Iphone pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.904
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Iphone softver pitanje

Ovako znaci imam iphone na 3.1.2.

Čito sam kao da nevalja ić s iphone 3G modelom na verziju 4.2.1 jer kao 3.x verzija je najbolja za njega,tj.najbrže ide uz nju.

Ako se ne isplati,do koje 3.x verzije je najbolje ići?Iskreno neam baš iskustva s Iphonom,tako da bilo koji savjet je dobrodošo...Btw baseband mi je 5.11.07

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iphone softver pitanje
Majstore 3.1.3. Sve poslije ga ubije. Premda i 3.x.x, nije najbolji. Meni je najbrze radio 3g i to kad sam ga kupio s 2.x.x softwerom.
17 godina
Iphone pitanje

jel ima smisla stavljat s 3.1.2 na 3.1.3?po onome što sam čito,i ne baš jelda?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iphone pitanje
BugHacker kaže...

Vidi ovako, kazu da je 3.1.3 kao stabilniji medjutim kad sam imao iphone 3g nisam bas primjetio nesto posebno s 3.1.3. Stavljao sam na svoj sve i svasta, eksperementirao sam stalno nesto snjim. Imao sam ga na 3.1.2 i 3.1.3 jer 4.0 i dalje ga ubilo. Nije mi jasno zasto je apple uopce dozvolio da se 3g moze updatetat na 4.x kad ga ubije. Nadam se da sam ti pomogao.
17 godina
neaktivan
Re: Iphone pitanje
miki-os kaže...
BugHacker kaže...

Vidi ovako, kazu da je 3.1.3 kao stabilniji medjutim kad sam imao iphone 3g nisam bas primjetio nesto posebno s 3.1.3. Stavljao sam na svoj sve i svasta, eksperementirao sam stalno nesto snjim. Imao sam ga na 3.1.2 i 3.1.3 jer 4.0 i dalje ga ubilo. Nije mi jasno zasto je apple uopce dozvolio da se 3g moze updatetat na 4.x kad ga ubije. Nadam se da sam ti pomogao.

Da dignu prodaju iP4, jer 3g je u to doba bio 2 generacije star a mnogima je upravo tada isticao ugovor sa AT&T-om (jer su uglavnom ugovori na 2 godine).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice