"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.391
|
čitano: 6.220.023
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Fero kaže...
thaar kaže...

zopo c2 došao u instara :D

Nikada ne bih kupio kod nas u RH jer 2.300,00kn je previše, ali vani da i da platiš PDV kad ti dođe opet je jeftinije.

Jamstvo...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Je li moze neki prijedlog mobitela od 100-130 eura ? 5.0 inch mi je jedini zahtjev...Ako moze neko ko vec posjeduje isti , a zadovoljan je , da mi predlozi...hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kupio  sam  na hotinbuy stranici prije 30 tak dana mobitel. budući da do sada nisam ništa dobio osim lažnog trackinga zanima me kako da pokrenem preko pp povrat novca?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bing01 kaže...

kupio  sam  na hotinbuy stranici prije 30 tak dana mobitel. budući da do sada nisam ništa dobio osim lažnog trackinga zanima me kako da pokrenem preko pp povrat novca?

Evo ti link i tamo ti sve piše za Paypal http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx 

"Just A Dream ".
13 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Fero kaže...
thaar kaže...

Jamstvo...

Ne znam kome postavljaš pitanje, ali ako pitaš mene onda ću ti reći da jamstvo ide tako da kontaktiraš sellera i pošalješ mu sve relevantne dokaze da je aparat ne ispravan ne tvojom greškom, da si ga kupio kod njega, pošalješ nazad gdje ti kažu i dobivaš ili novi ili popravljeni aparat koji se opet vraća tebi.  

Ako ga kupuješ u HR nosiš ga na servis ili trgovinu u kojoj si ga kupio da ti ga poprave ili daju drugi ako se ne da popraviti, ali mislim da ćeš se naćekati da ti ga poprave ili ga oni šalju nazad, narućuju dijelove pa popravljaju u svom servisu.

A znamo kako se kod nas provodi praksa sa kupljenim smartphonima ako trebaš servis ili ne daj bože zamjena za novi uređaj (strašno što čitam tu na forumu za servise , operatere i trgovine vezano za garanciju).

"Just A Dream ".
15 godina

Ekipa, znam da sam dosadan vise, ali u zadnje sve vise i vise mojih poznanika oce kupit kineski mobitel.

Sad je moj buraz na redu, oce neki mobitel do 1000kn ali do maksimalno 4,7" ali pasalo bi mu vise 4,5" i da ima dobru kameru s bljeskalicom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fero kaže...
rooswelt1991 kaže...

Krepa li ti mobitel moraš ga ti slati nazad u kinu, o svom trošku, i onda čekati da dođe njima, pa da ga oni poprave, pa da ga šalju opet nazad tebi.

U servis odenseš sam, ne plaćaš ništa, i skratiš kompletan proces. za 40 dana nećeš dobiti sigurno novi mobitel iz kine, jer taj mobitel za to vrijeme mora otići iz Hrvatske do kine, pa tamo na njihov servis, pa onda dok od servisa dođe do prodavača, pa onda opet natrag tebi. inaće 45 dana je zakonski rok za telefone kod nas, ali nitko te neće ni približno toliko zavlačiti.

Do sad sam imao samo ejdno iskustvo s servisom za mobitele, i to sam imao Xperiu P, koja je odjednom prestala očitavati sim karticu.

Mobitel predao na servis, u ponedeljak, u petak pokupio novi mobitel...

Znam da je bio u pitanju Sony, i da će s ovim iči drgačije, ali opet...

Ovdje razgovaram pod uvjetom da ti mobitel krepa nakon 2-3 mjeseca, ne da dobiješ neispravan...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

rooswelt1991

Ma ne slažem se baš sa tobom u potpunosti jer ovdje na temi je jedan forumaš koji je prijavio kvar selleru i ponudili su mu dijelove i trošak popravka kod nas u servisu u HR, ali nastao je problem što nema puno takvih servisa ili ih uopće nema koji popravljaju kineske mobitele, pa ti sada reci ako ga kupiš kod nas kako popraviti konkretno Zopo C2 ili .

Gledaj ja sam rekao da ne bih kupio ovdje kineske modele kod naših prodavaća jer su bezobrazni sa cijenama, ali netko drugi bi.

Garancija kod sellera iz Kine je 1 godina sigurno ali moraš imati dokaze da si ga kupio kod njega ( čuvati račun i narudžbu mobilnog uređaja, slikati ili snimiti kvar kada se pojavi unutar godine dana ).

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 11:36 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

samo je pitanje dali ce se taj mobitelj isplatit uzet pored nexusa 5 koji ce imat skoro istu cijenu

Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

a između Cubot one i iOcean x7 ?

15 godina
neaktivan

Jel iko možda kupio ZTE v987? Za te pare se može bolje,a čini mi se da ima sve šta mi treba. Čak i 900 3g podržanu frekvenciju.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bing01 kaže...

Pa kaj si čekao do sada,več je more disputa isplačeno i budi sretan da je još nešto ostalo na računu tog lažnjaka.
13 godina
neaktivan
honda_zg kaže...
bing01 kaže...

Pa kaj si čekao do sada,več je more disputa isplačeno i budi sretan da je još nešto ostalo na računu tog lažnjaka.

Dečki samo pogledajte 25. i 26. stranicu gdje sam se raspravljao sa jednim forumašem i nigdje podrške od vas stalnih korisnika ove teme nego su lupani TD-ovi, a upozorio sam za hotinbuy, a sada mislim da je sve to namješteno samo da se nekolicina zezne jer se lik odjednom pojavio i nudi iskustvo i provjerenu stranicu.

Još me zanima samo da forumašhttp://www.bug.hr/forum/user/eyekool/1983.aspx potvrdi ako želi da li je dobio svoje naruđžbe jer je i on tamo narućio robu.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 17:55 (Fero).
15 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

Jel iko možda kupio ZTE v987? Za te pare se može bolje,a čini mi se da ima sve šta mi treba. Čak i 900 3g podržanu frekvenciju.

ja sam ga naručio sa benga jos mi nije stigo, mislio sam se između njega i lenovo p780 u istom su price rangeu, odabrao sam njega upravo zbog 900mhz 3g. mislim da nemožeš bolje od ta dva u tom price rangu...

napravim review čim stigne.

btw sta se tiće hotinbuya ljdi dižite pay pal disputove, stranica je bila scam. ja sam dobio povrat novca

16 godina
Fero kaže...

Dečki samo pogledajte 25. i 26. stranicu gdje sam se raspravljao sa jednim forumašem i nigdje podrške od vas stalnih korisnika ove teme nego su lupani TD-ovi, a upozorio sam za hotinbuy, a sada mislim da je sve to namješteno samo da se nekolicina zezne jer se lik odjednom pojavio i nudi iskustvo i provjerenu stranicu.

Još me zanima samo da forumašhttp://www.bug.hr/forum/user/eyekool/1983.aspx potvrdi ako želi da li je dobio svoje naruđžbe jer je i on tamo narućio robu.

Obje posiljke su stigle u HR, ali su vracene posiljatelju jer je na oba bila navedena nepostojeca adresa.

Dobio sam povrat novca od PP-a.

11 godina
neaktivan
mar123 kaže...

samo je pitanje dali ce se taj mobitelj isplatit uzet pored nexusa 5 koji ce imat skoro istu cijenu

zar stvarno mislis da ce nexus 5 imati "skoro istu cijenu"?

11 godina
neaktivan

Moze neko mišljenje i iskustva o modelu Cubot one ? Nekako mi je u rangu 1000-1300 najprimamniji

0 0 hvala 0
16 godina

Dobar je. Nedavno je izašla i Tubo verzija za istu cijenu. Samo šteta što je samo crvena.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Dobar je. Nedavno je izašla i Tubo verzija za istu cijenu. Samo šteta što je samo crvena.

Nije bas velika razlika koliko vidim , tako da moze proc i One

11 godina
neaktivan

ili da za 850kn kupis tronsmart ts7 s 4gb roma i memorijsku od 16giga

0 0 hvala 0
15 godina
prefontaine kaže...
mar123 kaže...

zar stvarno mislis da ce nexus 5 imati "skoro istu cijenu"?

pa kostat ce 350 eura ako se ne varam, to je 2600 kn, sad reci da to nije mala razlika, ja bi za razliku od 500 kn ipak uzeo nexusa nego kineza ma kako god taj kinez dobar bio.

16 godina

Opet se govore gluposti, osobne pretpostavke i neprovjerene informacije. Cijena Nexusa 5 u SAD-u će biti 400$, a u EU ne manje od 400 Eura/Funti. Nemojte gledati koje su cijene u SAD-u/Njemačkoj tih mobitela jer kod nas na oglasnicima će se uvijek prodavati skoro za duplo.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan

500kn nije skoro ista cijena... drugo, u nas nece biti ispod 3500 sigurno. a ako se narucuje od vanka onda opet rizik. a na kraju za te pare se uzme xiaomi mi3 koji nexusa ne da pojede, vec pozdere. sad je samo pitanje koliko je u nekome jaka doza odbojnosti prema kinezima. recimo ja znam da u zivotu vise necu kupit u nas ove tzv. brand telefone

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uh, to za brand telefone svakako - kad se sjetim prije 3-4 godine HTC Desirea koji je koštao tada cca 5000 kn (u retailu), a morao sam ga nakon 3 dana root-at i flashnut custom ROM jer je imao 100 MB memorije za aplikacije i bio na stocku gotovo neupotrebljiv nakon što instaliraš npr. samo GPS i FB app {#}. A odbojnosti je uvijek bilo - prvo prema Japancima, pa Korejcima, sad su Kinezi na redu {#}

16 godina

Lako staviš 16gb karticu i uz App2SD staviš aplikacije na vanjsku memoriju. Stvari se mijenjaju

12 godina
neaktivan

do 1000 kn pomogućnost 5" display,1 GB ram, dual-quad proc ima li tako šta?

0 0 hvala 0
16 godina

Da, ZTE v967s. Cijena -146$. Prije koji tjedan je biooko 130$ ali cijena je naglo skočila svugdje zbog velike potražnje.

12 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Da, ZTE v967s. Cijena -146$. Prije koji tjedan je biooko 130$ ali cijena je naglo skočila svugdje zbog velike potražnje.

to je upravilu Blade 5?

13 godina
neaktivan
HDesignz kaže...
Ag008 kaže...

to je upravilu Blade 5?

A šta je onda ovo http://www.banggood.com/Wholesale-ZTE-V987-1280x720-Pixels-Android-4_1-MT6589-Quad-Core-IPS-Phone-p-65309.html , ne zafrkavam se nisam vidio ili ćuo za Blade 5, ali za Zte Blade http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/zte/blade/1160.aspx jesam i nije im ni do koljena.

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan

xaomi mi3 jel se zna sta,kad mobitel krece u online prodaju,dali se moze vec narucit tj kupit,jeli ga itko kupovao,sta kud kamo? :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice