"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.612
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Ag008 kaže...

aliexpress je zapravo ebay jer mnogo prodavača tamo prodaje od kojih su neki muljatori a neki pošteni. Plaćanje je preko kartice direkt a ne preko Paypala.

Navedeni prodavač nema još ni jednu prodaju stoga se ne može reći je li pošten, sam zaključi sve.

znam za aliexpress, kupovao sam tamo već sitnice i nije bilo problema..

no ovo me stvarno zainteresiralo al pušem na hladno.. hvala ;)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

marijelo Jel stigao tvoj AMOI? moj jos nisu ni shippali a vec proslo 5 dana

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Još nije stiga, narudžba je bila 13.01. zatim su poslali track number 17. 01 (prvo mi je dan ranije paypal poslao tracknumber) sad čekam, mislim da nebi trebalo bit problema ovo mi je druga narudžba od njih prvo su mi poslali Lenovo S750 sve je bilo u redu. Ja sam ovaj Amoi a862w platio 105,99$ pa nisam htio odustat jer mislim  za te pare da je to OK.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 15:16 (marijelo).
14 godina

Evo opet jedne zgodne ponude:

Ulefone U9592

Ulefone U9592

Ulefone U9592

Mobitel je izgledom isti ko i Feiteng H9500, te je ta strana što se tiče kvalitete super (ja ga imam pa mogu to potvrdit)

Za 980kn + PDV (ako ga bude) super ponuda {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kak si doso do 980kn??? 200$ je 1150kn

You got to lose to know how to win
14 godina
R4zOR229 kaže...

Kak si doso do 980kn??? 200$ je 1150kn

Geekbuying dok staviš na AUD onda ispada AUD 198$ x 4.95

17 godina

Geekbuying od prije mjesec dana ima samo informativni iznos za AUD i više nije moguće platiti u toj valuti.

Naime u zadnjem koraku u košarici, valuta se promijeni u USD.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
14 godina
Ag008 kaže...

Geekbuying od prije mjesec dana ima samo informativni iznos za AUD i više nije moguće platiti u toj valuti.

Naime u zadnjem koraku u košarici, valuta se promijeni u USD.

Onda na mcbub.com (kupovao 2 puta od njih i ok su)

LINK

Ispada AUD 210$ ili 1040 KN

14 godina
neaktivan
marijelo kaže...

Još nije stiga, narudžba je bila 13.01. ........

narudžba je bila 11. 01.

17 godina

Meni je danas stigla dodatna baterija za i new v3 a telefon pitaj boga kad bude. naručeno 8.1. sve zajeno na banggood.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Recenzija najboljeg Kineza do sada Zopo ZP998

0 2 hvala 0
15 godina
red_bull kaže...

Meni je danas stigla dodatna baterija za i new v3 a telefon pitaj boga kad bude. naručeno 8.1. sve zajeno na banggood.

Ja nemam pojma hoće li meni doći odvojeno ili skupa. Isto se radi o iNew V3 i 2 dodatne baterije. Znam da je mobitel na carini od 15.1, a 16.1 sam poslao račun na mail.. {#}

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina

Ja sam inew v3 naručio isto s benga i poslan je 29.12. Prošao je bez carine i dobio sam ga jučer.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina
neaktivan
kaže...

Ja sam inew v3 naručio isto s benga i poslan je 29.12. Prošao je bez carine i dobio sam ga jučer.

Carine na elektroniku niti nema.   Jesi li platio PDV jer i ja očekujem telefon sa geek-a?

14 godina
pa2vo kaže...
kaže...

Carine na elektroniku niti nema.   Jesi li platio PDV jer i ja očekujem telefon sa geek-a?

mislio je na PDV... {#}

13 godina
neaktivan

POZZZ za drustvo,tu i tamo sam bio prilicno aktivan na forumu ali na nekoj drugoj temi,neki znaju,a neki i ne,no nije bitno,imao bih neka pitanja...Vidim da je prava poplava ovih telefona pa sam mislio da bratu narucim jedan ali tu nastaje problem jer sam iz BiH pa tu ima malo zapleta,carina,PDV bla bla pa posto su neki vec narucivali neka mi jave kako su oni prosli i koja je procedura (PISITE NA PM,DA NE ZATRPAVAMO TEMU),isto sam citao da postoje odredjeni problemi oko GPS-a na ovim mobovima pa me generalno zanima da li ste vi imali problema i kako ste ih rijesili,za dva modela koja sam onako odvoji za njega kao potencijalnu kupovinu sam pronasao i root to bi moglo rjesiti ove probleme kada se zaviri u system radi se o ovim mobovima

1. http://www.geekbuying.com/item/W450-4-5inch-FWVGA-Capacitive-Screen-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-1G-4G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---White-321185.html

2. http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-JK12-5-0inch-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Smartphone-1GB-4GB-8-0MP-Camera-Android4-2-OS-3G-GPS---White-324257.html

i da koji od ova dva je po vama bolji izbor?

Gongy

0 0 hvala 0
14 godina
Gongy kaže...

POZZZ za drustvo,tu i tamo sam bio prilicno aktivan na forumu ali na nekoj drugoj temi,neki znaju,a neki i ne,no nije bitno,imao bih neka pitanja...Vidim da je prava poplava ovih telefona pa sam mislio da bratu narucim jedan ali tu nastaje problem jer sam iz BiH pa tu ima malo zapleta,carina,PDV bla bla pa posto su neki vec narucivali neka mi jave kako su oni prosli i koja je procedura (PISITE NA PM,DA NE ZATRPAVAMO TEMU),isto sam citao da postoje odredjeni problemi oko GPS-a na ovim mobovima pa me generalno zanima da li ste vi imali problema i kako ste ih rijesili,za dva modela koja sam onako odvoji za njega kao potencijalnu kupovinu sam pronasao i root to bi moglo rjesiti ove probleme kada se zaviri u system radi se o ovim mobovima

1. http://www.geekbuying.com/item/W450-4-5inch-FWVGA-Capacitive-Screen-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-1G-4G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---White-321185.html

2. http://www.geekbuying.com/item/JIAKE-JK12-5-0inch-MTK6582-Quad-Core-1-3GHz-Smartphone-1GB-4GB-8-0MP-Camera-Android4-2-OS-3G-GPS---White-324257.html

i da koji od ova dva je po vama bolji izbor?

Ja bi uzeo 2.

15 godina

Što mislite o ovome mobitelu?

Doogee Collo DG100 

Uzimam ga majci, dakle nije zahtjevni korisnik(pozivi, poruke, možda nešto interneta) pa mislim da će ovaj odgovarati. Ima li ga netko, odakle je najisplativije naručiti(banggood, geekbuying, ...) što se tiče garancije i korisničke podrške?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
17 godina
dv14 kaže...
red_bull kaže...

Ja nemam pojma hoće li meni doći odvojeno ili skupa. Isto se radi o iNew V3 i 2 dodatne baterije. Znam da je mobitel na carini od 15.1, a 16.1 sam poslao račun na mail.. {#}

Kaj nisi pričekao pismo? jer ako ti piše da je na carini to ne znači nužno da budu  carinili i nabili PDV..

Meni danas stigao na carinu.

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 15:27 (red_bull).
14 godina
neaktivan

dosad nisam kupovao sa dhl dostavom, a sad mi piše da je trace :item cust ref RX(123456789)DE. da li to znaći da je dhl jer su mi poslali link koji vodi na dhl. nisam naručio dhl.

0 0 hvala 0
15 godina
red_bull kaže...
dv14 kaže...
red_bull kaže...

Kaj nisi pričekao pismo? jer ako ti piše da je na carini to ne znači nužno da budu  carinili i nabili PDV..

Pa i došlo je pismo. Odmah nakon što sam dobio pismo, poslao sam im mail..

Trebao bi valjda za koji dan..

17 godina
bing01 kaže...

dosad nisam kupovao sa dhl dostavom, a sad mi piše da je trace :item cust ref RX(123456789)DE. da li to znaći da je dhl jer su mi poslali link koji vodi na dhl. nisam naručio dhl.

Nebude ti došlo DHL-om. a to ti je dobra stvar jer imaju svoj carinski ured gdje su troškovi obrade paketa puno veći nego kod pošte. I nema boga da ne platiš PDV naravno plus njihovi troškovi.

Dolazi ti putem njemačke poške ali ne DHL-om (DHL je express dostava ko naš hp express).

[M|C] jokaCRO ingame
11 godina
neaktivan

Ima tu svakako kvalitetnih i cijenom povoljnih mobitela, ali za mene je interesantna situacija kad je rijec o servisiranju i rezervnim djelovima,kako stvari tz stoje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dv14 kaže...
red_bull kaže...
dv14 kaže...
red_bull kaže...

Ja nemam pojma hoće li meni doći odvojeno ili skupa. Isto se radi o iNew V3 i 2 dodatne baterije. Znam da je mobitel na carini od 15.1, a 16.1 sam poslao račun na mail..  {#}

16.01. si poslao mail sa računom i nisi ga još dobio?!?! Ja poslao mail danas i mislio da cu ga dobiti još ovaj tjedan. Znači ništa od toga??? Vjerojatno tek idući tjedan ?

15 godina
pa2vo kaže...
dv14 kaže...
red_bull kaže...
dv14 kaže...
red_bull kaže...

16.01. si poslao mail sa računom i nisi ga još dobio?!?! Ja poslao mail danas i mislio da cu ga dobiti još ovaj tjedan. Znači ništa od toga??? Vjerojatno tek idući tjedan ?

Da, kao što se vidi na slici. 15.1 otvoren paket na carini, 16.1 došlo pismo i isti dan poslan mail..
Iskreno, po pričama sam očekivao da će još stajati na carini.. Negdje sam pročitao da obično stoji po 10 dana na carini..

A vjerojatno da ćeš ga dobiti idući tjedan. Ako i tad.. 

14 godina
odjavljen

Pozdrav!

Dakle tražim neki kineski mobitel, uglavnom Octa core(MTK)/Quad Core(Snapdragon), da ima 5''(najmanje) IPS zaslon, full HD rezoluciju, želim da je kvalitetno izradjen, 2GB Ram-a, kamera u rangu sa GS3 ili bolje.

Dal se može naći ovakav mob do nekih cca 2400KN? 

0 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Pozdrav!

Dakle tražim neki kineski mobitel, uglavnom Octa core(MTK)/Quad Core(Snapdragon), da ima 5''(najmanje) IPS zaslon, full HD rezoluciju, želim da je kvalitetno izradjen, 2GB Ram-a, kamera u rangu sa GS3 ili bolje.

Dal se može naći ovakav mob do nekih cca 2400KN? 

Nešto idealno za tebe:

http://www.banggood.com/ZOPO-ZP998-5_5-inch-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-911968.html

Imaš i review od mob.hr

http://mob.hr/zopo-zp-998-recenzija/

Odličan uređaj bok uz S4

robimarko@gmail.com
14 godina
odjavljen
robimarko kaže...

Da al kamerom nije uz bok niti S dvici

Ima li išta bolje? :/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice