Imam iPhone 3G i od prekojučer je poblesirao!
iPhone je jailbrejkan, Backgrounder je instaliran + još pokoja cydia aplikacija. Nisam ništa novog instalirao unazad 2 mjeseca ili bilo što posebno dirao.
Naime, baterija curi ko luda. Čačkam po iPhoneu i nalazim da je vrijednost Usage Time jednaka Standy Time. Dakle, kao da cijelo vrijeme čačkam po njemu?
Ugl., to mi se več jednom dogodilo. Spojio sam iPhone na neki player (iphone dock) u autu i izgleda da je ovaj i nakon isključenja sa playera vrtio neki process u pozadini. Riješenje je bilo uči u iPod app, uključiti ju u background i isključiti (backgrounder badge mi je uključen, tako da vidim koje su aplikacije u Backgroundu).
Sada sam na iPhoneu ušao u svaku aplikaciju i napravio gore napisano. Sve sam pogasio u SBSettings, otišao na "free up memory". Maknuo sve aplikacije od strane iTunesa (znači, još nisam maknuo one sa cydie). Preko SBSettingsa, u Mobile Substrate Addons sve pogasio te restartao mob.
Pogasio sve konekcije sa internetom, Push notifications i slične.
I dalje isti simptomi.
U prilogu su PrtSc procesa koji se odvijaju na mobitelu. Nigdje ne mogu nači popis onih koji bi zaista tu trebali biti.
Ima li ko kakva iskustva?