Kakva su iskustva sa "SE k770"?

poruka: 13
|
čitano: 2.862
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Ako tko ima mobitel iz naslova, molio bih par riječi kako ste zadovoljni,

ima li kakvih mana itd....

p.s. fotografije kao takve me ne zanimaju, vec softver, zvuk, baterija,

tipkanje sms-a i sl...

npr. kod k610 kojeg sad imam (uz jos neke), najgora stvar je ako mobitel

drzite na ravnoj podlozi (stolu) okrenut na straznju stranu (ekran prema gore),

jer je sa straznje strane toliko savrseno ravan (a zvucnik uvucen) da se skoro i ne

cuje kad zovni (pogotovo ne sms)... pa je jedino rijesenje drzati ga na ekranu sto

naravno nije bas najbolje za ekran....

hvala!

× Asus P5B-Eplus × E4300@3GHz(fsb1333) × Crucial Ballistix 2x1Gb 4-4-4-12@833MHz × Asus Radeon 3870 × Seagate 7200.10 x2 = 530Gb total × Corsair 520HX × win_xp+win_vista ×× LCD NEC 1970 NX ××

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Baterija je dobra, usporediva s npr. K800, tipkovnica dobra za SMS, dovoljno je glasan da ga čuješ i u bučnijim prostorima, zvuk je čist i na najvećoj glasnoći, software je "klasičan" SE (ne najnovija verzija koja je dostupna kod npr. K850).

Ako hoćeš detaljniju recenziju, pogledaj ju ovdje:

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k770-review-168.php

0 0 hvala 0
17 godina

Žena ima K770, ja K800. K770 je ljepše dizajniran, pristojnih gabarita (taman kak treba!) i funkcionalan u klasičnoj maniri Sony E. Odličan je. Baterija je dobra, zaslon čitljiv, tipkovnica dobra, kamerica radi, zvučnici glasni. Dobiješ s snjim u tcomu i 1GB m2 karticu (za razliku od k800). Preporuka!

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2008 13:48 (LupusInFabula).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kakva su iskustva sa "SE k770"?
prihvaćeno rješenje
Vicko kaže...

Ako tko ima mobitel iz naslova, molio bih par riječi kako ste zadovoljni,

ima li kakvih mana itd....

p.s. fotografije kao takve me ne zanimaju, vec softver, zvuk, baterija,

tipkanje sms-a i sl...

ja ga imam ...

softver nije najnoviji od SE-a (A200), već onaj malo stariji, ali je unatoč tome odličan i bolji od onih na drugim mobitelima
zvuk je isto odličan, jedini su problem zvučnici koji su malo prenisko smješteni
baterija je ok, nisam primjetio razliku između ove i drugih SE-ovih mobitela

jedina mana je po meni dijagonala ekrana od 1.9" .. ali su kvaliteta i rezolucija vrlo visoki (rez je 320*240)

moja preporuka ... ;)
16 godina
neaktivan

Imam k770i i moram priznat da je to jedan od najboljih mobova koje ja zna,mob je super a pogotvo kamre od 3.2 mpx koja je nevjerojatno dobra,također baterija je dobra zapravo odlična i ne mogu se potužit na nju...što se tiče svega ostalog-jednostavno savršenstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja ću upozoriti da su se mom prijatelju ogulile tipke na k770i

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A i kod mojeg su malo, al tako je na velikom broju mobova...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Radije K800i + 1GB M2 Memorijsak (100 kuna)

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tola kaže...

Radije K800i + 1GB M2 Memorijsak (100 kuna)

Zašto??
16 godina
neaktivan

Iam netko da se želi mijenjati ja imam k770i i mislim mobitel je super ali malo mi je dosadio pa ono ako ima netko nešt drugo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

K770i...... LOŠE ISKUSTVO

Imam ga još uvijek, kupio sam ga u T-centru na pretplatu, nakon 2 mjeseca počeo se sam gasiti i onda se neda upaliti makar mu je baterija puna. Gubi kontakt sa memorijskom karticom, hoću nazvat nekog, a on se ugasi i nemogu ga upaliti barem pola sata. Ekran, tu i tamo kad nesto gledam ili pišem poruku, za nijansu dvije promjeni jačinu osvjetljena...... Nosio sam ga na servis pošto je pod garancijom, dobio ga natrag nakon 12 dana, da bi se on opet počeo gasiti nakon 3 dana..... Jako loše iskustvo, sutra ga nosim u T-centar i tražit ću novi!!! Tražit ću novi jer sam inaće sa mobitelom jako zadovoljan, dok je ispravan naravno. Mobitel je sam po sebi savršen, ali eto ima samo jednu manu, NEVALJA!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Doc986 kaže...

K770i...... LOŠE ISKUSTVO

Imam ga još uvijek, kupio sam ga u T-centru na pretplatu, nakon 2 mjeseca počeo se sam gasiti i onda se neda upaliti makar mu je baterija puna. Gubi kontakt sa memorijskom karticom, hoću nazvat nekog, a on se ugasi i nemogu ga upaliti barem pola sata. Ekran, tu i tamo kad nesto gledam ili pišem poruku, za nijansu dvije promjeni jačinu osvjetljena...... Nosio sam ga na servis pošto je pod garancijom, dobio ga natrag nakon 12 dana, da bi se on opet počeo gasiti nakon 3 dana..... Jako loše iskustvo, sutra ga nosim u T-centar i tražit ću novi!!! Tražit ću novi jer sam inaće sa mobitelom jako zadovoljan, dok je ispravan naravno. Mobitel je sam po sebi savršen, ali eto ima samo jednu manu, NEVALJA!!!

Joj, nemoj podebljanim slovima pisati. Bode u oči. A to što si ti potrefio na loš model je čista nesreća. Nadam se da će ti htjeti dati zamjenu.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan

@Doc986 - ja ga imam skoro godinu dana i nikakvih problema nemam. Dakle, problem je sa tvojim primjerkom.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice