iPhone 5 servis

poruka: 6
|
čitano: 6.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
iPhone 5 servis

Pozdrav ljudi!

Evo proslo je 4 dana od kad imam novi iPhone i u tragediji koja se zove subota nastradao je ekran.
Trazim po netu da li netko kod nas to mjenja (osim T-Coma) za normalne novce i ne mogu naci tako da molim ako ko zna gdje se mjenja recite! ;)

The right side man, the right side of life.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone 5 servis

Probaj tu, valjda ekran znaju promjenit, to je najjednostavnije.

Nije mi jasno kako si uspio? Meni je ip4 pao valjda 100 puta već, i to ne baš malo i ekran je neoštećen.

gjurki
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Re: iPhone 5 servis
Volvox kaže...

Nije mi jasno kako si uspio? Meni je ip4 pao valjda 100 puta već, i to ne baš malo i ekran je neoštećen.

Čakovec, subota navecer što misliš? a još kad pogledaš njegov nick :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
16 godina
Re: iPhone 5 servis
Volvox kaže...

nije imo srece to je sve, frendica kupila ip4s isti dan pao i rastepla se cijela zadnja strana, meni moj u zivotu nije pao pa neznam, ali znam da mom starom pada na dan par puta i osim ogrebotina po strani nista. jbg ovisi kakve srece imas.

nego mislim da ako ne mjenjas to u ovlastenom servisu da garanciju gubis jer se iphone nesmije otvarat pod garancijom, morat ces ga vjerojatno u t-com nosit ili u vip ako je njihov.

16 godina
neaktivan
iPhone 5 servis

Tocno to, nisam imal srece. Moja stara cetvroka je najizdrzljiviji mobitel na svijetu, nista mi nije moglo biti pa sam se ocito ponadal da je i 5-ica Iron Man edition ;)

The right side man, the right side of life.
Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
iPhone 5 servis

Dam ti iP4s za taj razbijeni iP5 {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice