Evo da se i ja napokon prikljucim. Prije otprilike mjesec dana sam poceo citati ovu temu i od tada sam isprobao bar 10 romova. Na neke sam se ponovo vracao i nikako zadovoljan sve do ovoga CyanogenMod-7.2-ICS-5-8-12_02-09 i sad sam napokon miran. Vise sam se izludio od pustih instaliranja(20-30 u mjesec dana). Preporucujem ove romove: CyanogenMod-7.2-ICS-5-8-12_02-09, ICS CM7 [teammat3], cyanogen_u8650-benru89v4. Fundowsky 4.0 je davao najbolje rezulatate na Antutu oko 2300, ali je nakon instaliranja aplikacija pao na oko 1300(mozda mojom krivnjom jer je ostajalo premalo memorije pa treba pazit da je namjestena opcija da se aplikacije instaliraju na Sd karticu) a baterija bi izdrzala jedva jedan dan. Imam i jedan problem pa ako mi netko moze pomoci jer mi se cini da nitko nije jos o tome govorio; zasto se mobitel kad je ugasen i prikljucen na punjac uvijek automatski vraca u Clockworkmod i kako namjestiti da se vidi samo ikona baterije kako bi i trebalo biti?
CyanogenMod-7.2-ICS-5-8-12_02-09 na Antutu daje i prije i nakon dodanih aplikacija oko 1900. Stabilan na 710mhz preko toga se rusi (bar meni)