IPhone vs. Mobitel

poruka: 81
|
čitano: 14.296
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Čini mi se da IPhone uopće nije neka inovativnost i novost. Malo sam ga isprobao i ništa posebno, pomalo mi je dosadnjikav, nema skoro nikakvih mogućnosti. Moje mišljenje jest da je malo noviji mobitel bolji od IPhone-a. Što vi mislite? Isplati li se IPhone ili mobitel?

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Mobitel -> Sony Ericsson P1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Pogledaj malo bolje:

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Ženska je AppleFan. Da se mene pitalo bili bi izjednačeni.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPhone vs. Mobitel
dgigibao kaže...

Pogledaj malo bolje:

Zašto se uspoređuju IPhone i Nokia N95? Zato jer su skupi, no meni se oba uređaja ne sviđaju. IPhone = nije neka novost, N95 = nije neka novost. Oba uređaja nemaju neke opcije za tu cijenu.
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

P1i i X1

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ti misliš na Xperia x1?? gdje češ to uspoređivati. x1 jedan će ga satrati i pojesti po svemu

17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

al iPhone idalje ima najjači procesor, jači i od PSPa, a X1 ove godine neće ni izaći a iPhone druge generacije izlazi sutra

PSP vs. iPhone PSP vs. iPhone
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2008 20:44 (dgigibao).

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Baš gledam iPhone ima takt od 412MHz. Ali već danas imaš mobitele sa po 500 i koliko, a i neki se najavljaju pa tako i Xperia. A opet ima puno onih na taktu od 400MHz.

A što se tiče iPhona ima/imao je svoj novitet multitouch, koji dans mnogi kopiraju i uvode, HTC kao Touch FLO, LG... Ali po meni iPhone ima najbolju kvalitetu izrade, mislim na samu uporabu materijala te kako je sklopljen, a i brzina softvera je na nivou.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

šteta što samo na Japanskom tržištu ima Sony Ericsson Bravia pa da vidite štoje mobitel (naravno daje Japan svijet za sebe)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

al iPhone idalje ima najjači procesor, jači i od PSPa, a X1 ove godine neće ni izaći a iPhone druge generacije izlazi sutra

i to ti je neki argument?! ima najjaci procesor! kao da ces na njemu igrat crisys! za takve uredaje je najvaznije da su ugodni za svakodnevni rad i da ima sto vise opcija za neku prihvatljivu cijenu... mobitel (i iphone) je napravljen prvenstveno za sms i da mozes nekog nazvat (za sto ga vecina ljudi i koristi), a sad ako ima neke dodatne opcij, to je samo plus. a iphone mi se ne cini nesto pretjerano praktican.
***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
r420r kaže...
dgigibao kaže...

i to ti je neki argument?! ima najjaci procesor! kao da ces na njemu igrat crisys! za takve uredaje je najvaznije da su ugodni za svakodnevni rad i da ima sto vise opcija za neku prihvatljivu cijenu... mobitel (i iphone) je napravljen prvenstveno za sms i da mozes nekog nazvat (za sto ga vecina ljudi i koristi), a sad ako ima neke dodatne opcij, to je samo plus. a iphone mi se ne cini nesto pretjerano praktican.
 Istina.
Iron Maiden
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

i ne zaboravi da su svi ovi ostali daleko iza po kolicini memorije.

Pero kaže...
r420r kaže...
dgigibao kaže...

Istina.
 pretjerujete. ako ste ikad radili na windows mobile platformi tj. probali igrat neku igru na 300 i na 500  MHz, vidjeli bi razliku.

Miha LA kaže...

šteta što samo na Japanskom tržištu ima Sony Ericsson Bravia pa da vidite štoje mobitel (naravno daje Japan svijet za sebe)

ti se sigurno salis. zar bi ti zaista koristio taj mobitel??! da zaista, svijet su za sebe, jer ovo je najgadniji mobitel koji sam vidio u ovom tisucljecu.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2008 16:52 (RaLe).
17 godina
neaktivan
r420r kaže...
dgigibao kaže...

Ja mislim da mi je to super argument pošto se radi i o multimedijalnom uređaju a kod NOKIA mi najviše na nerve ide sporost kretanja kroz menije što je na iPhoneu zahvaljujući OSXu i jakom procesoru ide puno fluentnije.
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

iPhone 3G stiže u Hrvatsku :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
IPhone vs. Mobitel

kaj ti uopće možeš raditi na iphonu

na mobu imaš igre, multimediju, možeš zvati i slati poruke itd.

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

iPhone ti je mobitel napravljen od strane Apple-a. Možeš više manje raditi sve kao i na ostalim običnim mobitelima, čak i puno više nego na mobitelima nižeg cijenovnog razreda ali opet manje u odnosu na Smartphone ili PPC uređaje.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

iPhone je svijet za sebe trebaš imati stvarno male prste da bi radio na njemu a i na europskom tržištu to ti i nije neka fora uzmi si pristojan sonyericsson i možeš sve na njemu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

iPhone je svijet za sebe trebaš imati stvarno male prste da bi radio na njemu a i na europskom tržištu to ti i nije neka fora uzmi si pristojan sonyericsson i možeš sve na njemu

"male prste", lol pa kak se onda najvise prodaje u americi a najdeblji su narod na svijetu?
17 godina
neaktivan

iPhone ima jako sitan izbornik normalno može se kupiti kao dodatna oprema ona plastika u obliku olovke što dobiješ uz svaki sonyericsson sa touch screenom

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
BORN kaže...

iPhone ima jako sitan izbornik normalno može se kupiti kao dodatna oprema ona plastika u obliku olovke što dobiješ uz svaki sonyericsson sa touch screenom

Nebih baš rekao da je sitan izbornik, koliko se sječam baš i nije sitan, prilagođen je radu sa prstima.
hcsc
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

može se kupit stylus  al ne u uobliku olovke već prsta da ne maljaš po staklu jer mu izbornik nije nimalo sitan, štoviše neki buttoni su i prekrupni
iphone stylus iphone stylus
buttoni buttoni
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Stvarno ak su nekom tipke na iPhoneu pre sitne za rad s prstima bez stylusa, onda il se rodio u cernobilu (bez uvrede, molim vas, to se sam tak kaze!) pa ima ne znam ni ja sam kakve prste, il se napio pa ne vidi ekran bas najbolje (osobno, mislim da je ovo drugo u pitanju!)! Ja imam iPod Touch i nema sanse da nesto promasis!

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2008 14:22 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Ja neznam sta neki od vas hoce,iphone je tipican uređaj za apple kod njih je design vrlo vazan,jos vaznije da je inovativno, a njemu ne fali niti jedna funkcija koju uređaju nove generacije imaju

Iphone 3G je popunio neke mane kao GPS i 3G sad ce biti appstore,neznam jeste li gledali onu prezentaciju iphone 3g-a meni je bila dosta dojmljiva

A iphone je tek druga generacije i po mom misljenju vec je puno bolji nego dosta drugi uređaja,a u kraju krajeva on samo kosta 200$ ja osobno ne smatram da je to puno za uređaj od 8 GB sa GPS-om,3G (iako ga nikad necu iskoristit) i jos dosta ti sitnica
Ako nista drugo nije los GPS uređaj...

"Make it so"

0 0 hvala 0
17 godina
IPhone vs. Mobitel

Iphone... lijep!

Ja osobno imam P1... prezadovoljan... jedino je malo spor... i nakon updatea softwarea... sa SE se nikad nisam razocarao.

Iphone... kad dodje u HR kupit cu i njega pa cu vam onda napisati sta mislim hehehe

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Neznam
ja sam odlucio uzet ovo ljeto fin novi mobitel evo koji su mi bili kandidati

SE P1
Prvi mi je naletio na pamet,vrlo lijep mobitel nema sta ali neznam bil me zadovoljio sa kolicinom aplikacija i brzinom

HTC TyTN II Kaiser

Jos mi ovaj lepa po glavi predivan je stvarno mi se sviđa ali vamo ga slabo mogu nabavit i malo mi je poskup

Iphone 3G

Iphone mi i pocetka ljeta nije isao u pamet jer je poskup a ne nudi mi sta a ovaj novi ima GPS i ima appstore a pokraj toga ima 16 GB sto meni dosta znaci a po ovoj cijeni sam se odlucio za njega...

"Make it so"

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

nemam pojma ali ja što sam vidio izbornik imao je 35 ikonica na zaslonu(možda je neki mod ispričavam se zbog netočnih informacija)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 21:27 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

evo danas mi je friend javio da mi je ga uzeo i poslao :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
xxtoni kaže...

evo danas mi je friend javio da mi je ga uzeo i poslao :D

Evo sam se malo igrao s novim iPhone 3G, nema previse razlika u samom izgledu od starijeg modela, osim pozadine koja nije vise od aluminija nego crna plastika, i mislim da su mu rubovi nesto ostriji. Vise me zanimalo 3G, koje je radilo OK, al ne nesto pretjerano brzo. Usporedivao sam s svojom Nokiom i Opera Mini, Opera Mobile, i cini mi se da safari zaostaje za Operom Mini, ali je nesto brzi od Opera Mobile. Sve u svemu, nije lose, sada ima i GPS i sihronizaciju s Outlook-om sto je za pohvalu, same funkcije telefona su dobre, a sve ostalo je kao i u prethodnoj verziji.
Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2008 8:45 (bestia).
17 godina
neaktivan
IPhone vs. Mobitel

Sad kupiti je kasno jer ga pojedu slabiji i jeftiniji mobiteli. Kupi si Iphone 3G.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice