Sto treba oznaciti?

Vidim da je android 4.0 izisa. On nije podrzan za nase mobitele ili? Zasto se uvik vuce 2.3.7?
Android 4.0 teško da će na naše mobitele, možda neki custom ili Cyanogen.
Kako misliš uvijek 2.3.7? Ne računajući Cyanogen, verzije androida za U8650 su 2.3.3 i 2.3.5.
fala ok. Pa i cyana koristim i zadovoljan sam neka dode engine 4.0 od cyana il neki custom i vi happy a oni jos peglaju 2.3
fundowskom treba dodjeliti diplomu, pa on je doktor za ovaj mob... svaka čast majstore, samo tako nastavi, a mi čemo zahvaljivati Bogu sto te imamo...
da. isto tako možeš ići na download settings i snimiti si svoje postavke za ubuduće.
btw da SE ubacim i maš dvije dulesbj teme u 1 postu probaj ih nisu loše imaš izmjenjene ikonice za sve u notificationima.. baterija ,bt, wi-fi. da se ne moraš zezat sa kitchenom...jedino je nemreš uninstalirat napravi prije stavljanja teme backup u recovriju
jel netko od vas ima problema sa applanet markeom? spojen sam na wifi i pise mi uvijek network error, a ostalo sve radi...
fundowsky sve pohvale za ernel od 846 samo sta daje male rezultate na benchu al to mi nije nii bitno je bitno mi je to da je mobitel brz :D
jel mi netko moze napisat korake kako pravilno instalirati xda android kitchen?
btw da SE ubacim i maš dvije dulesbj teme u 1 postu probaj ih nisu loše imaš izmjenjene ikonice za sve u notificationima.. baterija ,bt, wi-fi. da se ne moraš zezat sa kitchenom...jedino je nemreš uninstalirat napravi prije stavljanja teme backup u recovriju
Može si iskopirati iz system/app-system ui,i iz system/frameworka-framework-res.apk
to su ti teme,iskopirajte to dvoje,poslije samo pregazite s tim fajlovima,i opet imaš staru temu,naravno uz promjenjeni permision sa root explorerom
Meni se to isto dogodilo.
temple run neće raditi na u8650
nisam citala ovo sve jer je previse toga, uglavnom uzela sam si taj mob i imam samo hrvatski i engleski za jezik, zasto nemam vise u ponudi?? -.- ja zelim njemacki da je :D help
Mali preview onoga što vas čeka u sljedećoj verziji mog roma...
jesi rjesio problem kod spajanja mobitela s racunalom preko usb-a?
koji problem? normalno spaja
meni nije htio spojit uopće -.- onaj krug se vrti i onda odjednom stane neznam uopće do čega je
meni nije htio spojit uopće -.- onaj krug se vrti i onda odjednom stane neznam uopće do čega je
do moba nije
do moba nije
neznam dosada mi je normalno spajalo, a s kompom neam problema pokušat ću sad još koji put
EDIT: sorry na gnjavaži al' nekim je čudom proradilo!
wow ovo bu ludo.. samo tako nastavi , daj bog da bu mercedes iz fićeka
jedva čekam fudowsky tvoj final version man! :D