Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 531.935
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300 - 2G, 3G, 4G only
stjpbrbr kaže...

Dakle ovaj mobitel ima opcije mreže GSM only i 3G (WCDMA) preferred. Kad je mobitel na opciji 3G preferred, ako je signal imalo slabiji stalno se prebacuje na GSM i tako usporava internet. Postoji li mogućnost ili kakva aplikacija da se ubaci i opcija 3G (WCDMA) only ?!

Hvala

koristim cm 10 i na njemu se moze odabrat 2g only, 3g only i 2g-3g. za ostale romove ne znam

edit:

lol, samo treba guglat

sad sam našao način, vjerojatno vrijedi za sve romove

*#*#4636#*#*

to je kao nekakav testni mod i između ostaloga se može promijeniti i tip mreže

odabrat telefonske informacije i dolje pod vrsta mreže se može odabrat 2g, 3g, 4g i razne kombinacije

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 22:41 (jurluk).
11 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300 - 2G, 3G, 4G only

Ovaj mod *#*#4636#*#* ne radi na mom mobu, kod njega rade *#*#2846579#*#* i *#*#2846579159#*#* , otvore se neke opcije, ali za neko dublje čačkanje jos nemam hrabrosti. Tek se skidam sa Symbiana pa ću valjda shvatiti i ovo s rootanjem i ostalim manipulacijama.

Hvala

16 godina
Huawei Y300

Od jučer imam problema sa baterijom, nakon punjenja prebrzo se troši. Nakon sto bude 100% napunjena isključim ga sa punjača i napravim par poteza na ekranu, doslovno 10tak sec on je vec na 99sec, koristenjem dulje do 1min on je na 93% .. I onda bude nekako li la, drzi al puno slabije nego prije, šta mislite, jel osla baterija, ili je nešto drugo u pitanju?

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Potrgale su mi se origigi slusalice koje sam dobio sa y300.

Zna li tko gdje mogu kupit nove takve,ili neke zamjenske koje dobro rade sa ovim mobitelom?Bitno mi je da mogu razgovarati preko njih,i pauzirati/promjenit mp3.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Novi sam na forumu, ali ne i u svijetu Androida :)
Vec nekih tjedan i pol-dva sam vlasnik Huawei-a Y300, i promjenio sam par ROM-ova i mogu vam rec da me SlimKat odusevio .

CM11 je uredu, ali postoji taj mali lag koji me pikao u oci, vratio sam se na CM10.2 i onda na Modaco forumu nasao link za SlimKat, pa reko aj' da probam, i bome sam se odusevio :)

Od baterije koja mi sad traje dan i pol uz doslovno gazenje mobitela (WiFi konstantno upaljen doma, kad sam vani 3G, svijetlina na pola, lokacije jedino ugasene), mobitel ne steka, overclock na 800MHz-1.0GHz uz interactive governor , mobitel je stroj , i odlicno vrti ovaj ROM .

Tako da definitivno svakome preporuka ko trazi promjenu sa stock firmware-a ili jednostavno zeli probat nesto novo :)

Keep it moddin' !
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 18:40 (Psych0).

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Huawei Y300
Psych0 kaže...

Novi sam na forumu, ali ne i u svijetu Androida :)
Vec nekih tjedan i pol-dva sam vlasnik Huawei-a Y300, i promjenio sam par ROM-ova i mogu vam rec da me SlimKat odusevio .

CM11 je uredu, ali postoji taj mali lag koji me pikao u oci, vratio sam se na CM10.2 i onda na Modaco forumu nasao link za SlimKat, pa reko aj' da probam, i bome sam se odusevio :)

Od baterije koja mi sad traje dan i pol uz doslovno gazenje mobitela (WiFi konstantno upaljen doma, kad sam vani 3G, svijetlina na pola, lokacije jedino ugasene), mobitel ne steka, overclock na 800MHz-1.0GHz uz interactive governor , mobitel je stroj , i odlicno vrti ovaj ROM .

Tako da definitivno svakome preporuka ko trazi promjenu sa stock firmware-a ili jednostavno zeli probat nesto novo :)

bas bih probao, ali nikad nisam ni rootao i stavljao romove, pa mislim da cu nes zajebat

11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Pozdrav ljudi. Evo neki dan sam rootao i sve uredno obavio pa sad isprobavam Romove. Koristio sam CM 10.1 kra1tos (ako se ne varam) i sad isprobavam ovaj Extreme v3 (CM 10.2). Sve radi nevjerojatno fluidno ali me pati malo to gutanje baterije, nekako se to prebrzo isprazni. Na CM 10.1 recimo skinem ga s punjača u 8 ujutro i u 2-3 popodne on je već na 20%. Zna li netko nekakav fix za ovo? Kakvo je stanje s baterijom na slimkatu? Što mislite je li bolji od CM 10? Hvala puno!

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Jel imate svi zastitnu masku na mobitelu? Zanima me koliko je izdrzljiv, kako podnosi padove bez maske, ako je nekom padao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
brkkovi kaže...

Pozdrav ljudi. Evo neki dan sam rootao i sve uredno obavio pa sad isprobavam Romove. Koristio sam CM 10.1 kra1tos (ako se ne varam) i sad isprobavam ovaj Extreme v3 (CM 10.2). Sve radi nevjerojatno fluidno ali me pati malo to gutanje baterije, nekako se to prebrzo isprazni. Na CM 10.1 recimo skinem ga s punjača u 8 ujutro i u 2-3 popodne on je već na 20%. Zna li netko nekakav fix za ovo? Kakvo je stanje s baterijom na slimkatu? Što mislite je li bolji od CM 10? Hvala puno!

Nisam mislio da ce mi trebat ikakav ROM.

Ali sad nisam siguran.Koliko su stabilni i koliko se dobije na fluidnosti?Izgled i neke djidje midje mi nisu bitne,samo funkcionalnost.

Igrice ne igram.

Sto se tice zastitnih maski,ja sam za par $ uzeo na ebayu.

11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ma svakako su brži, fluidniji i bolji, nema onog trzanja i multitasking je stvarno sjajan. Ja igre ne igram, ali što se tiče samog rada sam jako zadovoljan. 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Za romove koji su bazirani na Kra1o5ovom CM10.1 imaš fix za bateriju i za nešto glasniji zvuk...pogledaj si na linku, al pazi, samo za CM10.1, nije za CM10.2...po meni stvarno produlji trajanje baterije na originalnom romu od Kra1o5

http://www.modaco.com/topic/370977-increase-audio-and-fix-led-deep-sleep-cm101/

11 godina
neaktivan
Huawei Y300

"Kako dos'o, tako pros'o"- reklo bi se :D
Moj Huawei otisao jucer, uzeo sam si HTC 8S da malo Windows isprobam napokon, prvi Windows mobitel .
Al dosta offtopica, dosta sam proucavao Y300, tako da ako ko ima kakvih pitanja, nek se slobodno javi il nek pita tu u topicu, rado cu odgovorit :)

Keep it moddin' !

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

imam instaliran TWRP 2.5 Recovery zanima me kako ga na mobu promjeniti u  najnoviju verziju puno pokusaja svakakvih ali neuspjesno jer bez novije verzije nemogu instalirati
SlimKat

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Samo malo, svugdje piše 512MB a samo u mobu 400 MB?!

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Samo malo, svugdje piše 512MB a samo u mobu 400 MB?!

Dio ide na gpu, kao i na 99% mobitela ;)

17 godina

medoplavi

ja sam jučer uspio bez problema, skini zip TWRP_2.6.3.3-Y300-signed i instaliraj iz recoverya. Možda si skinuo krivi zip, onaj za instalaciju u fastboot modu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 9:03 (danire01).
13 godina
danire01 kaže...

medoplavi

ja sam jučer uspio bez problema, skini zip TWRP_2.6.3.3-Y300-signed i instaliraj iz recoverya. Možda si skinuo krivi zip, onaj za instalaciju u fastboot modu.

tnx uspjesno ....sad ce mo isprobati slimkat {#}

17 godina
Huawei Y300

Kako vam se čini kamera na slimkatu, meni se čini puno gora od one na stock romu, nikako da fokusira kako treba. Preporuka za neku kameru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Jedna korisnica mi se obratila da je muci instalacija CM11 ROM-a na mobitel, pa da podijelim sa vama ostalima kakav sam ja problem imao, i kako sam ga rijesio.

Na Modacu su u topicu rekli da TWRP Recovery nije u nekim slucajevima kompatibilan sa 4.3+ ROM-ovima, i mene je bas to potrefilo, bilo koji ROM koji je bio baziran na Androidu 4.3.X nisam mogao instalirati.

Probao sam njihovo rijesenje, a to je da se na mob instalira CWM Recovery, jer on sadrzi fix za 4.3+ ROM-ove vezan za memoriju, tako nesto ako se dobro sjecam..

Uglavnom, tu je link za download, ima i verzija koja se instalira preko ADB-a, ali smatram da je ovo jednostavnije, skinut ovo, *BEZ EXTRAKTANJA ZIP-a* kopirati ga na SD karticu, uci u TWRP Recovery, napraviti wipe cache i dalvik cache particije i instalirati taj zip koji ste upravo skinuli.

Napravite reboot recovery, CWM ce se upalit, i onda probajte instalirati recimo SlimKat ili CM11, meni je uspjelo :)

@danire01 ja sam imao problema sa kamerom na CM11, kvaliteta je bila kao da jogurtom slikam, a ne mobitelom..na SlimKatu je kvaliteta bila kao na stocku, moze bit da je do tvog moba..

Keep it moddin' !
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 19:05 (Psych0).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

istina kamera na slimu u *urcu, fokusiranje na nuli.. Zasad na stock-u najbolja kamera! Sad nisam siguran dal kakva treca aplikacija moze doprinjeti kvaliteti fotki.

Koji web browser koristite meni na slimu chrom spor ko puž ima li kakva dobra alternativa? 

11 godina
neaktivan
Jeti kaže...

istina kamera na slimu u *urcu, fokusiranje na nuli.. Zasad na stock-u najbolja kamera! Sad nisam siguran dal kakva treca aplikacija moze doprinjeti kvaliteti fotki.

Koji web browser koristite meni na slimu chrom spor ko puž ima li kakva dobra alternativa? 

Ja ni na jednom ROM-u nisam koristio drugi preglednik osim onog predinstaliranog, onog 'stock' preglednika.

Jednostavno navika oduvijek, jos od LG P350 na kojem sam poceo, pa do sad.

Probao sam i Chrome i Dolphine browser ali uvijek sam se vratio na stock, ovisi od korisnika do korisnika.

Keep it moddin' !
17 godina
danire01 kaže...

Kako vam se čini kamera na slimkatu, meni se čini puno gora od one na stock romu, nikako da fokusira kako treba. Preporuka za neku kameru?

Instalirao Huawei kameru, sad je bolje.

13 godina
danire01 kaže...
danire01 kaže...

Instalirao Huawei kameru, sad je bolje.

moze link

13 godina
Huawei Y300

Na SlimKatu mi jako brzo trosi bateriju ima li tu lijeka ili slim ide sa mobitela

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ljudi trebam pomoć....Išao sam instalirati firefox os za naš mob i  instalacija je prošla uspješno ali je problem nastao kad je završila instalacija fixeva u recoveryu....ekran mi je poplavio i boota se samo na taj plavi ekran.Boota se i na onaj ružičasti (tipke za glasnoću + power) ali ne prepoznaje adb ni fastboot a mobitel mi prepoznaje kao android adapter modem......što da radim i koliko otprilike košta popravak takvog zaj*ba{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.4.2014 5:56 (nijo123).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Huawei Y300

Isprobao KitKat ali nekako mi CM10.1 (Expert v3 rom) djeluje bolje. Zanima me postoji li nekakav fix za zvučnik?

Naime na v3 mi je zvučnik onako malo tiši kao na tvorničkoj verziji, dok je na ovom SlimKatu znatno glasniji te bi

htio da mi bude isto tako glasan, ima li nekakav fix za to? http://www.modaco.com/topic/370977-increase-audio-and-fix-led-deep-sleep-cm101/

na ovom linku piše da ovaj rom već ima to u sebi, pa pretpostavljam da postoji neki drugi. Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Može pomoć, imam Y300 serijski osim šta je unlock za mreže napravljen, ništa na njemu nisam prčkao, jučer prije spavanja sam stavio reset jer eto to mi je brže nego tražit clean cache u postavkama...

I ujutro vidim na lock screenu piše No SIM Card. Zovem T com službu za korisnike, standardno očajni, uvaljivanje pretplata itd, i onda napravim opet reset i sad piše na lock screenu HT HR.

Dok je pisao taj SIM card error probao sam napravit poziv i primit poziv, radilo je sve ok. Odakle ta greška iz vedra neba?

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Ima li netko t-mobile firmware za ovaj huawei ili zna gdje se može skinuti?

0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

evo meni danas sitgao iz bonbona, sad dok nađem sve za root i CWM napravit ću backup nediranog T-mobile roma...

evo, napravio backup originalnog TMobile ROMa, samo mi nije jasno kak ima ~1GB??

ako treba, mogu uploadat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 22:16 (T0mB1ll).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice