vazno mi je HELP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi naveo za koji model iPhone-a. 3G/3GS ili iPhone 4?
Prema nekim naznakama unlock za 3G/3GS (trenutni 5.14.02 baseband) ce izace 2-3 dana nakon izlaska iOS-a 4.2. Dok za iPhone 4 (trenutni baseband 2.10.04) ce mozda trebati nekoliko dana vise.
Izvor:
http://www.redmondpie.com/unlock-4.2-iphone-3gs-with-ultrasn0w-to-drop-after-ios-4.2-is-released/
To je gore za UNLOCK!
A sto se tice za jailbreak za 4.1 vec ti postoji:
Skini si:
ili
i prati upute.
model mi je iphone 3g,mapravio sam pogresku,sa 3.0 donwgradovo sam na 4.1 pa mi je sad zakljucan , pa cekam na unlock i jailbrake ( hvala puno)
model mi je iphone 3g,mapravio sam pogresku,sa 3.0 donwgradovo sam na 4.1 pa mi je sad zakljucan , pa cekam na unlock i jailbrake ( hvala puno)
Ako si sa 3.0 na 4.1 onda to nije downgrade, nego upgrade.
Downgrade bi bio ako se vraćaš sa 4.1 na 3.0.
Ako si sa 3.0 na 4.1 onda to nije downgrade, nego upgrade.
Downgrade bi bio ako se vraćaš sa 4.1 na 3.0.
ok,jeli mogude se vratiti sa 4.1 opet na 3.xx,,
4.1 na 3g imal ikakvih ""nuspojava"" tj.. usporen rad ,...
4.1 na iphoneu 3g radi super, relativno je brz i stabilan software (pogotovo u usporedbi sa 4.0 koji je radio katastrofalno) i osobno ne vidim razlog zašto bi se netko vraćao sa 4.1 na 3.1.3.
Što se pitanja je li moguće tiče, moguće je, ali ima dosta zezancije oko toga. Detaljne upute imaš na ovome linku.
hvala ti , ndam se da ce brzo izaci,jer neznam stacu bez mobitela
Nažalost nisam te shvatio sad. Nadaš se da će brzo izaći što točno.
4.1 software je tu već dosta dugo, a i jailbreak za njega postoji.
mislio sam na unlock,jer mobitel radi a ne koristan je
mislio sam na unlock,jer mobitel radi a ne koristan je
Ah, sad mi je jasno. Jbg sretno s time, valjda će brzo. Moj brat ima isti problem jer je on na Tele 2, samo što se on nije zaletio i napravio update i još uvijek mu radi bez problema.