Iphone prepaid

poruka: 21
|
čitano: 4.038
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Iphone prepaid

Dakle prije nekoliko mjeseci sam kupio iphone na prepaid. Prvih par minuta je bilo ok (heh) , a onda sam shvatio da mi skida pare s racuna samo tako. I nisam znao sta da radim a to se ponavljalo i ponavljalo. Vidio sam neki topic slican mom problemu (na mackorisniku), ali uopce nisam shvatio kako se to moze maknut i da li se uopce moze maknut. E pa ako neko zna bio bih mu jako zahvalan.

Tko pod drugim jamu kopa nos!

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone prepaid

Ja sam svog kupio kao samo uređaj jer sam imao nekakve opcije dobiti ga po povlaštenoj ciijeni i time sam izbjegao ugovornu obvezu, pa sam uzeo i300 tarifu koju za razliku od većine u lijepoj našoj ja sada mogu i raskinuti ako mi tako paše pošto nisam morao potpisivati 24 mjesečni ugovor.

Prvih 3 dana sam koristio uređaj na prepaidu i nažalost to skoro pa da nije moguće. Svaka treća usluga pali internet ili barem nešto radi s internetom a na prepaidu je cijena jednog megabajta katastrofa, tako da ti osobno preporučam bar i150 tarfiu.

"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Možeš isključiti EDGE/3G, ali to znaći da nemaš pristup online informacijama, a možeš se prebaciti na neku tarifu, ali nikako na i150. Radije Flex60 + nekakav WnW paket ili iPhone opcija. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

ak sam dobro skužio ovak ti to ide. odi u settings>general>network>cerilar data network>pa pod APN upiši DISABLED (obavezno velikim slovima). Nisu mi t-govnari htjeli prodat na pretplatu pa sam se na vip prebacio i na vipu to šljaka. Probaj pa vidi. Nadam se da će ti radit. Sretno.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

APN nema pod Settings kod zaključanih uređaja!

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone prepaid

E da to mi je i problem - sta to znaci da ga moram jailbreakat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Otvori Safari i odi na www.unlockit.co.nz i slijedi upute. Uglavnom, ideš na Disable APN, user i pass ostaviš prazno i pod "download custom" odabereš "yes". Tako bi to trebalo izgledati, ali nisam to nikad radio. Možeš i jailbreakat pa da možeš po potrebi uključiti/isključiti ako ti treba i puno je jednostavnije.

EDIT: Ovako to izgleda na jailbreakanom uređaju (slika)!

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 23:03 (vjeko).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Imam softver na mobu koji nije jailbreak i imam tu opciju. ak je nemaš onda neznam. možd su u t mobajlu nešt napravli sa softverom da se nemože konfigurirat sa mobovim koji su kod njega kupljeni. kažem ti imam vip i sve što sam opiso radi sigurno. i ne samo meni neg i drugima od kojih sam i čuo za tu foru. mora radit.

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone prepaid

Probat cu ovu Vjekinu opciju pa cemo vidit

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Pošalješ sms sadržaja A na 3636, 1, DA.

Tako si uključiš Web'n'Walk tj., 10 MB prometa preko EDGE/3G mreže. 

Prva 3 ˝paketa˝ su ti svaki 1kn/10MB a 4. i dalje su 15kn/10MB.

Paket ti traje mjesec dana i stanje provjeravaš na *200*4#

Nadoplaćivanje paketa je neograničeno. Predlažem da odmah kupiš 3 paketa (za 3kn) i na

Settings/Safari/Security isključi sve (java, plug-ins,pop-ups) da trošiš manje....

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone prepaid

Aha dobro onda cu instalirat tak neki w&w paket pa cu vidjet

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone prepaid

Evo probo sam ovo sa unlockit.co i sad mi pod general pise fake apn pa bumo vidli jel skida ista.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Pokreni Safari i vidi dali otvara web stranice!?

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone prepaid

Ne otvara mi web stranice i vec mi dva sata nis nije skinulo s  racuna pa pretpostavljam da funkcionira.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

To je to!

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone prepaid

A hvala Bogu napakon iphone mogu koristit ko mobitel otkako sam ga kupio nemam sim karticu u njmu jer mi je skido pare

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone prepaid

baš sad nemaš mobitel. poanta iphona i jest da se možeš spojiti bilo gdje bilo kad na net.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Platio si 4400kn uređaj koji je zaključan na T-Mobile, a mogao si otključani uređaj kupiti za 3650kn u Francuskoj ili Italiji.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Ovaj moj prijatelj koji ga je kupio u Francuskoj je baš oduševljen sad kad ga mora reklamirati tamo jer mu ne radi ekran.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone prepaid

Kupio ga je u Trstu od kojeg je udaljen sat vožnje, tako da nema problem s reklamacijama. :)

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone prepaid

Heh ja sam ga platio 3000kn verziju od 16 giga na burazovu pretplatu al sam mob uzo sebi i stavil svoju karticu.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice