Ovo za iPhone i kameru mi je vec smijesno citati, kakva konzistentnost, svi danas imaju korektne kamere i iPhone eventualno sa videom malo odskace kao i Samsung.
Sto se fotki tice taj dvojac nebi ni gledao, a kada gledam mob kao cjelinu onda pogotovo.
iPhone ima i dalje smece od SW sa brdom ogranicenja, ugradjuju smeća od baterija i najlosije zastite od grebanja i to masno naplacuju.
Uz sve to iPhone ne daje ni punjac, a nekakvo brzo punjenje kakvo imaju Xiaomi i jos neki je kod njih tek u planovima za 2023.
Konzistentna je u smislu da od određenog broja fotografija koje okinem, imam bitno veći postotak iskoristivih fotografija za razliku od nekih prošlih uređaja koje sam imao. Uglavnom se radi o auto modu, pokretni subjekti, u velikoj većini nesavršeno svjetlo... Znači, ništa tipa mrtva priroda, pejzaži i slično. To mi govori da je software dosta dobro prilagođen takvim situacijama za razliku od Android konkurencije koju sam imao.
Što se tiče uređaja u cjelini, teško je nadmašiti optimizaciju baterije i softvera. Sa bitno manjim kapacitetom baterije, ovdje postižem izvrsne rezultate što se tiče autonomije. Klasično dobar iPhone standby dosta znači. Tu nema apsolutno nikakvih problema. Na zaslonu nemam kaljeno i nemam niti jednu crticu, tako da je i to valjda riješeno sa ovom serijom. Slažem se da je nestavljanje punjača u paket malo bezobrazan potez, ali vjerojatno će i ostali krenuti istim putem. Ali na svu sreću ima jeftinih a dobrih third party punjača pa se to lako riješi i brzo punjenje radi skroz ok, tako da i tu ne vidim nikakav problem. A IOS kao takav, ima ograničenja, ali ima i benefita da imam bolji osjećaj sigurnosti. U svakom slučaju, puno, puno manje reklama...

. pogotovo kada ga gledam na Dolby Vision televizoru, milina
The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine