je kineski standard 2100MHz. Meni nije uspjevalo spajati se s nekim mobitelima čak ni nakon ručnog unošenja APN-a. Kod nekih iz prve, kod nekih nikako, iako imaju deklarirana sva tri -četiri opsega.
Vidim da ovdje pojedinci pljuju po kinezima... A npr. komentiraju "uuuu Oppo Find 7"... I govore da bi si mogli priustiti taj stroj!
A to da kinezi ne rade na nasim 3G frekvencijama??
Pa vecina ih podrzava 900/1900/2100... npr. kao moj ZP998... i Radi savrseno!
Neki malo kvalitetniji cak podrzavaju 850/900/1900/2100 mhz... Jos bolje...
Uh!
Ja evo naručio jedan Zopo ZP998 za sebe te Zopo ZP700 za suprugu i što Bog da.
Tko preživi, pričati će, a pogotovo ako se ovaj ZP700, , e onda će biti svašta
.
Uglavnom, kada stigne, kažem Vam dojmove.
Pozdrav!
bodija@
Ne budi smiješan i govoriti gluposti - itekako se zna što je phablet a što je smartphone. Tebi nitko ne brani i da CRT televizor uprtiš na leđa, ali nemoj mi molim te govoriti kako nema razlike između Notea i recimo Xperie P.
A kao drugo, neki modeli (pogotovo prije par godina) imali su problema sa konekcijom na mreže do 900MHz, jer je kineski standard 2100MHz. Meni nije uspjevalo spajati se s nekim mobitelima čak ni nakon ručnog unošenja APN-a. Kod nekih iz prve, kod nekih nikako, iako imaju deklarirana sva tri -četiri opsega.
EVO, opet isto bališ....šuti kad neznaš ,pametniji si.
Danas i ono što je bilo prije godinu dana nemože se po ničim uspoređivati ,a tako ni po veličini. Drugo, kineska frekvencija je 3G:TD-SCDMA 2010-2025MHz ,TD-SCDMA 1900/2100MHz i nema veze sa našom 3G:WCDMA 900/2100MHz.
Opp Find 7 ima usitinu dobre karakteristike (ako bude kako su najavili), čak i metalnomineralno kućište (magnezij), te lijep dizajn.
Za mjesec dana kupit ću novog Kineza, kao drugi mobitel. Zadnji mi je bio V5 iz tele2, ali to zapravo i nije pravi "kinez", jer ga rade za Sagem. Žena mi je ispobala i Vivax X45, a sad nam treba još jedan mobitel. Mislio sam uzet Find7 ali mi je prevelik (sve preko 70mm širine ne dolazi u obzir).
Sada gledam baš ovog ZTE Geeka, intrigira me kako funkcionira Atom u praksi :-)) A i jeftin je.
koji je najbolji hommage iphona 5 ? Sa naj jacim procesorom,ramom,kamerom itd... ??? Ima li kakav mozda i sa vecim ekranom al da lici iphonu?
koji je najbolji hommage iphona 5 ? Sa naj jacim procesorom,ramom,kamerom itd... ??? Ima li kakav mozda i sa vecim ekranom al da lici iphonu?
Na prvi pogled djeluje da je izgledom najbolji klon ilitiga imitacija iphonea5 ova:
http://www.goophone.cc/goophone-i5c.html/
Ali po specifikacijama je ipak ova puno bliža:
Jesi li vidio šta kaže na upozorenju: this phone will only work with 2G... (2100 MHz 3G)
Ktome, košta 235 EURA (plus carina). Dakle, blizu 2000kn za nj. Malo previše. Specifikacije su mu ok, no ekran mu je veći od iphoneovog (4.5"), ali što jest jest - mobitel lijepo izgleda.
Jesi li vidio šta kaže na upozorenju: this phone will only work with 2G... (2100 MHz 3G)
Ktome, košta 235 EURA (plus carina). Dakle, blizu 2000kn za nj. Malo previše. Specifikacije su mu ok, no ekran mu je veći od iphoneovog (4.5"), ali što jest jest - mobitel lijepo izgleda.
This phone will only work with 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 2100MHz
znaci kao i 90% drugih, sto ce reci da nije nikakav problem ili breakdealer
Nikakav problem??? A dobro...
da. imam neo, brat thl, otac amoi, svi podrzavaju 3g na 2100 i nikakvih problema. jednostavno stavis da ti je network mod 2g, kad ides na net stavis da ti je 3g i eto ga. Ako je u odredenom podrucju frekvencija 900, jednostavno ces tada bit na sporijem netu i tu je cijela poanta
Ili ćeš gubiti signal pa uopće nećeš moći pristupiti (pogotovo ako si na XXX mreži i dalje od velikih gradova)... A 2G, Edge i slično mene ne zadovoljavaju. Po meni, to nije minoran problem.
Koju bi stranicu preporučili za kupovinu AMOI mobitela ?
Zanima me ovaj http://www.minideal.net/amoi-a900w-smartphone-android-4-2-mtk6582-quad-core-with-5-5inch-ips-1280x720-screen-rom-8gb.html
Malo me plaši u djelu za jezike kada kažu we can install.....
Na prvi pogled djeluje da je izgledom najbolji klon ilitiga imitacija iphonea5 ova:
http://www.goophone.cc/goophone-i5c.html/
Ali po specifikacijama je ipak ova puno bliža:
a ove tvoje preporuke imaju 3G na 900 MHz??
točno tako ... kupio kineza prije 2 mjeseca ... prošao odlično (omjer cijene/performansi) ... ali prije par dana mobitel pao na pod (tapet) sa visine od 1.7 m ... i ekran pobjelio ... kontaktirao servis u splitu i kažu da je otišao LCD i da se obratim ovlaštenom servisu ....
i što sad?
....moje je mišljenje da kinezi jesu dobra kupnja ... kad se gledaju performanse i izgled .. ali ako nešto zapne onda čovjek požali što nije dao par sto kuna više i kupio nešto što se u kratkom roku može i povraviti
...s druge strane ... stara xperia X8 je otresla na pod milijun puta i nikad joj se tako nešto nije dogodilo...
s treće strane, ispao galaxy s4 iz džepa pri izlasku iz auta (cca 50-60cm). Ekran se razbio (paukova mreža). Četiri dana star/nov.
točno tako ... kupio kineza prije 2 mjeseca ... prošao odlično (omjer cijene/performansi) ... ali prije par dana mobitel pao na pod (tapet) sa visine od 1.7 m ... i ekran pobjelio ... kontaktirao servis u splitu i kažu da je otišao LCD i da se obratim ovlaštenom servisu ....
i što sad?
....moje je mišljenje da kinezi jesu dobra kupnja ... kad se gledaju performanse i izgled .. ali ako nešto zapne onda čovjek požali što nije dao par sto kuna više i kupio nešto što se u kratkom roku može i povraviti
...s druge strane ... stara xperia X8 je otresla na pod milijun puta i nikad joj se tako nešto nije dogodilo...
e, i u cemu je problem? fizicko je ostecene u pitanju, nece ti pomoci nikakva bogova garancija, obrati se shopu na kojemu si nabavio mobitel i pitaj jel imaju lcd. da ti je pao sony mislis da bi ti oni to besplatno, o svom trosku napravili?
i što sad?
e, i u cemu je problem? fizicko je ostecene u pitanju, nece ti pomoci nikakva bogova garancija, obrati se shopu na kojemu si nabavio mobitel i pitaj jel imaju lcd. da ti je pao sony mislis da bi ti oni to besplatno, o svom trosku napravili?
da je ekran citav i samo lcd bijel mogu ti ga popravit pod jamstvom. Nema dokaza da ti je pao,mobitel pali i kako sam ga skinuo s "punjaca" bijeli ekran od jednom?!? wtf hahahaha :)
a najvjerojatnije cu ici na tu opciju (kontaktirat kineze) ... i pravit se lud buduci da nigdje nema vidljivih oštećenja