"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.521.533
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
prefontaine kaže...

puno hvala na preporukama , malo sam i ja tražio po netu i našao sam njihovu službenu stranicu,  mislim da ću preko njih naručiti pošto je cijena ok http://www.zopomobileshop.com/en/218-zopo-zp980-1gb-ram-16gb-rom-mtk6592-octa-core-5-inch-fhd-screen-140mp-camera-android-phone.html  pa ako je netko naručiva od njih da podjeli iskustvo ali mislim da tu ne bi trebalo biti problema

15 godina
marijelo kaže...

Ja sam ga naručio pa kud puklo da puklo, kad sam vidio šta ljudi pišu za onaj W450 odlučio sam se za AMOI iz razloga što je poznatiji i kvalitetniji.

Evo i ja ga danas narucio :) samo me doslo 10$ skuplje  hehe.. od jucer do danas se digla cijena :P al nema veze ako mobitel bude sluzio za moje potrebe onda nema problema :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ovo mi je do sad drugi "kineski" mobitel koji sam naručio prvi je bio Lenovo S750 uglavnom igram na kartu "pouzdanost" proizvođača koliko je to moguće. Tko god prati forume o kineskim mobitelima (ima ih nekoliko) mogao je zaključit da među tim kinezima ima onih kvalitetnijih i onih koji su manje kvalitetni (ovo bi mogla biti zasebna tema) tako da cijena prilikom usporedbe ne mora biti presudna, eto ja sam kao primjer uzeo W450 i AMOI A862W razlika je bila 3$. Druga stvar koju sam uzeo u obzir je pouzdanost trgovine odakle se kupuje tako da mislim da je uvijek bolje platiti par dolara više nego kasnije imati probleme.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Imali za naručiti kineskih mobitela koji nemaju mediatek chipset?

Koji je najbolji do 2500KN?? dajte par komada da vidim, hvala 

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 14:37 (prefontaine).
14 godina
odjavljen

Ovaj Oppo mi se sviđa, al koliko vidim, out of stock je? 

17 godina

Nije najbolji, ali na europe.oppostyle.com imaš Oppo Find 5 Midnight (32 GB) za €349 - što je nešto skuplje od 2.500,00 kn, model s 16 GB više nemaju.

Edit: već si me pretekao {#} Model od 16 GB nemaju i piše da ga više neće ni imati (Product out of stock. Will not be restocked).

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 14:45 (Eyekool).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Eyekool kaže...

Nije najbolji, ali na europe.oppostyle.com imaš Oppo Find 5 Midnight (32 GB) za €349 - što je nešto skuplje od 2.500,00 kn, model s 16 GB više nemaju.

Edit: već si me pretekao {#} Model od 16 GB nemaju i piše da ga više neće ni imati (Product out of stock. Will not be restocked).

Pošto sam sad početnik, tj laik sam u naručivanju i sve, možete li mi pojasniti koliko bi me došla potarina, carin, PDV i sve to ako naručim ovaj Oppo, čini se solidan mobitel :)

17 godina

Carine nema, Pdv plačaš 25% i još 30kn poštanskih troškova.

Znači cijena *1.25 + 30kn

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Carine nema, Pdv plačaš 25% i još 30kn poštanskih troškova.

Znači cijena *1.25 + 30kn

Uf to mi je onda preskupo, ništa onda

15 godina

Imam za odabrati izmedu ovih par mobitela, otprilike znam procijeniti kakav je koji samo neznam kakav procesor i graficku imaju i kako inace rade,pa mi recite u nekih par crta koji bi bio najbolji izbor

Meizu MX3
Xiaomi MI-3
Lenovo s960 Vibe X
Lenovo k900 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOZD15 kaže...
Eyekool kaže...

Pošto sam sad početnik, tj laik sam u naručivanju i sve, možete li mi pojasniti koliko bi me došla potarina, carin, PDV i sve to ako naručim ovaj Oppo, čini se solidan mobitel :)

Koštat će te €349, dodatnih troškova nema jer mobitel šalju s skldišta u EU (UK).

14 godina
odjavljen
Eyekool kaže...

Koštat će te €349, dodatnih troškova nema jer mobitel šalju s skldišta u EU (UK).

Oće li mi PDV naplatit?

17 godina

Ako naručuješ sa http://europe.oppostyle.com neće ti naplatiti PDV, odnosno PDV ti je već uračunat u cijenu mobitela.

Nemoj zaboravit naručit i Easy Cover jer njega poklanjaju.

Dostava DHL-om ili DPD-om se ne naplaćuje dodatno.

(Ja sam planirao kupiti taj mobitel, ali nestalo love, valjda ću uskoro nešto skupiti).

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
odjavljen

Okej, hvala vam puno na infu

Ako naručim danas, kada bi otprilike trebao stići u RH? i dali plaćam prilikom preuzimanja ili preko interneta? 

0 0 hvala 0
17 godina

Plaćaš PayPal-om, a što se tiče rokova dostave:

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Usporedba popularnih Mediatekovih chipseta ako nekog zanima.

EDIT: Većina MT6592 mobova trenutno ima 1.7GHz CPU koji je nešto sporiji.

MT6592: 8x Cortex A7 2.0GHz (~30.5k DMIPS), Mali-450MP4 700MHz (42 GFLOPS)
MT6588: 4x Cortex A7 1.7GHz (~13k DMIPS), Mali-450MP4 600MHz (36 GFLOPS)
MT6589T: 4x Cortex A7 1.5GHz (~11.5k DMIPS), PowerVR SGX544 357MHz (11.4 GFLOPS)
MT6582: 4x Cortex A7 1.3GHz (~10k DMIPS), Mali-400MP2 500MHz (9.0 GFLOPS)
MT6589: 4x Cortex A7 1.2GHz (~9k DMIPS), PowerVR SGX544 286MHz (9.2 GFLOPS)
MT6589M: 4x Cortex A7 1.2GHz (~9k DMIPS), PowerVR SGX544 157MHz (4.9 GFLOPS)
MT6577T: 2x Cortex A9 1.2GHz (~6k DMIPS), PowerVR SGX531 522MHz (4.2 GFLOPS)
MT6572: 2x Cortex A7 1.2GHz (~4.5k DMIPS), Mali-400 500MHz (4.5 GFLOPS)
MT6575: 1x Cortex A9 1.0 GHz (~2.5k DMIPS), PowerVR SGX531 522MHz (4.2 GFLOPS)

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // i7-920@3.9GHz // 6GB DDR3 // GTX660 2GB // Eisberg 240L // Silencio 652
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 16:03 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Daju na Opostyle 10% popusta studentskog, vjerujem svakome tko ga zatrazi, a meni za 8 godisnju kcer.

Ako je nekome bitno imat 900MHz wcdma onda mora kupiti Thai/Indonesian verziju, pa eto... Ja sam sa svojim jos uvijek odusevljen...

0 0 hvala 0
12 godina

Jucer sam narucio zopo zp998 iz eu skladista i zanima me dal cu morat platit 25%pdv ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
August kaže...

Jucer sam narucio zopo zp998 iz eu skladista i zanima me dal cu morat platit 25%pdv ?

Jel može link odakle si ga uzeo i koliko si ga platio , jel ja bi uzeo zp980+, a po mom skromnom mišljenju ako dolazi iz EU skladišta ne bi trebao ništa platiti . ako netko ima iskustva sa zp988+ može koja riječ o kvaliteti i  sa kojeg linka ga je najbolje i najsigurnije kupiti ja sam se odlučio za njihov službeni link

12 godina

Kupio sam ga ovdje :http://www.zopomobileshop.com/european-warehouse ,sada je out of stock pa se nevidi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 20:25 (August).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako ste kupili nešto iz skladišta unutar EU onda nemate nikakvih dodatnih davanja
robimarko@gmail.com
12 godina

Znaci sigurno necu placat pdv ,hvala na odgovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jeli netko vidio ovo Mi3 1900kn

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam našao ovaj Thl t100s mobitel, čini mi se dobar za te novce: http://www.pandawill.com/thl-t100-iron-man-smartphone-mtk6592-octa-core-53-inch-fhd-screen-2gb-32gb-nfc-p83925.html 

No mene sad zanima dali je ikako moguće izbjeći tu carinu i pdv, npr dali ima takav ili slican mobitel(taj cjenovni rang i te specifikacije)  a  da je iz eu skladišta?
Ili da sam vidio da postoji dogovor sa dobavljacima da mi deklariraju kao jeftina elektronička roba,ali koliko je i to sigurno?
I kakvi su kenski proizvodaci sta se tiče nagodradnji? Dali mogu zaboravit na to ili ne?
Hvala puno na odgovoru :) 

0 1 hvala 0
17 godina

Stvarno mi je vec muka od jednih te istih pitanja na koja je odgovoreno 500 puta.

Daj molim te malo prolistaj temu tu ces naci sve odgovore. 

Iz EU nema PDVa

Sva roba bez obzira dal na njoj pise 'banane' prolazi carinski postupak. 

Dal stvarno mislis da postoji nacin ili caka da se sigurno izbjegne PDv?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Stvarno mi je vec muka od jednih te istih pitanja na koja je odgovoreno 500 puta.

Daj molim te malo prolistaj temu tu ces naci sve odgovore. 

Iz EU nema PDVa

Sva roba bez obzira dal na njoj pise 'banane' prolazi carinski postupak. 

Dal stvarno mislis da postoji nacin ili caka da se sigurno izbjegne PDv?

Odgovaras na nesto sto nisam ni pitao,a i na sta znm odg, da iz eu nema pdva...

Mene zanima dali postoje skladista u eu s takvim mobitelom.
a neznam dali stavrno postoji i dali je to djelotvorno,zato i pitam druge dali su radili to sa nizom cijenom da pise na paketu

Lp 

14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Imam za odabrati izmedu ovih par mobitela, otprilike znam procijeniti kakav je koji samo neznam kakav procesor i graficku imaju i kako inace rade,pa mi recite u nekih par crta koji bi bio najbolji izbor

Meizu MX3
Xiaomi MI-3
Lenovo s960 Vibe X
Lenovo k900 

Ja sam gledao MI-3 i K900. od ta dva, mislim koji god da izaberes, ne mozes pogrijesiti! tu bih jos dodao i ovaj

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
16 godina

Ima li gdje popis mobitela za koje je najavljen Kit Kat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Postoji jedna naša online trgovina sa kinezima, cijene su ok. Ako nekome pomaže. http://www.wowshop.hr/

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 23:05 (Joll).

2 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice