IPod Touch to PC

poruka: 7
|
čitano: 2.649
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
IPod Touch to PC

htjeo bih si kupiti iPod Touch...ali jedina stvar koja me kod njega zbunjuje je sinkronizacija s Windowsima tj. prebacivanje multimedije, jer imam mnogo pjesama na kompu i ne želim ih kupovati preko iTunesa na iPodu...

1. Da li je iTunes jedini program preko kojeg se mogu povezati PC i iPod Touch...ili postoje neke jednostavnije alternative?

2. Da li ste imali problema s iPod Touchom (također vezane za sinkronizaciju)... 

Ma_t_ej

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPod Touch to PC
M_boy kaže...

htjeo bih si kupiti iPod Touch...ali jedina stvar koja me kod njega zbunjuje je sinkronizacija s Windowsima tj. prebacivanje multimedije, jer imam mnogo pjesama na kompu i ne želim ih kupovati preko iTunesa na iPodu...

1. Da li je iTunes jedini program preko kojeg se mogu povezati PC i iPod Touch...ili postoje neke jednostavnije alternative?

2. Da li ste imali problema s iPod Touchom (također vezane za sinkronizaciju)... 

iTunes su glazbeni svirač i nitko te ne tjera da kupuješ ponovo svu tu glazbu!

Alternativa ima, ali po meni je iTunes najbolji!

Uostalom, iTunes ti trebaju za aplikacije pa zašto ne imati sve na jednom mjestu!?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2009 20:15 (vjeko).
16 godina
neaktivan

hvala za to...i još jedno pitanje vezano za internet...kako se on naplacuje? znbam da ima internet ali kakve su tarife i nacini naplacivanja?

Ma_t_ej
17 godina
neaktivan
IPod Touch to PC

Internet?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zar nema on

?

Ma_t_ej