moze li mi netko reci kad misle oni pametnjakovici iz applea izbaciti taj novi IOS 5.0.2 jer ovo sa trajanjem baterije je ne izdrzivo?kroz noc mi ode 25% pa to je uzasno i sramotno za tako skupi mobitel!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Me gusta....
Jesi probao restoreat ga?
imas 5.1 za skinuti
imam 5.1,probao sam sve i sad mi oko 15% ode kroz noc.kolko sam nasao po netu puno se ljudi zali na to i 5.2 softwer bi to trebao rijesiti
Ma nista ne pomaze, imam i ja tih problema, prije je otislo 1-2% preko noci, sad ode oko 10%, iOS je u banani vec duze vrijeme tj. 4.3.3 je bio zadnji stabilan softwer.
Meni je ios 5 odličan na iPhonu 4 baterija traje više od 2 dana skoro duplo više od 4.3.3.
Prije je potrosnja preko noci bila zanemariva, mozda 1-2% max. 10% je previse.
pa iskreno ja od mobitela koji sad kosta cca 3500kn ocekujem da baterija traje jedan prokleti dan!!!najavljivali su ga kao cudo tehnologije a kad ono banana,imao sam 4 i nista nije losiji od 4s,cak mi je na 4 baterija bila puno bolja,ali iskreno se nadam da ce taj novi softwer 5.0.2 to poboljsati,samo ne znam kad ce vec jednom izaci!?!
Jesi ga restoreao ili bar probao resetirat na tvornicke postavke?
da sve sam probao
Ja već 2 tjedna imam iPhone 4s iOS 5.0.1 i baterija mi u prosjeku traje 22 sata. Preko noći ode 15-20%. Punim ga do kraja tek kada se isprazni baterija. Imam i 3gs iOS 5.0 a kod njega preko noći ode 2%, a normalnog korištenja traje 2-3 dana. Kod 3gs su mi lokacijske usluge i wlan stalno uključene a kod 4s uz lokacijske usluge i wlan još i 3g. Po meni bezobrazno kratko traje baterija!! Nadam se da će trajanje baterije popraviti novi iOS jer igrajući igrice i surfajući ne izdrži mi ni 10 sati!!! Uostalom, nisam išao na restore već na new device.
Ja već 2 tjedna imam iPhone 4s iOS 5.0.1 i baterija mi u prosjeku traje 22 sata. Preko noći ode 15-20%. Punim ga do kraja tek kada se isprazni baterija. Imam i 3gs iOS 5.0 a kod njega preko noći ode 2%, a normalnog korištenja traje 2-3 dana. Kod 3gs su mi lokacijske usluge i wlan stalno uključene a kod 4s uz lokacijske usluge i wlan još i 3g. Po meni bezobrazno kratko traje baterija!! Nadam se da će trajanje baterije popraviti novi iOS jer igrajući igrice i surfajući ne izdrži mi ni 10 sati!!! Uostalom, nisam išao na restore već na new device.
Jbt kako ti uspjeva 22 sata, meni jedva izdrzi od 7 ujutro do 8 navecer,tj. tada ga moram ic oprt punit.
Evo da se nadovežen na moj gornji post. Dok pišem ovu poruku baterija mi je na 29% (pripravno stanje 1 dan, 2h a od toga u upotrebi 4h, 29 min). Mobitel jednako koristim kao i inaće (skoro sve uključeno - 3G, WLAN, GPS, Skype, Viber, provjera mail-a svakih 1h, svjetlina ekrana na oko 60%...). Stavljam ga na punjač tek kada je baterija pri kraju i punim ga onda do 100%. Mislim da se tako baterija malo ustabilila pa zato i duže traje. Nadam se da će biti s vremenom još bolja... 
3500 k za bateriju koja ne traje...= OMG...
prokleta jabuka
Neće biti 5.0.2 ako i bude, to će samo ispraviti ovotjedni JBm, 5.0.1 je zadnja verzija koja je izašla. Ja sam na 5.0 i baterija mi traje 24 najmanje, imam 2 maila koji su na push. dnevno imam oko 50-70 poruka(iMessages) i stalno je uključen 3g/wifi(3g se ni ne može isključiti) meni preko noći ode oko 5% baterije, najviše! Jel vi gasite procese u multitaskingu? Jeste spojeni na Skype ili tako nesto?
Meni je sada baterija izdržala 1 dan i 12h ( oko 5,5h upotreba). Upaljeno mi je skoro sve što može biti upaljeno, telefoniram dnevno preko 1h, imam oko 10 min dnevno video poziva preko skype, gledam youtube... Čitao sam još negdje na net-u da se i drugim korisnicima iPhone 4s trajanje bateije popravilo s vremenom.
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!