Pao mi je Iphone 3g na pod i imao je bijeli ekran, sad je crn, povremeno se uključi bijelo, znam da radi jer cujemo zvukove, ali ne znam što da točno napravim.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
piši kuči propalo je sutra je radni dan pa u servis po novi ekran
a to ti je tako kad hočeš imat Apone triba si ga bolje čuvat
Doduše pronašao sam da je to "WSOD" (White Screen of Death), ali zbilja ne znam što da učinim. Htio bih prije sam učinit nešto prije nego ići na servis.
a pa niko ti nebrani otvorit tell nalo sitnog alata i video s yutube tako da znaš što radiš ali ako nisi nikad otvara telefone rađe nediraj
a ako več moraš kupit drugi moj savjet samsung S II
a pa niko ti nebrani otvorit tell nalo sitnog alata i video s yutube tako da znaš što radiš ali ako nisi nikad otvara telefone rađe nediraj
a ako več moraš kupit drugi moj savjet samsung S II
Neću novi kupovat. Nisam siguran ako proslijedi neki softwerski problem koji se može riješiti bez otvaranja.
pa što nisi reka da ti je pa na pod i od tada nema slike meni to govori da je ekran kaput
a ti pričaš o softveru pa nikad nisan čuja da je pad telefona rješen softverski
A da netko ponudi neko drugo riješenje?
Dakle sjedio sam na krevetu, dignuo se, a Iphone sam stavio u đžep dok se pali. Tada je skliznuo iz hlača i pao na pod daljine 20 cm.
Digao sam ga 1 sekunde nakon toga i pojavio se bijeli ekran. Mobitel i dalje radi, no ekran je bijeli.
Probat ću ga ostavit upaljenim sljedećih 2 dana da se baterija isprazni, a mobitel resetira. Možda će to pomoći.
Ako je itko imao takav/sličan problem, molim vas da ga ovdje napiše. Hvala.
Dakle sjedio sam na krevetu, dignuo se, a Iphone sam stavio u đžep dok se pali. Tada je skliznuo iz hlača i pao na pod daljine 20 cm.
Digao sam ga 1 sekunde nakon toga i pojavio se bijeli ekran. Mobitel i dalje radi, no ekran je bijeli.
Probat ću ga ostavit upaljenim sljedećih 2 dana da se baterija isprazni, a mobitel resetira. Možda će to pomoći.
Ako je itko imao takav/sličan problem, molim vas da ga ovdje napiše. Hvala.
Ma samo ga pošalji na servis i nek ti ga poprave. Dijagnostika nemože bit skuplja od 50 kn, a reć će ti šta mu je, ako je ekran daj 300 kn za novi ekran ako je nešto u softwareu će ti za 20 kn to popravit i gotovo, šta ćeš se zaje*avat s time:)
Kaj nema iTelefon Gorilla glas?
Malo su mi čudni ti mobiteli,youtube pun filmića di si iTelefon sjebe na nekim malim padovima-poput ovog
smrdi mi to

Pozz
Meni je isto tako mob ispa i ekran je ostao pola bijel,pola crn.Ja san prominia ekran uz pomoc tutorijala sa jutjuba al sad mi uopce ekran ne radi.Nema osvjetljenja nema niceg!
Jel mu ima spasa il da ga prodam za 350+ kn-a? :D
Any help?!
zovite iphone servis i riješite problem
Pozz ljudi . e ovako novis am u ovom tako da ne znam dal' sam upao na tacno mjesto . Zapravo rijec je o iphone 3gs 16 gb . Ios mi ej bio 4.1 , ubacio sam 5.0.1 . Ubacio sam par apliakcija , i ostavio ga da radi . nakon 2 3 sata , pogledam ugasen , ja probam da upalim samo mi bijel ekran . Znaci nije padao . Opet dignem na 6.1 i dalje bijel ekran , vratim na 4.3.5 isto sve . Neki mi govore da je display osao , al' ne vjerujem u to :S . Pomoc bracooo pozz ! ! !