iPhone 3GS (AT&T) pitanje

poruka: 6
|
čitano: 2.330
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AT&T???hm

Što je to točno AT&T??

Nekakav operater ili...!!??

Htjeo bi kupiti mob preko ebaya ali koliko vidim manje više svi mobiteli(iphone3gs) pod operaterom imaju to "AT&T" pa me zanima ako kupim mob koji ima samo tog operatera moram li ga otključavati za t com...

BTW jako malo mobača pod operaterom ima tmobile. Neznam koliko je uopće pametno upit iphone koji se treba otključat i koliko je to još uopće para!??

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AT&T???hm
Kill Frenzy kaže...

Što je to točno AT&T??

http://en.wikipedia.org/wiki/AT&T

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Što je to točno AT&T??

Htjeo bi kupiti mob preko ebaya ali koliko vidim manje više svi mobiteli(iphone3gs) pod operaterom imaju to "AT&T" pa me zanima ako kupim mob koji ima samo tog operatera moram li ga otključavati za t com...

BTW jako malo mobača pod operaterom ima tmobile. Neznam koliko je uopće pametno upit iphone koji se treba otključat i koliko je to još uopće para!??

mozes ga lagano otkljucat bez jailbreakanja, za 3gs neznam, al na 3g sam radio prijatelju i radilo je i na Tomatu, tako da...

Dajem demonoid pozivnicu na pm
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Što je to točno AT&T??

http://lmgtfy.com/?q=%C5%A1to+je+to+at+%26+t

Belji se

A nije problem, uzmi tel, otključaš ga bez problema

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 14:23 (Perfeshunul).
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Što je to točno AT&T??

Strpi se još malo sa kupnjom. Sljedeći tjedan (21.06.) izlazi novi operativni sustav za iPhone (4.0) pa će vjerojatno unutar par dana izaći i Jailbreak i Unlock (otključavanje za sve mreže - T-Mobile, Vip, Tele2,,,). Tada možeš kupiti mobitel i sa AT&T mreže. Sam proces jailbreak-anja i otključavanja je dosta jednostavan. 

To je nejjeftinija verzija. 

EDIT: zaboravih reći da možeš raditi Unlock i bez Jaibreak-anja i da je sami Unlock besplatan, ukoliko ga radiš sam. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.6.2010 14:27 (Tomo Yoda).
16 godina
iPhone 3GS (AT&T) pitanje

Ipak ću pričekati 4g te ga upiknut preko ebaya tako negdje na zimu :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice