Pozdrav!
Kao što naslov kaže tražim neki jeftiniji smartphone do 1000 po mogućnosti i manje kuna.
Zahtjev: što bolja kamera, veći zaslon i ostalo naravno da bude što bolje ali za tu cijenu. Hvala.
Pozdrav!
Kao što naslov kaže tražim neki jeftiniji smartphone do 1000 po mogućnosti i manje kuna.
Zahtjev: što bolja kamera, veći zaslon i ostalo naravno da bude što bolje ali za tu cijenu. Hvala.
neki prestigio, neces pozaliti
Podsjeća me na jedan stari vic iz Berekina:
- Znaš li di ima litra mlika za 70 lipa?
- Ne znam, di?
- Ne znam ni ja, ali priznaj da je jeftino.
Pozdrav!
Nexus 4 refubrished, dolazi u orginalnom zapakiranju, kutija, folije i oprema, 99 funti.
Mozes ga nac na mobicity.co.uk
Lol prestigio da nece pozaliti? Nice one man
Lumia 520
iPhone 4 ili za mrvicu vise iPhone 4S sa njuskala...da se naci.
U tom cijenovnom rangu, mozes dobit samo smartphone, cija ce kamera davat dobre slike, samo u idealnim uvijetima... Za svaku drugu situaciju(posebice low light), trebas posegnut dublje u džep...
Polovan S3 - izvrsna kamera za tu lovu + jako dobar blic
Podsjeća me na jedan stari vic iz Berekina:
- Znaš li di ima litra mlika za 70 lipa?
- Ne znam, di?
- Ne znam ni ja, ali priznaj da je jeftino.
Dobarr, ali kažem ti samo tražim dobru kameru, a ostalo naravno da ću uzet onaj mobitel koji ima bolje performanse od ostalih koji također imaju dobru kameru.
Lol prestigio da nece pozaliti? Nice one man
Pa Prestigio je vrlo dobra marka, a nudi ti isto sto i mnogo skuplji modeli... Recimo ja i frend smo u isto vrijeme uzeli, ja Prestigio 4500, a on neku Xperu, ne sjecam se tocno koja, nesto manji ekran, i ostalo sve isto.. Ja platio 1300 a on 2500.. ;) Na kraju dobijes isto.. Cak je moj bio i nesto brzi..
Ugl valjaju,, sljedeci ce opet biti prestigio, vjerojatno Prestigio Grace, koji i kosta,ali je zver, i opet mnogo jeftiniji od Skupih Samsunga i SE
Neki polovni Galaxy S3 bi ti bio među top mobitelima koje bi mogao za tu cijenu dobiti.
Za nekih 800-900kn imaš i HTC Desire 500.
A ako baš hoćeš novi iz trgovine. Onda tu teško da ćeš naći nešto kvalitetno za te novce. Nažalost tu vrijedi ona "kolko para tolko muzike".
Tesko ces naci S3 do 1000 kn
Kakav S3 kakvi bakaraci, predlazete mu smece.. U tom slucaju kako god okrenes najbolji izbor izuzev Nexusa s mobicitya bi bio Xiaomi Hongmi 1S s iste te stranice..
predlazu mu smece i onda mu ti predlozis turbo smece kakav xiaomi covjece bozji
Kakav S3 kakvi bakaraci, predlazete mu smece.. U tom slucaju kako god okrenes najbolji izbor izuzev Nexusa s mobicitya bi bio Xiaomi Hongmi 1S s iste te stranice..
S3 nije smeće, i da se bez problema naći za 1000kn polovni S3...pa novi u trgovini su 1800kn tak da..
Ja osobno koristim HTC Desire 500, nije loš mobitel za te novce, pogotovo ako stavi custom rom.
Eventualno neki Huawei do 1000kn ako bi netko preporučio jer ne znam previše o toj marki.
EDIT:
Za te novce ni ne možeš dobiti neku zvijer od mobitela, ali po meni osobno ne ide bolje od Samsung Galaxy S3 polovni. Da se naći očuvanih i s garancijom.
I ima sve što je čovjeku bitno
- veliki screen
- izvrsna kamera 8MP sa full HD video snimanjem
- samsungov flagship u to doba i dan danas je odlican mobitel
Osobno ne bih riskirao sa nikakvim Prestidžijima i žnj markama.
predlazu mu smece i onda mu ti predlozis turbo smece kakav xiaomi covjece bozji
Toliko o tvom znanju..
S3 nije smeće, i da se bez problema naći za 1000kn polovni S3...pa novi u trgovini su 1800kn tak da..
Ja osobno koristim HTC Desire 500, nije loš mobitel za te novce, pogotovo ako stavi custom rom.
Eventualno neki Huawei do 1000kn ako bi netko preporučio jer ne znam previše o toj marki.
EDIT:
Za te novce ni ne možeš dobiti neku zvijer od mobitela, ali po meni osobno ne ide bolje od Samsung Galaxy S3 polovni. Da se naći očuvanih i s garancijom.
- veliki screen
Osobno sam bio Samsung funboy, i govorim iz vlastitog iskustva.. Imao sam oba uređaja, i Xiaomi je barem za koplje bolji.. Senzor na kameri je isti, Snapdragon S400 je u Hongmiju 1S, ali optimizacija soft na Xiaomiu, trajanje baterije i sve se ne moze mjeriti..
Pricamo o polovnom uredjaju vs. novi uredjaj..
I btw, cijena u trgovini nije mjerilo kvalitete necega, nego samo pokazatelj koliko placas ime a koliko hardware sam po sebi..
EDIT:
- veliki screen
Vivax je znj marka.. Prestigio je provjerena.. Pogledaj malo recenzije, pa onda pricaj gluposti... I ja sam bio skeptican,ali jbg ;) ..
Prestigio je nepouzdana marka, nažalost.
Ako nije problem kupovati rabljeno, ovo je mobitel s najboljom kamerom do 1000 kn:
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-808-pureview-oglas-12042616
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-808-pureview-oglas-13217615
Sry ali prestigio je šrot samo takav
Prestigio je nepouzdana marka, nažalost.
Ako nije problem kupovati rabljeno, ovo je mobitel s najboljom kamerom do 1000 kn:
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-808-pureview-oglas-12042616
http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-808-pureview-oglas-13217615
daj mi dokaze da je nepouzdana... daj neki link, da procitam..ali ne samo jedno iskustvo, nego vise njih.. Pa tako mogu reci i za samsung, i ostale "top" marke.. Znam xx ljudi koji imaju problema s njima,, dal to znaci da je nepouzdan?
Sry ali prestigio je šrot samo takav
daj dokaze... ne hvalim ga ja, ali ja sam skroz zadovoljan, i opet bi uzeo noviji , jaci Prestigio.. nikakvih problema nisam imao,a platio sam ga duplo manje nego neka brand marka, s istim performansama... Sto ne znaci da ne bi volio imati novi galaxy ili z3
Pa meni je otišao njigov gps, a i pročitao sam dosta loših iskustava na forumu. A i vidi se "kvaliteta" pod rukama.