IOS9.0.2. Notifikacije ne rade

poruka: 15
|
čitano: 2.873
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Konkretno Facebook Messenger mi uopće ne izbacuje notif. kad mi netko pošalje poruku. Sav ostali push (bar Viber i Gmail) mi uredno rade. I tako već tri dana.

Upaljeno je sve što treba (notifikacije enejblane, ništa nije muteano itd.)

Ima li tko slični problem? Uređaj je iP5s

Galaxy SIII Mini / Bonbon

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imam i5s i sve radi bez problema.

0 0 hvala 0
12 godina

I ja imam problema na 9.0.2, baterija jedva nesto. Vjerovatno ce ubrzo popraviti.

www.phonespal.com/xiaomi-mi-4c-to-feature-infrared-port/ http://www.phonespal.com/xiaomi-redmi-note-4g-review/ http://www.phonespal.com/cubot-x9-review/ http://www.phonespal.com/doogee-dg580-review/

0 0 hvala 0
14 godina

Nisam ziher da znam konkretno u čemu je problem, ali da totalno resetiraš mobitel? 

Ja sam svojedobno imao 3GS, i jednostavno mi je zablokirao Safari, jedan reset je sve popravio!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mene zanima jedna stvar - da li se na iOS može bilo gdje namjestiti (Podsjetnici ili Kontakti) zvučni alarm za rođendane. Inače mi na iOS 8 uopće nije radio unos stavki, tako da ga nisam mogao koristiti, a na iOS9 je proradilo, no iako postavim da se podsjetnik ponavlja svake godine, nema bilo kakvog alarma na unešenu stavku.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: IOS9.0.2. Notifikacije ne rade
boxer kaže...

Mene zanima jedna stvar - da li se na iOS može bilo gdje namjestiti (Podsjetnici ili Kontakti) zvučni alarm za rođendane?!?! Inače mi na iOS 8 uopće nije radio unos stavki, tako da ga nisam mogao koristiti, a na iOS9 je proradilo, no iako postavim da se podsjetnik ponavlja svake godine, nema bilo kakvog alarma na unešenu stavku.

Kolega, jesi probao u kalendaru, i sa njegovim postavkama?! 

U kalendaru ima zvučni signal!!! 

I ponavljanje svake godine, u kombinaciji funkcionira!!!!

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Nisam ziher da znam konkretno u čemu je problem, ali da totalno resetiraš mobitel? 

Ja sam svojedobno imao 3GS, i jednostavno mi je zablokirao Safari, jedan reset je sve popravio!

Napravio i restore, ali ne radi i dalje.

10 godina
neaktivan

Ja uvijek napravim cisti instal preko compa a ne update direktno na telefonu. Evo iOS 9.0.2 radi bez problema, sve uredno, pa cak i baterija (zadnje punjenje u srijedu, danas je subota i bat je 38%), nisam ga nesto previse koristio cisto da vidim kako se ponasa :)

Velika promjena u ondosu na stare ver. je sto app sw vise ne radi refresh otvorenih ap, vec je sve odmah dostupno, pa cak i ono otvoreno prije nekoliko dana, naravno ap vrijeme osvjezi nakon otvaranja :)

0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...
boxer kaže...

Mene zanima jedna stvar - da li se na iOS može bilo gdje namjestiti (Podsjetnici ili Kontakti) zvučni alarm za rođendane?!?! Inače mi na iOS 8 uopće nije radio unos stavki, tako da ga nisam mogao koristiti, a na iOS9 je proradilo, no iako postavim da se podsjetnik ponavlja svake godine, nema bilo kakvog alarma na unešenu stavku.

Kolega, jesi probao u kalendaru, i sa njegovim postavkama?! 

U kalendaru ima zvučni signal!!! 

I ponavljanje svake godine, u kombinaciji funkcionira!!!!

Zasivljena mi je opcija + za dodavanje u kalendaru, tako da ne mogu dodati. Da bi u kalendaru mogao viditi označene bitne datume, moram u kontaktima postaviti rođendane i tada se u kalendaru pojavi točkica ispod datuma i dole opis, ali nema opcije za alarm.

Možda nešto krivo radim, ali ne mogu naći postavke u kalendarima za te stvari, niti alarme. Radi se o Iphone 5C, a iOS je 9.2.

Bilo bi dobro ako znaš da napišeš kako da postavim signal. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina

Budem malo kasnije postavio nekoliko SS kako je kod mene, a i razmisliti ću gdje si možda falio, gdje vjerojatno nisi nešto uključio u postavkama!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Znači haos. :D

Slučajno sam čačkao pa Facebook aplikaciji (ne messengeru, samo facebook app) i nađem tamo opcije za push. Sve je bilo ugašeno / nikada kroz FB app ni nisam primao notifikacije na ovom uređaju za išta, isključivo kroz messenger, koji je app za sebe, poruke i to od Siječnja. U međuvremenu settingse ni jedne ni druge aplikacije nisam taknio.

U FB aplikaciji sam upalio push za poruke i gle čuda - Messenger opet zvoni. Znači ne dobijem obavjest kroz FB app u kojoj je aktiviran push da imam poruku, nego kroz Messenger.

Očito da su na neki način povezani appovi. :/ 

Sad bi najradije obrisao FB app čist da vidim radi li messenger bez nje, ali mi je dosta dramatike s mobitelom.

Enivej, eto ako netko ima problem nek proba =) 

0 0 hvala 0
14 godina

Kolega @bokser, evo sam malo gruntao, i gruntao, nešto u stilu profesora Baltazara, i evo što sam izgruntao! 

Koliko sam provjeravao iPhone, ti izgleda imaš problem sa "samim" kalendarom, pa pogledaj ove SS koje sam učinio, možda imaš nešto NE podešeno, kako je kod mene! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Messenger mozes koristiti i bez F ali ga prilikom prvog pokretanja aktiviraj pomocu svog tel borja a ne mail adrese koju koristis za login na F.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Mene zanima jedna stvar - da li se na iOS može bilo gdje namjestiti (Podsjetnici ili Kontakti) zvučni alarm za rođendane. Inače mi na iOS 8 uopće nije radio unos stavki, tako da ga nisam mogao koristiti, a na iOS9 je proradilo, no iako postavim da se podsjetnik ponavlja svake godine, nema bilo kakvog alarma na unešenu stavku.

Settings > Mail, Contacts, Calendars > skrolaj skroz do dna - Default Alert Times > ima ponuđeno za rođendane između ostaloga.

iPhone 5S / Tele2
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 22:31 (Zoran).
17 godina
neaktivan
robee1 kaže...

Messenger mozes koristiti i bez F ali ga prilikom prvog pokretanja aktiviraj pomocu svog tel borja a ne mail adrese koju koristis za login na F.

To kontam, ali zašto bi morao u FB appu upaliti push da bi dobio notifikaciju u sasvim drugi app? ;D

iPhone 5S / Tele2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice