Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.814
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
Laxarus kaže...
fundowsky, moze neki changelog? hvala

changelog ću staviti kad uploadam rom

http://fundowsky.blogspot.com
14 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1551784
Qualcomm je izbacio ICS drivere za adreno 2xx za armv6. Ajmo sad pravi developeri napravite port za ics, a ne ove kozmetičke izmjene :)

http://seunlockteam.tk/

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam aplikacije prebacene na karticu koristenjem link2sd i sad sam kupio vecu karticu, napravio copy/paste svega sa kartice na novu ali mi aplikacije koje su bile na kartici ne rade i ako ih vidim u listi svih aplikacija i kroz file manager, znaci tu su ali ih ne mogu pokrenut, any ideas?

edit, nije mi bilo povuklo skrivene datoteke

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.3.2012 16:15 (Laxarus).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
Laxarus kaže...

Kad če taj novi rom?

13 godina
neaktivan
dulesbj kaže...
Fundowsky kaže...
Laxarus kaže...

Kad če taj novi rom?

za vikend najkasnije

13 godina
neaktivan

evo i meni na fundowskom romu v3.0,uopće neće spojiti usb sa kompom preko kabla,samo najedanputa,probao sam restartati ali ništa.

U recoveryu normalno spaja.

Pitanje za fundowskog-da li možeš riješiti da se na originalnom lockscreenu mobitel ne da otključati kada stisneš tipku od menija,znači upališ ga sa recimo volume,i stisneš tipku meni i on ti ga otključa,ajd riješi to molim te.

Ako nije samo kod mene taj problem?

13 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

evo i meni na fundowskom romu v3.0,uopće neće spojiti usb sa kompom preko kabla,samo najedanputa,probao sam restartati ali ništa.

Pitanje za fundowskog-da li možeš riješiti da se na originalnom lockscreenu mobitel ne da otključati kada stisneš tipku od menija,znači upališ ga sa recimo volume,i stisneš tipku meni i on ti ga otključa,ajd riješi to molim te.

ne razumijem u čemu je točno problem

što se usb tiče, meni još nijednom nije zakazao

14 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

Wipe data/factory reset

Wipe cache

Advanced - Wipe Dalvik cache

a jeste se mozda sjetili da pokusate ovo. 

Ava Karabatić - 'Ja i moj dečko svaki dan meditiramo, on meditira po pola sata, a ja sam malo lijena pa meditiram po 30 minuta'
13 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
dulesbj kaže...

ne razumijem u čemu je točno problem

što se usb tiče, meni još nijednom nije zakazao

dok ti je mob u standby-u,stisneš power tipku ili wolume,ovisi od tvog fixa za paljenje,e onda kada se upali ekran,probaj stisnuti meni tipku,i tad se meni otključa mob,i pokaže mi odma meni od launchera,ali samo na tipci meni,na ostalim tipkama ne reagira.

13 godina
neaktivan

evo ovako iman pitanje...kupio sam prije par dana ovaj mob u tele2...nekako mi je spor,baterija traje dan i pol...e sad...procita san ovaj prvi post...i volija bi stavit neki rom,samo da mi mobitel(i aplikacije) rade brze...a i volija bi ovo da mogu upravljat frekvencijom...pa moze li mi neko preporucit neki dobar rom...takoder,nikad se nisan bavija rootanjem i stavljenjem roma...pa ne znan mogu li nesto zeznit dok to radin...i jos zanima me jel triba bit memory stick u mobu kad to radim,oce li se sve izbrisat sa njega? evo,previse pitanja,al ne bi volija da pokvarin novi mob nakon par dana ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dulesbj kaže...

dule pokuasaj otic u postavke spajanja i iskljuci usb debuning mode i jos stavi da telefon ne prelazi u stanje mirovanja...pa onda pokusaj mozda proradi :D

13 godina
neaktivan
drstyles kaže...
dulesbj kaže...

dule pokuasaj otic u postavke spajanja i iskljuci usb debuning mode i jos stavi da telefon ne prelazi u stanje mirovanja...pa onda pokusaj mozda proradi :D

probao sam neće,sve sam probao,a ovo za otključavanje mi radi odmah nakon friške instalacije roma,da otključa sa tipkom meni

13 godina
neaktivan
jukaka24 kaže...

evo ovako iman pitanje...kupio sam prije par dana ovaj mob u tele2...nekako mi je spor,baterija traje dan i pol...e sad...procita san ovaj prvi post...i volija bi stavit neki rom,samo da mi mobitel(i aplikacije) rade brze...a i volija bi ovo da mogu upravljat frekvencijom...pa moze li mi neko preporucit neki dobar rom...takoder,nikad se nisan bavija rootanjem i stavljenjem roma...pa ne znan mogu li nesto zeznit dok to radin...i jos zanima me jel triba bit memory stick u mobu kad to radim,oce li se sve izbrisat sa njega? evo,previse pitanja,al ne bi volija da pokvarin novi mob nakon par dana ;)

prati postupak iz 1 posta,,i mora uspjeti   ---root--recovery--custom rom pažljivo čitaj upute nemoj brzat---memory sd card mora biti jer će na njoj morat bit stavljeni zip od roota, i custom rom+ aplikacije{#}

TUBA
13 godina
neaktivan

fala...a oce mi se izbrisat sve sa memory sticka kad buden to radija ili nece?

13 godina
neaktivan

jel ima neko problem kad sluša muziku preko slušalica da se nekak slabo čuje?

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jukaka24 kaže...

fala...a oce mi se izbrisat sve sa memory sticka kad buden to radija ili nece?

hoće ako ćeš radit particioniranje sd kartice--pametno je karticu kopirati na računalo tako da ne izgubiš podatke

TUBA
14 godina
neaktivan

dali je ikako moguce "povecati" radnu memoriju (ram)?

imam memorijsku od 8gb i htio bi si povecat ram.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 15:49 (CROBOY).

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Bok svim,

Imam problem, kupio sam u8650, e sad, na njemu je tele2 rom, pokušao sam staviti dva custom roma (sonic clean i klurosu) sve po receptu, radi sve ok dok ne skinem app sa android marketa i krene instalacija, mob se smrzne i moram vadit bateriju, ista stvar je kad ga spojim na komp, radi 5 skundi normalno i opet se smrzne.

Šta da radim? dali trebam prvo stavit update 2.3.5 pa onda custom romove ili nešto treće

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CROBOY kaže...

dali je ikako moguce "povecati" radnu memoriju (ram)?

imam memorijsku od 8gb i htio bi si povecat ram.

nije moguće,ta memorija što je ti imaš je rom memorija za kapacitet pohrane,a ram ili radna memorija je instalirana u uređaju i imaje 256mb ali se vidi da je ima 170 i to tako mora biti jer uređaj ne prikazuje ukupnu količinu rama nego samo nezauzetu količinu..

TUBA
13 godina
neaktivan
glava kaže...

Bok svim,

Imam problem, kupio sam u8650, e sad, na njemu je tele2 rom, pokušao sam staviti dva custom roma (sonic clean i klurosu) sve po receptu, radi sve ok dok ne skinem app sa android marketa i krene instalacija, mob se smrzne i moram vadit bateriju, ista stvar je kad ga spojim na komp, radi 5 skundi normalno i opet se smrzne.

Šta da radim? dali trebam prvo stavit update 2.3.5 pa onda custom romove ili nešto treće

isto se i kod mene desilo --- napravio hard reset sa stock romom 2x zaredom i nakon toga je trebalo stavit root i cwm recovery i vozi miško više nije zezao...

TUBA
13 godina
neaktivan

jeli neko probavao ovu stvar treba instalirati chainfire 3D i plugini koji ovdje sve piše!
a to sve poboljšava grafiku i fluidnost igre nek proba neko ja trenutno probavam!
 http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?p=783548

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ako iz cwm recovery napravim swap particiju dali riskiram brisanje podataka sa sd kartice? jednom mi se desilo sa diskom na kompu da mi je prilikom pravljenja particije sve obrisao pa imam fobiju te nisam pri kompu da napravim backup
TD za glupost
14 godina
Laxarus kaže...
ako iz cwm recovery napravim swap particiju dali riskiram brisanje podataka sa sd kartice? jednom mi se desilo sa diskom na kompu da mi je prilikom pravljenja particije sve obrisao pa imam fobiju te nisam pri kompu da napravim backup

sve ti se bude izbrisalo

13 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

definitivno riskiraš--prebaci sve na komp i napravi particije na tlf. zatim vrati stvari na karticu sa kompa

TUBA
13 godina
neaktivan

tnx tuba01, sad sam stavio U8650 TURBO v3.0 FINAL by Fundowsky, s tim da sam formatiro sve kaj se dalo formatirati u cwm recoveryu i mislim da su me mučili file-ovi na sd kartici, i nju sam formatirao i napravio particije ponovno i tek onda kad sam na njoj imao samo zip roma i backup sam instalirao novi rom i sad radi ko ura. Zaključak bi bio da su se klali ostatci od tele2 roma sa novim romom na sd kartici.

14 godina
neaktivan
kako maknut one opcije iz notification bara? (wifi, gps, rotacija)
TD za glupost
13 godina
neaktivan

fundovsky jel će izač dns tvoj ROM?

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Laxarus kaže...
kako maknut one opcije iz notification bara? (wifi, gps, rotacija)

ti ih pokusavas maknut, a ja ih pokusavam stavit u stock rom :&

Ti ovako zelis imati? Ti ovako zelis imati?
Autoclimb kills more people than AIDS
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.4.2012 14:16 (Svrzic).
15 godina
neaktivan
Silvio12 kaže...

fundovsky jel će izač dns tvoj ROM?

Reko je da da, a i ja jedva cekam :)) 

13 godina
neaktivan

kako da vidim koja je meni verzija androida...i npr,ako iman 2.3.4 je moze ic ova verzija za update sta pise na prvom postu od 2.3.3 ili moran skinit bas 2.3.4

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice