Iphone Ekran ne radi

poruka: 18
|
čitano: 20.168
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

Pao mi je Iphone 3g na pod i imao je bijeli ekran, sad je crn, povremeno se uključi bijelo, znam da radi jer cujemo zvukove, ali ne znam što da točno napravim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Ekran ne radi

Kupi Motorolu Defy...

Tko visoko leti, štedi gorivo.

4 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

piši kuči propalo je  sutra je radni dan  pa u servis po novi ekran

a to ti je tako kad  hočeš imat Apone  triba si ga bolje  čuvat

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

Doduše pronašao sam da je to "WSOD" (White Screen of Death), ali zbilja ne znam što da učinim. Htio bih prije sam učinit nešto prije nego ići na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

a pa niko ti nebrani  otvorit  tell nalo sitnog alata i video s yutube tako da znaš što radiš ali ako nisi nikad otvara telefone  rađe nediraj

a ako več moraš kupit drugi  moj savjet  samsung S II

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Iphone Ekran ne radi
Dotore kaže...

a pa niko ti nebrani  otvorit  tell nalo sitnog alata i video s yutube tako da znaš što radiš ali ako nisi nikad otvara telefone  rađe nediraj

a ako več moraš kupit drugi  moj savjet  samsung S II

Neću novi kupovat. Nisam siguran ako proslijedi neki softwerski problem koji se može riješiti bez otvaranja.

16 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

pa što nisi reka da ti je pa na pod  i od tada nema slike meni to govori  da je  ekran kaput

a ti  pričaš o softveru  pa nikad nisan čuja  da je pad  telefona  rješen softverski

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

A da netko ponudi neko drugo riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Iphone Ekran ne radi

Kako moze biti softverski problem ako je mob pao na pod.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

Dakle sjedio sam na krevetu, dignuo se, a Iphone sam stavio u đžep dok se pali. Tada je skliznuo iz hlača i pao na pod daljine 20 cm.

Digao sam ga 1 sekunde nakon toga i pojavio se bijeli ekran. Mobitel i dalje radi, no ekran je bijeli.

Probat ću ga ostavit upaljenim sljedećih 2 dana da se baterija isprazni, a mobitel resetira. Možda će to pomoći.

Ako je itko imao takav/sličan problem, molim vas da ga ovdje napiše. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SOS kaže...

Dakle sjedio sam na krevetu, dignuo se, a Iphone sam stavio u đžep dok se pali. Tada je skliznuo iz hlača i pao na pod daljine 20 cm.

Digao sam ga 1 sekunde nakon toga i pojavio se bijeli ekran. Mobitel i dalje radi, no ekran je bijeli.

Probat ću ga ostavit upaljenim sljedećih 2 dana da se baterija isprazni, a mobitel resetira. Možda će to pomoći.

Ako je itko imao takav/sličan problem, molim vas da ga ovdje napiše. Hvala.

http://www.iportal.com.hr/servis

13 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

Ma samo ga pošalji na servis i nek ti ga poprave. Dijagnostika nemože bit skuplja od 50 kn, a reć će ti šta mu je, ako je ekran daj 300 kn za novi ekran ako je nešto u softwareu će ti za 20 kn to popravit i gotovo, šta ćeš se zaje*avat s time:)

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Iphone Ekran ne radi

Kaj nema iTelefon Gorilla glas?

Malo su mi čudni ti mobiteli,youtube pun filmića di si iTelefon sjebe na nekim malim padovima-poput ovog

smrdi mi to

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ako nemas garanciju,rastavi ga i pogledaj jeli se mozda flex traka pomaknula koja se spaja na maticnu,dovoljan je 1mm pomaka i ekran vise nece reagirati isto. U tvom slucaju bijelo svijetli.
Josip
14 godina
roseman kaže...

Kaj nema iTelefon Gorilla glas?

Malo su mi čudni ti mobiteli,youtube pun filmića di si iTelefon sjebe na nekim malim padovima-poput ovog

smrdi mi to

ne znam da li su pravili mobitele u 2008 sa gorilla glass

btw vidi ovaj video, mozda pomogne,

Had a dream I was king, I woke up still king
13 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

Pozz

Meni je isto tako mob ispa i ekran je ostao pola bijel,pola crn.Ja san prominia ekran uz pomoc tutorijala sa jutjuba al sad mi uopce ekran ne radi.Nema osvjetljenja nema niceg!
Jel mu ima spasa il da ga prodam za 350+ kn-a? :D
Any help?!

Kasnije cu napisat nesto pametno i reprezentno, da sad ne lupam i pravim se pametan.

0 1 hvala 0
17 godina
Iphone Ekran ne radi

zovite iphone servis i riješite problem

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Iphone Ekran ne radi

Pozz ljudi . e ovako novis am u ovom  tako da ne znam dal' sam  upao na tacno mjesto . Zapravo rijec je o iphone 3gs 16 gb .  Ios mi ej bio 4.1 ,  ubacio sam  5.0.1 .  Ubacio sam par apliakcija , i ostavio ga da radi .  nakon 2 3 sata , pogledam ugasen , ja probam da upalim samo mi bijel ekran  .  Znaci nije padao .  Opet  dignem na 6.1 i dalje bijel ekran , vratim na 4.3.5 isto sve  . Neki mi govore da je display osao , al' ne vjerujem   u to :S . Pomoc bracooo  pozz ! ! ! 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice