"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.510.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Probaj ga prvo i resetirati na tvorničke vrijednosti.

Onda stavi Antutu da vidiš koje senzore ima pa ga rootaj i u MTK toolsu imaš neke testove kojima možeš vidjeti što se događa...

Btw jesi probao neku igru tipa Temple run staviti pa vidjeti hoće li senzor/igra reagirati kako ga naginješ?

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
12 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
kralja20 kaže...

bok...u vezi problema rotacije na timmy e182... rekli su mi da ga rutam i da mi budu od proizvođača poslali taj paket...dal bude to pomoglo...i kak se to roota...nikad radio :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 11:39 (Clueso).
11 godina
neaktivan

probal sam resetirat i vratiti...niš...i senzore ove 3 kaj ima ovaj prvi g senzor ne radi...probal sam istu igru neki reli koji ima na youtubeu za timmy i ne prima dok naginjem tek kad sam stavil na dodir onda...još bum  probal s ovim antutu pa da vidimo kaj bude...dal misliš da ak ga rutam  s onim paketom kaj budu oni poslali dal ima kakve šanse da se ta rotacija pokrene

17 godina

Mislim da nema smisla rootati ga i stavljati novi rom osim ako se baš zna da postoji neka sw greška.

Ako još tko ima tog timmyija neka ti kaže koju verziju roma ima na njemu i ako imaš stariju postoji mogućnost da će se popraviti.

Međutim čisto sumnjam da se to može popraviti i vjerojatno je riječ o hw grešci. Možda da ti neko rastavi mobitel i pogleda je li senzor door pričvršćen za matičnu...

Inače ćeš ga morati prijaviti carini da vraćaš (da ne platiš pdv opet) i platiti oko 75kn za preporučeno do Kine.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan

da...evo sad sam ga testiral tu na antutu i od device info podržava sam proximty light i ditance senzor...ove druge ne...a budme vidio kaj budu ovi odg...kad ga vračam moram  kaj prijaviti prek pey pala ili  tak nekaj...da me ne zeznu kinezi

16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Naručio sam neo n003 sa yoymart 27.10 i poslan mi je 29.10 s kojim sam dobio track broj kojim nisam mogao pratiti pošiljku te sam im poslao mail, rekli su mi da su kontaktirali poštu te da pokušam ponovo ali bez rezultata. Probao sam track preko drugih stranica ali ništa...Što da napravim?

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 17:04 (stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kralja20 kaže...

da...evo sad sam ga testiral tu na antutu i od device info podržava sam proximty light i ditance senzor...ove druge ne...a budme vidio kaj budu ovi odg...kad ga vračam moram  kaj prijaviti prek pey pala ili  tak nekaj...da me ne zeznu kinezi

Ma sigurno je hardverski problem, ne bi u toliko aplikacija se ne pojavljivao senzor. Uglavnom, kod ovog Timmyja kuglica normalno radi, tj. Accelerometar je ispravan, SS i verzija softvera dolje...

14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

Naručio sam neo n003 sa yoymart 27.10 i poslan mi je 29.10 s kojim sam dobio track broj kojim nisam mogao pratiti pošiljku te sam im poslao mail, rekli su mi da su kontaktirali poštu te da pokušam ponovo ali bez rezultata. Probao sam track preko drugih stranica ali ništa...Što da napravim?

Hm, dosta je to već vremena prošlo, trebalo se to vidjeti već - pričekaj još 10 dana, ako se ništa do tada ne pojavi na ips-u, otvori dispute na Paypalu, tek tako da si osiguraš novce jer moraš prije nego istekne 45 dana od plaćanja. Moguće još što se moglo desiti da su ti poslali krivi/lažni tracking broj pa ti možda pošalju ispravan nakon otvaranja dispute-a.

12 godina
neaktivan

ja bi odmah otvorio dispute, jer je proslo puuuno vise vremena od prosjeka...

15 godina
stručnjak kaže...

na 4px si prati za singpost. digni dispute nakon 42 dana ako ne dođe

2013-11-03 18:54:00  

HONGKONG  

DEPART FROM AIRPORT  
[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 23:00 (Travn0Shik).
14 godina
neaktivan
bodija kaže...

Ajde mali upitnik. Tko ima probleme sa mobitelom w450?

ovi što imaju problem sa w450 hajde napišite u kratkim crtama koji je problem 

imate na geeku alat za root mobitela

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 11:50 (payo).
14 godina

Di bi mogao uzet smartphone do 100$ plaćanje paypalom da ima besplatnu postarinu?:)

http://adf.ly/YW58m
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
BloOm3R! kaže...

Di bi mogao uzet smartphone do 100$ plaćanje paypalom da ima besplatnu postarinu?:)

Na svim šopovima Geekbuying, Banggood, antelife, merimobiles, minideals, pandawill i sl. Ali za 100$ neš kupiti bog zna što. Poštarinu ćeš platiti ako platiš i PDV, a to je negdje oko 80% naprema 20% da nećeš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 11:31 (bodija).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

bok ekipa.

kakav je neken N6? sudeći po karakteristikama trebao bi biti super, ali me zanima što kažu vlasnici :)

trenutno mu je cijena na pandawillu  189,99$ 

sa black friday popustom od 7%, ide na 176,69$ , tj. cca. 990 kn + carina, što je za takav telefon, po meni, odlična cijena.

Da naručim ili? 

0 0 hvala 0
14 godina
bodija kaže...
BloOm3R! kaže...

Na svim šopovima Geekbuying, Banggood, antelife, merimobiles, minideals, pandawill i sl. Ali za 100$ neš kupiti bog zna što. Poštarinu ćeš platiti ako platiš i PDV, a to je negdje oko 80% naprema 20% da nećeš.

Ebay? Na kojem bi bilo najbolje?:)

13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo par riječi o Lenovu p780 kojem sam vlasnik par dana.

Kvalitetna izrada,izvrstan ekran.Kada ga držite u ruci nema škripanja niti slično,a i zadnja strana je metalna koja daje osjećaj robusnosti.Uređaj je teži zbog baterije.Uređaj je brz i nema laga,a o bateriji da ne pričamo,može izdržati stvarno jako puno a i nije za čudo obzirom da je kapaciteta 4000 mah.

Moja verzija je kineska pa ne podržava rad 3g na 900 mhz što nije problem ako niste na selu gdje većinom 3g mreže rade na 900 mhz.Bar t-mobileova mreža....A što reći,mob je izvanredan i vrijedi tih novaca a ako je tko zainteresiran za kupiti ga bez čekanja da stigne iz kine neka se javi jer ide u prodaju,moja znatiželja je udovoljena i idem probati nešto drugo.

0 0 hvala 0
16 godina
gogych kaže...

Evo par riječi o Lenovu p780 kojem sam vlasnik par dana.

Kvalitetna izrada,izvrstan ekran.Kada ga držite u ruci nema škripanja niti slično,a i zadnja strana je metalna koja daje osjećaj robusnosti.Uređaj je teži zbog baterije.Uređaj je brz i nema laga,a o bateriji da ne pričamo,može izdržati stvarno jako puno a i nije za čudo obzirom da je kapaciteta 4000 mah.

Moja verzija je kineska pa ne podržava rad 3g na 900 mhz što nije problem ako niste na selu gdje većinom 3g mreže rade na 900 mhz.Bar t-mobileova mreža....A što reći,mob je izvanredan i vrijedi tih novaca a ako je tko zainteresiran za kupiti ga bez čekanja da stigne iz kine neka se javi jer ide u prodaju,moja znatiželja je udovoljena i idem probati nešto drugo.

Gdje si ga uzeo i koliko si cekao dostavu?

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan

kupio na antelife,za 40 dana je stigao,254$ koštao plus carina 370 kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 22:06 (gogych).

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
gefufnaZG kaže...

bok ekipa.

kakav je neken N6? sudeći po karakteristikama trebao bi biti super, ali me zanima što kažu vlasnici :)

trenutno mu je cijena na pandawillu  189,99$ 

sa black friday popustom od 7%, ide na 176,69$ , tj. cca. 990 kn + carina, što je za takav telefon, po meni, odlična cijena.

Da naručim ili? 

prvo ih kontaktiraj dali uopće imaju taj model!!! nemoj naručivat prije toga! ja sam naručio mob pa su mi rekli da se čeka restock te me zavlačili i tražio pare nazad, sva sreća dobi osam ih u roku 24 sata nazad na paypalu

13 godina

Evo na pandawill ocito stigao W450, shipped 30.11. Narucen je 17.11. Ako kupujete, probajte iskoristit kod "uberdealw450".

1 0 hvala 0
17 godina

moze kratki review za ovaj w450 ako nije problem?

17 godina

Za one koji su kupili ili misle kupiti ZTE v967s-recenzija. Trenutno je nenabavljiv no vjerojatno će doći in stock uskoro.

11 godina
neaktivan

pozdrav...dal je GeekBuyIng  provjerena stranica za kupnju mobitela

0 0 hvala 0
14 godina
kralja20 kaže...

po stoti put JE{#}

13 godina
neaktivan
kralja20 kaže...

je, slobodno možeš kupovat s te stranice :)

14 godina

Ima ko kakav komentar na ovo? http://www.geekbuying.com/item/N7100-Note-5-3Inch-FWVGA-Capacitive-Screen-MTK6572-Dual-Core-Smart-Phone-2-0MP-Camera-Android-4-2-OS-WIFI-BT---Grey-320417.html

Dal bi ja to mogao za te pare uzet i za kolko dana bi mi moglo doći?:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...

Ako to želiš uzmi. Vidiš sve specifikacije i nije baš nešto. Čisto sumnjam da ćeš ga dobiti do nove godine , a ti razmisli sada. Možda i dođe. Trebao si prije razmišljati o naruđžbi. sada poćinju uskoro navale za božićne blagdane, pa hmm.

"Just A Dream ".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice