"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.510.214
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
BloOm3R! kaže...

Nemas 3g, znaci nemozes na internet i premalo RAM memorije. 

15 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...

Nema 3g mreže, nema GPS, malo RAM-a i ROM-a, jedino što na njemu valja je baterija

A za manje od desetak zelenbaća više dobiješ strojčinu sa manjim ekranom

http://www.geekbuying.com/item/W450-4-5inch-FWVGA-Capacitive-Screen-MTK6582-Quad-Core-Smartphone-1G-4G-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS---Black-321182.html

dak
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 12:31 (dak0001).
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Nije uzeo taj N7100-Note na kraju nego Doogee DG300 koji ipak ima bolje specke do 100$.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 12:13 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što ovo znači i što mi je raditi zna li itko.. 

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne vidi ti se nista stavi u vecoj rezoluciji na neki servis, ovdje se smanjuje kvaliteta slika. Al ak dobro vidim pise invocie missing, pa ako je to onda ti item na carini i ocekuj carinski poziv.

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 15:21 (R4zOR229).
11 godina
neaktivan

2013-12-03 19:58, Departured at, Flytexpress Sorting Center

0001-01-01 00:00, Item picked up at, Flytexpress Sorting Center

je li ovo znači da je mob poslan put europe? ili....

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 16:00 (marko4444).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav svima, molim preporuku moba do 150$, ne racunajuci slavkov dio. i kako funkcionira to sa bonus kodovima i slicnim stvarima, te sa koje stranice je preporuka uzeti?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koliko vidim ima dosta problema sa ovim mobitelom. Jesu problemi rjesivi ili ne? I koji su?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.12.2013 18:47 (cub3man).
16 godina
cecenac kaže...

Što ovo znači i što mi je raditi zna li itko.. 

Hajde na ovu stranicu i "cropaj" sliku.http://www.picresize.com/#

Frka85
17 godina
cub3man kaže...

Koliko vidim ima dosta problema sa ovim mobitelom. Jesu problemi rjesivi ili ne? I koji su?

Mene zanima što se dobije u osnovnom pakiranju uz mob, sa GT99 sam dobio foliju i silikonsku masku, što dolazi s ovim modelom ako išta?

14 godina
neaktivan
cyclone kaže...

pozdrav svima, molim preporuku moba do 150$, ne racunajuci slavkov dio. i kako funkcionira to sa bonus kodovima i slicnim stvarima, te sa koje stranice je preporuka uzeti?

Ima ih dosta u tom rangu cijene, bolje stavi neke parametre koji su ti bitni: veličina ekrana, baterija, kamera i sl. Evo ti npr. 2 od 4.5": 1. i 2. Što se tiče stranica, ima ih dosta i većina je OK, zavisi koji model uređaja tražiš pa vidiš gdje je najjeftiniji - kodove također imaju skoro svi, kad suziš izbor telefona kod nije problem nabaviti...

14 godina

Da li ima negdje za kupiti ovakav case, ali za Feiteng H9500?

Dimenzije su za par milimetri drugačije pa ne paše {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fero kaže...

Nije uzeo taj N7100-Note na kraju nego Doogee DG300 koji ipak ima bolje specke do 100$.

Da uzeo sam Doogee DG300.

Ali zasto mi na mejlu kako sam platio paypalom pise ovo Shipping address - unconfirmed ?

http://adf.ly/YW58m
14 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
cub3man kaže...

Mene zanima što se dobije u osnovnom pakiranju uz mob, sa GT99 sam dobio foliju i silikonsku masku, što dolazi s ovim modelom ako išta?

problemi su kako kod koga kod mene je nakon 2-3 dana par puta prestao reagirati na dodir mogao sam samo smanjiti i pojačati baterija van i ako dva puta i sad radi 5 dana bez problema tj. kod malog je on ga koristi za igre a u pakiranju su došle dvije baterije i silikonsaka maska

16 godina
neaktivan

ciljao sam vise na Tronsmart Ts7 (je li to best buy oko 150$) i slične. maksimalna dijagonala ekrana bi bila 4.7, eventualno 4.5

vidim da su ovi amoi modeli na 2g i 3g(ok je 2100 ali nema na 900) na cudnim frekvencijama pa ne znam kako bi kod nas radili

Znaci, koji model bi bio dobar a da po mogucnosti ima WCMDA 900/2100?

I gdje je najpovoljnije za uzeti Tronsmart TS7 ili Cubot One? Jesu li to bas identicni mobiteli ili ipak ima neke razlike?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 1:22 (cyclone).
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam jedan problem, narucio sam 2 moba, u komadu i oba su krenula iz Frankfurta.

Frend je isto narucio i njemu je danas se pojavilo da je poslan prema njegovoj lokaciji, a

moje da je send to customs1, što znači otišao je na carinu.

jel moguće kad se pojavi ono invoice missing nazvati i reći da je poslano iz europskog skladista

i da se ne naplati nista jer je unutar eu?

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo da javim,

ovdje naručio http://www.yoymart.com/en/smart-phone-tablet-pc/smart-phone/neo/neo-n003-android-smart-phone.html

broj za praćenje paketa je ili lažan ili se taj paket u 40 dana nije maknuo iz Kine/HongKonga/Singapura

otvorio case na paypalu i dobio povrat novaca ali pri tome izgubio dio na tečajnoj razlici

iz dopisivanja sa njihovom službom sam stekao dojam da su oni itekako svjesni toga da paket neće krenut prema HR

0 0 hvala 0
16 godina
Skrewdriver kaže...

evo da javim,

ovdje naručio http://www.yoymart.com/en/smart-phone-tablet-pc/smart-phone/neo/neo-n003-android-smart-phone.html

broj za praćenje paketa je ili lažan ili se taj paket u 40 dana nije maknuo iz Kine/HongKonga/Singapura

otvorio case na paypalu i dobio povrat novaca ali pri tome izgubio dio na tečajnoj razlici

iz dopisivanja sa njihovom službom sam stekao dojam da su oni itekako svjesni toga da paket neće krenut prema HR

Meni su poslali sa banggooda tarcking kojeg nigdje nema već 6 dana.. Bumo vidli..

[M|C] jokaCRO ingame
11 godina
neaktivan

kad si otvorio case za kolko su ti vratili novce...kolko dana si čeko

11 godina
neaktivan

Ima tko kakav kupon za CUBOT GT90... Bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Ne vidi ti se nista stavi u vecoj rezoluciji na neki servis, ovdje se smanjuje kvaliteta slika. Al ak dobro vidim pise invocie missing, pa ako je to onda ti item na carini i ocekuj carinski poziv.

Evo na tinypic-u . Da, kaže invoice missing i zadržano je na carini. To se dogodilo 2.12, još me nitko nije zvao. Ima li netko prijedlog neki što da radim ili broj na koji da im se obratim ?

Hvala.

Live and let live.
12 godina
neaktivan
cecenac kaže...
R4zOR229 kaže...

Evo na tinypic-u . Da, kaže invoice missing i zadržano je na carini. To se dogodilo 2.12, još me nitko nije zvao. Ima li netko prijedlog neki što da radim ili broj na koji da im se obratim ?

Hvala.

Nitko te nece zvat nego ces dobit pismo. Kad dobijes samo im posalji na mejl link stranice i copy/paste racun i cekaj nekih 10-ak dana.

13 godina
neaktivan
cecenac kaže...
R4zOR229 kaže...

Hvala.

Ja sam čekao 5 dana i onda dobio obavijest. Potraži Carinarnica Zagreb tel. broj ali mislim da ništa time nećeš riješiti. Probaj ali ne nadaj se previše. 

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, narucio bi si ovaj mobitel http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html  , pa sad me zanima Vase misljenje. Ima li itko iskustva sa njim?

I da li prilikom narucivanja sa Banggooda oznacim (Drop Shipping Order, Removes Banggood Logo from Package) ili ne? i koju dostavu da izaberem: Air Parcel Register (Free shipping & 7-15 ,business days) ,Standard Shipping (Please choose your country) ili Expedited Shipping Service (Please choose your country)? Puno hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 13:17 (hajta5).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fero kaže...

Ja sam čekao 5 dana i onda dobio obavijest. Potraži Carinarnica Zagreb tel. broj ali mislim da ništa time nećeš riješiti. Probaj ali ne nadaj se previše. 

Kakva debilna država majko isusova.. hvala na pomoći

Live and let live.
14 godina

ako netkome treba rezervna baterija za iOcean X7 neka mi se javi 

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 14:33 (Cojonero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hajta5 kaže...

Pozdrav ekipa, narucio bi si ovaj mobitel http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html  , pa sad me zanima Vase misljenje. Ima li itko iskustva sa njim?

I da li prilikom narucivanja sa Banggooda oznacim (Drop Shipping Order, Removes Banggood Logo from Package) ili ne? i koju dostavu da izaberem: Air Parcel Register (Free shipping & 7-15 ,business days) ,Standard Shipping (Please choose your country) ili Expedited Shipping Service (Please choose your country)? Puno hvala

Nista ne diraj, jedino ako zelis vise platiti. Free shipping a ako odaberes neku drugu dostavu to ces i platiti i pdv u HR ti budu sigurno zaracunali.

"Just A Dream ".
17 godina
red_bull kaže...

Meni su poslali sa banggooda tarcking kojeg nigdje nema već 6 dana.. Bumo vidli..

Meni je za zadnju narudžbu s banggood.com TN "proradio" nakon 18 dana.

14 godina
neaktivan

Ok, trebam im mailat racun ili potvrdu o placanju. Sto tocno da izvadim? Ono sta su mi ma mail vratili(banggood) kad sam narucio ili potvrdu o placanju sa paypala?

Live and let live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pošalji im "račun" od banggood.com.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice