Je li iPhone 7 previse mal?

poruka: 6
|
čitano: 1.535
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Koji apple-ov mobitel?

Namjeravam da kupim apple-ov mobitel ali stvarno ne znam koji je najbolji. Drag mi je iPhone 7 ali ne znam da li je 4,7 inca premalo. Da li neko ima iskustva sa vise apple-ovih mobitela ko mi moze pomoci pri mojoj odluci?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.5.2017 10:34 (Lori234).

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: Koji apple-ov mobitel?

Pa danas 4.7'' je manji mob.. Ajmo reći 5'' pa do 5,5'' je ok. Imao sam 5,7'' i mob mi je već bio prevelik za korištenje. 

SkorvY
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

U današnje vrijeme, stvarno imaš 5 ljudi i 8 razmišljanja, jer je sve ipak relativno! 

Ako imaš hrpu drugih gadgeta sa strane, ja bih uzeo manji mobitel, tipa iPhone 5S ili iPhone 7, ali ako si dugoročno "osuđen" samo na taj jedan gadget, onda je izbor evidentan, iPhone 7 Plus, sa čim više memorije! 

Ovo sa memorijom je moj skromni subjektivan stav, što ne mora biti i tvoj. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Meni je ~5" plafon plafona. I to mi je preveliko, mobitel mi nigdje ne stane.

Jedini problem je što ako hoćeš top model, mora biti tacna.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Koji apple-ov mobitel?

Ne može ti to nitko reći, svatko ima svoju preferenciju. Zgodno je što je u pravilu upotrebljiv jednom rukom za razliku od danas već uobičajenih 5.5" mobitela, ali problem je kod Applea što ima debele bezele sa svih strana, tako da je recimo iPhone 7 jednake širine kao Galaxy S8 (5.8" s 18.5:9 omjerom), i tek par mm manji od Galaxy S7 (5.1").

http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Apple-iPhone-7,Samsung-Galaxy-S8,Samsung-Galaxy-S7/phones/9815,10311,9817

Koliko sad tebi šta u toj priči igra ulogu, od OS-a pa nadalje, to moraš sam odlučiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice