Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?

poruka: 148
|
čitano: 25.074
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?
Mitch ima nekih par gadnih uvjerenja u vezi smartphoneova...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Mitch ima nekih par gadnih uvjerenja u vezi smartphoneova...

To je njegovo mišljenje,i to poštujem.

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
dejson kaže...

iPhone 4 je klasa SGS-a i to jedva.

upravo to ali problem je šta će se na forumu nać ljudi koji se ne razume u takve stvari i kojih je nažalost puno više i onda idu pametovat

Ajde tukci ne kakite, ako vam nije poznato i sami casopis na cijem forumu pisete je dao prednost iphoneu 4 ispred SGS 2, al oni isto pojma nemaju ocito. 

16 godina
ansha kaže...

Ajde tukci ne kakite, ako vam nije poznato i sami casopis na cijem forumu pisete je dao prednost iphoneu 4 ispred SGS 2, al oni isto pojma nemaju ocito. 

eto tukac san, inače mogli bi reč da mi je ovakva vrsta tehnologije zanimanje tako da koji god časopis je napisa da iphone 4 ima prednost isprid SGS 2 moga bi reč da autor u najmanju ruku nezna o čemu priča ali naravno ovisi u kojen kontekstu je da prednost iphonu jer ima on svojih prednosti al su sitne, pa jeli vi razumite išta osin marke? iphone 4 je u rangu SGS-a MOŽDA, a svaki mobitel sa dual core procesoron je bolji od iphona samo radi brzine, a sad ovisi šta vi tražite od mobitela ali molia bi iphone fan boy-eve da ne pametuju ode i da ne otežavaju momku stvar uvjeravajući ga u neistinite stvari, eto toliko od mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 20:11 (slimyyy).
14 godina
neaktivan

Iphone4 je najneugodniji uredaj za drzati u ruci.Ergonomija je katafakingstrofa.

Za svaku ali bas svaku stvar trebas pokrenut neku aplikaciju,pa ih gasit da ti ne ponestane rama,pa ovo pa ono.

Da ne kazem ako nije JBan,da je zapravo neupotrebljiv uredaj.

I da,puno ljudi ima iP4 samo za showoff,znaci poruke,pozivi i FB.Boze im oprosti.

Moj PC  
2 6 hvala 1
15 godina
protjeran
slimyyy kaže...
ansha kaže...

eto tukac san, inače mogli bi reč da mi je ovakva vrsta tehnologije zanimanje tako da koji god časopis je napisa da iphone 4 ima prednost isprid SGS 2 moga bi reč da autor u najmanju ruku nezna o čemu priča ali naravno ovisi u kojen kontekstu je da prednost iphonu jer ima on svojih prednosti al su sitne, pa jeli vi razumite išta osin marke? iphone 4 je u rangu SGS-a MOŽDA, a svaki mobitel sa dual core procesoron je bolji od iphona samo radi brzine, a sad ovisi šta vi tražite od mobitela ali molia bi iphone fan boy-eve da ne pametuju ode i da ne otežavaju momku stvar uvjeravajući ga u neistinite stvari, eto toliko od mene

Ja momcino samo mogu konstatirati da ti nemas blagog pojma. Nikakav dual core ne pomaze da bi se onaj crapware od androida glatko vrtio, dobro znam o cemu pricam jer imam 3 android mobitela i iphone u obitelji. Da ne pricam o trajanju baterije i opcenito kvaliteti aplikacija koje su u pravilu na iOS-u puno bolje. 

Da si uopce imao doticaja s iphoneom znao bi da je pored svih android dual coreova i dalje najbrzi smartphone, jer vidi vraga, i taj software ima nekakvog utjecaja na brzinu, al cemu to tebi objasnjavat...

16 godina
ansha kaže...

Ja momcino samo mogu konstatirati da ti nemas blagog pojma. Nikakav dual core ne pomaze da bi se onaj crapware od androida glatko vrtio, dobro znam o cemu pricam jer imam 3 android mobitela i iphone u obitelji. Da ne pricam o trajanju baterije i opcenito kvaliteti aplikacija koje su u pravilu na iOS-u puno bolje. 

Da si uopce imao doticaja s iphoneom znao bi da je pored svih android dual coreova i dalje najbrzi smartphone, jer vidi vraga, i taj software ima nekakvog utjecaja na brzinu, al cemu to tebi objasnjavat...

zašto bi uopće komentira ako nisan bia u doticaju sa njin? nemoj donosit takve, bez uvrede, glupe zaključke, baš naprotiv kad san kupova novi mobitel izbjegava san iphone pri čemu san dobia podršku svakog prodavača, iako su mi prvo ponudili iphone jer znaju zašto ga ljudi kupuju... uglavnon kupia san optimus 2x i mogu reč da mi ga iphone nikako nebi moga zaminit, u niti jednon pogledu, a sad ti nastavi zavaravat sebe i ostale

14 godina
neaktivan

uglavnom..iphone 4 je jedan od najmoćnijih mobitel na tržištu trenutno i u rangu je s galaxy s-2 a ne galaxy s...i mozete vi iphone hateri (većina vas si ga nemoze priustiti pa govori da je sra*e) govorit šta oćete ali iphone je vrhunski mobitel jedino kaj je 1000kn od njegove cijene jabuka -.-

Moj PC  
2 4 hvala 1
16 godina
bancic123 kaže...

uglavnom..iphone 4 je jedan od najmoćnijih mobitel na tržištu trenutno i u rangu je s galaxy s-2 a ne galaxy s...i mozete vi iphone hateri (većina vas si ga nemoze priustiti pa govori da je sra*e) govorit šta oćete ali iphone je vrhunski mobitel jedino kaj je 1000kn od njegove cijene jabuka -.-

objasni po čemu je najmoćniji, molia bi lipo

14 godina
neaktivan

Definitivno Iphone! Rezolucija, kvaliteta, brzina, baterija solidna, tačskrin savršen, stabilan!

Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Ja sam korisnik Xperia X10 vec godinu dana i prezadovoljan sam telefonom ,i sto se tice sustava android i njegovih update-a ,i trajanjem baterije a o kameri da ne govorim predobra. nemam nista protiv iphone-a ali mislim da xperia x 10 ili noviji modeli xperie daju puno vise od iphone-a za dosta manju cijenu nego li je iphone. eto to je moje misljenje a na tebi je sto ces uzeti
14 godina
Monopol kaže...

Definitivno Iphone! Rezolucija, kvaliteta, brzina, baterija solidna, tačskrin savršen, stabilan!

ko i svaki prosjecni mobitel danas... samo da ima cap ekran. a rezolucija je pitanje samo dal se hoce dodati jos koja kuna i kupit malo bolji... a onda ti ne treba ni ajfon.

nisam neki hejter, al mislim da omjer ulozeno/dobiveno se bolje isplati android nego ios.

samo treba napomenut da je ajfon za one koji trebaju nazvat i poslat poruku (da ne napisem da je za one koji nisu malo bolje upuceni u mobitele), dok je android definitivno za sve one kojima mob sluzi kao tuning gadget i prckalica uz sve ono kaj mobitel treba obavljati sam po sebi. zato android <3

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
ansha kaže...

zašto bi uopće komentira ako nisan bia u doticaju sa njin? nemoj donosit takve, bez uvrede, glupe zaključke, baš naprotiv kad san kupova novi mobitel izbjegava san iphone pri čemu san dobia podršku svakog prodavača, iako su mi prvo ponudili iphone jer znaju zašto ga ljudi kupuju... uglavnon kupia san optimus 2x i mogu reč da mi ga iphone nikako nebi moga zaminit, u niti jednon pogledu, a sad ti nastavi zavaravat sebe i ostale

Bravo TI, kupio si jedan od naj bugovitijih mobitela, dostupnih na trzistu.

A sad malo o Androidu. Do sada nisam bas previse vjerovao da android toliko utjece na bateriju, al sad kad sam kupio Omnia7 i usporedio sa Galaxy S, uvjerio sam se koliko sam bio u krivu. Omnia sa istim Hardwareom i Baterijom drzi barem  tri- cetri sata duze, a posebice kad je u idileu.

I'll be back
16 godina
Majestic Ik kaže...
Ja sam korisnik Xperia X10 vec godinu dana i prezadovoljan sam telefonom ,i sto se tice sustava android i njegovih update-a ,i trajanjem baterije a o kameri da ne govorim predobra. nemam nista protiv iphone-a ali mislim da xperia x 10 ili noviji modeli xperie daju puno vise od iphone-a za dosta manju cijenu nego li je iphone. eto to je moje misljenje a na tebi je sto ces uzeti

Pretjerujes, ne znam nis o xperiji x10, al koristio sam X8 i ovaj novi Xperia mini sto je nedavno dosao (ne x10 mini).... i mogu reci da je puno bolji od X 8-ice sto se tice toucha, specifikacija, a da ne govorim o brzini samog uredaja koja pomete cak i jace mobove ili bolje receno skuplje uredaje (ako je vjerovati youtube video-ima), benchmarkima itd. Mobitel dakako ima svoje mane, zaslon mu je samo 3.0" (iste velicine kao X8, al svejedno nemam problema kod pisanja), otisci na kucistu su vrlo vidljivi, nekomu ce smetati nesto manja rezolucija 320 x 480 i sto mu kvaliteta baterija aka trajanje baterije ne traje bas dugo i nema dvije kamere ako je to nekomu uopce mana, svejedno, na internetu kruze glasine kako oba modela (Xperia mini i Xperia mini pro) imaju po dvije kamere sto nije istina za Xperiju mini. Kada usporedimo cijenu nesto mocnijeg uredaja ili vise-manje istoga s cijenom ovog uredaja (oko 1500 u slobodnoj prodaji), stvarno je suvisno komentirati dalje. Mozda si kupim taj mob, vrlo je jeftin, a nudi pregrst mogucnosti.

Ne pljujem po iPhone-u, koristio sam ga par puta, ali cijena je bez obzira na sve ipak malo prenapuhana sto jest-jest

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
microman kaže...

Bravo TI, kupio si jedan od naj bugovitijih mobitela, dostupnih na trzistu.

A sad malo o Androidu. Do sada nisam bas previse vjerovao da android toliko utjece na bateriju, al sad kad sam kupio Omnia7 i usporedio sa Galaxy S, uvjerio sam se koliko sam bio u krivu. Omnia sa istim Hardwareom i Baterijom drzi barem  tri- cetri sata duze, a posebice kad je u idileu.

neki bugova ima (ka i svaki drugi mobitel) ali da je naj bugovitiji nije sigurno, a jedino razlog za to je jer mu kasni update

16 godina
neaktivan
ja ne govorim o bugovima na OS-u, ja govorim o bugovima na firmwareu. Trzavo sucelje, losa kontrola senzora za auto osvijetljenje, a da ne govorim kako je senzor postavljen, na gornjoj ljevoj strani, pa ga cesto dlan ruke pokrije. Ima jos dosta bugova, al neda mi se nabrajat.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ajfon je idiotizam, 'nuff said.

Ako već hoćeš trošit masne pare na mob, napravi što sam i ja napravio - uzmi si lijepo Xperiu Arc i uživaj. Što god želim, uglavnom mogu napraviti s njim, a u slučaju da sam bacio pare za iphone, sumnjam da bi i pola mogućnosti što mi daje Arc uopće mogao napraviti na iphoneu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 17:35 (ormar).

1 2 hvala 0
14 godina

iPhone 4 ili HTC Desire HD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA Arc ;-)
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
microman kaže...
ja ne govorim o bugovima na OS-u, ja govorim o bugovima na firmwareu. Trzavo sucelje, losa kontrola senzora za auto osvijetljenje, a da ne govorim kako je senzor postavljen, na gornjoj ljevoj strani, pa ga cesto dlan ruke pokrije. Ima jos dosta bugova, al neda mi se nabrajat.

par problema ima ali ne tako drastičnih ka šta ih ti predstavljaš ali zato ih ima i iPhone, a najdraži mi je onaj sa antenon i položajen ruke i famozno rješenje od appla "držite ga drugačije"

14 godina
neaktivan

vi apple hejteri...iphone je najkompletniji mob, koliko aplikacija imate na android marketu, a koliko na app store-u? za iphone se svi prilagodjavaju, sve moguce tutorijale za nesto, jest da je android puno jednostavniji i sve, ali ipak ios je tu :D iphone je mob koji ima sve :) ekran pre izvrstan, kamere(slike nisu nesto, ali video je pre pre), procesor je sasvim dovoljan za mobitel...memorija...iphone je najsavresniji mob :D

kupujem sve pomalo
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
microman kaže...

par problema ima ali ne tako drastičnih ka šta ih ti predstavljaš ali zato ih ima i iPhone, a najdraži mi je onaj sa antenon i položajen ruke i famozno rješenje od appla "držite ga drugačije"

to nije istina...imam iphone i isprobavao sam to...

kupujem sve pomalo
14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
microman kaže...

Koji Iphone si imao, koliko si ga koristio i di je bio problem?

16 godina
Monopol kaže...

Koji Iphone si imao, koliko si ga koristio i di je bio problem?

nedaj bože... koristia san prijateljev iPhone 4....

14 godina
neaktivan
Sve je jasno, od prijateljevog prijatelja prijatelj!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Nisam nikakav hater, a ni sup** lizac... ali vi fanboji (da ne kazem grublju rijec) spominjete samo prednosti o iPhone-u ili SGS2 (nevazno o kojem je mobu rijec), stoga mislim da niste bas mjerodavni za usporedivanje smartphone-a, najlakse je nabrajati samo prednosti, treba biti faca i nabrojati sve nedostatke.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Monopol kaže...
Sve je jasno, od prijateljevog prijatelja prijatelj!

ajme ispričavan se, iden sad kupit iPhone da mogu reč dojmove jer neman pravo govora ako ga ne posjedujen, javit ću se kad ga kupin

14 godina
lovac82 kaže...

Nisam nikakav hater, a ni sup** lizac... ali vi fanboji (da ne kazem grublju rijec) spominjete samo prednosti o iPhone-u ili SGS2 (nevazno o kojem je mobu rijec), stoga mislim da niste bas mjerodavni za usporedivanje smartphone-a, najlakse je nabrajati samo prednosti, treba biti faca i nabrojati sve nedostatke.....

pametan odgovor. svako ima ono kaj si moze priustiti i kaj mu se sviđa u tom rangu. ja sam si kupio pocetkom godine samsung galaxy 3 i zadovoljan sam s mobitelom. malo zajebancije, novi kernel, rom i mobitel radi cisto solidno. sigurno da mu fali malo performansi (667 mhz procesor - OC na 1,2Ghz sigurno ne daje performanse ko 1Ghz kod SGS recimo) i 256 mb ram mozda nije puno, ali snalazi se. swap i OC rade cuda na androidu, i kerneli, te skripte koji rade kao ram manageri znatno poboljsavaju performanse. za 700kn koje sam dao za njega sasvim sam zadovoljan.

EDIT: GPU je definitivno najveca mana na ovom mobu. nije bas za 3d grafiku nazalost :( al mu 2d rastura!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 23:39 (mjaneci3).
14 godina
neaktivan

i da, zaboravih reći, kad lijepo jabukica na iphone zasvijetluca, p*cke samo lete :)

kupujem sve pomalo
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

i da, zaboravih reći, kad lijepo jabukica na iphone zasvijetluca, p*cke samo lete :)

vidi se koliko imas godina {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice