IPhone 4 procjena štete

poruka: 11
|
čitano: 7.299
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IPhone 4 procjena štete
Nedavno mi je iPhone 4 pao i jako se oštetio...
1. Zadnja strana totalno je napuknuta....oko 40% stakla fali a ostatak je "paukova mreža"
2.Utor za sim je ispao i izgubio se...a ko zna kolka je šteta čitača sim kartice
3.Na vrhu ekrana stvorila se mala crna mrlja koja je velika dovoljno da prekrije postotak baterije..
4. Leća kamere se svinula i zamutila (vanjska)..

Ljudi mi kažu da ako se sim čitač ne da popravit...bolje da si ga ostavim ko "iPod"
Što miliste?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IPhone 4 procjena štete

Radi li taj SIM čitač?

clock2much

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: IPhone 4 procjena štete
Arrow in the Knee kaže...
Nedavno mi je iPhone 4 pao i jako se oštetio...
1. Zadnja strana totalno je napuknuta....oko 40% stakla fali a ostatak je "paukova mreža"
2.Utor za sim je ispao i izgubio se...a ko zna kolka je šteta čitača sim kartice
3.Na vrhu ekrana stvorila se mala crna mrlja koja je velika dovoljno da prekrije postotak baterije..
4. Leća kamere se svinula i zamutila (vanjska)..

Ljudi mi kažu da ako se sim čitač ne da popravit...bolje da si ga ostavim ko "iPod"
Što miliste?

Šteta nije toliko velika koliko se čini.

1. Zadnje staklo dodje na Ebayu do 10 dolara.

2. Ladica za SIM karticu dodje oko 1,5 dolara.

3. Potrebno je promijeniti ekran + prednje staklo, na iPhone 4 oni su spojeni, a razdvajanje za zajeban dio. Prednje staklo + ekran kao jedan dio kosta oko 20-25 dolara.

4. Leću kameru ćeš zamijeniti zadnjim staklom iz 1. koraka.

Ajmo reč da će te sve stajati oko 40 dolara (mozda koji dolar više, nisam gledo jel se placa shipping), naruci dijelove, i dok ne stignu gledaj filmice na YouTube kak se to radi.

Sad imas i priliku crni (ili bijeli) iPhone pretvoriti u bijeli (crni).

http://isvijet.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 9:35 (Edge).
14 godina
neaktivan
IPhone 4 procjena štete
hvala na odgovorima...e sad da li čitač radi neznam jer se izgubila ladica...
što se tiče ovih djelova za 50 $ to bi bilo idealno...al problem je što ja nemam iskustva s tim niti sam ikada kupovao preko njega...
što mislite kolka bi cjena bila za novo zadnje staklo i popravak tog sim čitača (ako je pokvaren) kod lokalnih servisera....
ekran mi netreba novi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lokalni serviseri će te tolko oderat da ti se vise isplati uzet novi ajfon, ispast će te preko 1500kn min., mene su tražili za zadnje staklo 1400kn
15 godina
IPhone 4 procjena štete
Kolko bi kostala zamjena prednjeg i zadnjeg stakla na iphonu 4s ali da dijelovi budu original ili barem jako kvalitetni
lnova65

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
Kolko bi kostala zamjena prednjeg i zadnjeg stakla na iphonu 4s ali da dijelovi budu original ili barem jako kvalitetni

40-50$ na ebay-u.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
17 godina
IPhone 4 procjena štete

Ako je puklo samo prednje stalko, znači touch dalje radi, je li potrebno zamijeniti (naručiti) samo njega ili još nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
steve90 kaže...

Ako je puklo samo prednje stalko, znači touch dalje radi, je li potrebno zamijeniti (naručiti) samo njega ili još nešto?

Stvar kod iPhone-a 4 i 4S-a je takva da se ne isplati odvajati Touch od stakla. Tvornicki dolaze spojeni i vrlo tesko ih je odvojiti. Radje kupiti na ebayu za 25 dolara lcd i touch kao jedan element za 120,130 kn. 

Zadnji dio na iPhone-u moze promijeniti ama bas svatko, potrebno je odsarafiti dva sarafa, skinuti poklopac, staviti novi i zasarafiti, samo time ce te ustedjeti minimalno 100 - 150 kn.

17 godina

To bi bilo ovo?

17 godina
odjavljen
steve90 kaže...

To bi bilo ovo?

To je to, staklo i lcd u jednom. :)

1