IPhone 4 problem s home tipkom

poruka: 11
|
čitano: 15.527
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
bok ekipa imam iphone 4 od 9mjeseca 2011 godine cini mi se. Problem s home tipkom se desava kada izlazim iz aplikacija. znaci dosta je slabi odaziv I dosta spor. usporedujuci mob s drugim iphonima 4 skuzio sam da na njima radi 'normalno' brze. nemislim da je problem softverski jer sam vec updatao softver i nista. zanima me ako bi dao mob u t- mobile na servis za koliko bi bio gotov?
Ideas for life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam to uspio ovako rješiti.Rođo mi je dao jedan link za kalibraciju te tipke.

Koliko sam shvatio , tipka ti ne hvata dobro savki put...Znači , uđi npr. u maps aplikaciju i zadrži lock tipku dok se ne pojavi slide to power off.Kad se pojavi , pritsni tipku home i drži je sve dok ne izađe iz programa.

Od tada meni radi dobro :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
I ja isto imam na iphone 4 problem s home tipkom moram ju malo jace pritisnut da mi primi ili nekad vise puta...neznam sta da napravim da ga odnesem u servis ili nesto?

0 0 hvala 0
14 godina

pa el si probal ovo kaj su ti kolege napisali? Ja  sam isto imal problem, pa je ovo gore napisano pomoglo...

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jesam evo udem u google maps npr...drzim onu tipku za zakljucavanje sve dok mi se ne pojavi ono da ugasim mob onda pustim i drzim home tipku i nista mi se ne dogada....

0 0 hvala 0
14 godina

Onda moguće da je vlaga došla na kontakt, pa da ne šljaka, jer ako nije to onda neznam u čem je problem

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

da   odnesem na servis?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: IPhone 4 problem s home tipkom
Probaj napraviti hard reset, pa nakon toga ponovno postupak za kalibraciju
Maurer
16 godina
neaktivan

ovako, velika vjerojatnost ti je da ti je dosta prašine ušlo unutra i da zato šteka.. (bar je meni tak bilo) stavis jako malu kapljicu medicinskog alkohola il kako se već to zove u tipku.. očisti, ishlapi i radi normalno.. provjereno.. ja sam si tak ''popravio'' :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo probao sam ovo s alkoholom i malo je pomoglo...tipka mi prima malo bolje ali jos nekad bas nece

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice