Huawei Ascend P6-KitKat update i novi emotion 2.0

poruka: 24
|
čitano: 13.031
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Jedna dobra vijest za sve vlasnike ovog predobrog mobitela

Za otprilike mjesec i po dolazi update..

http://huaweinews.com/2013/11/android-4-4-kitkat-ascend-p6/

1 0 hvala 0
15 godina

Realno, kakav je mob? 

Koji su mu plusevi, minusi...?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Huawei Ascend P6-KitKat update i novi emotion

Ja sam prezadovoljan.

Neću ga uzdizati u nebesa. Nije najbrži niti najbolji mobitel na svijetu, ali meni  je stvarno nešto posebno

I unatoč nekim manama  trenutno  ga ne bi mijenjao za ništa. Možda jedino za P7, ali on izlazi u 4 mjesecu 2014. 

Plus: odličan IPS ekran, 2 GB rama,  emotion ui - ili ga voliš ili ne voliš( meni se sviđa), vrhunska izrada i čvrstoća mobitela(aluminij+staklo),kamera(prednja i stražnja)

minus: baterija- oko dan i pol, - ovo mi je minus zato što sam prije imao G 510 - baterija mi je trajala 4 dana , pregrijavanje kod igranja 3D igara, 8 GB interne memorije

15 godina

Koliko mob ima mjesta za pohranu aplikacija? Znaci ne zanima me storage za npr. fotografije i sl., vec koliko ima mjesta za aplikacije?

Za ovo pitam posto smece od Arc S-a kojeg koristi bolja polovica ne moze imati par vecih aplikacija i vec je pun mob (unatoc tome sto su sve one koje su mogle ici na SD karticu prebacene pa ne zeli jos jedan mob koji ce imati istih problema).

Ma baterija me ne brine, smartphone koristim jos od prvih modela i stari sam korisnik PDA pa sam naviknut na stavljanje moba na punjac svaku vecer.

Trenutno gledam Nokiu 920, ovaj Huawei i HTC One Mini.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Budi bez brige. Ima i vise nego dovoljno. Imam preko 50 aplikacija(i najzahtjevnije: facebook, skype, viber.. itd) Sve se redovito apdejtira i sve radi besprijekorno :) ja ti toplo preporucam ovaj mobitel, neces pogrijesiti ako ga uzmes ;)
12 godina
neaktivan

Evo link za novu verziju firmware od Huawei-a

http://dl.huaweinews.com/Roms/Ascend-P6/B125.zip

možete s bilo koje verzije firmware updejtati :) moja je bila b111

update stavite na sd karticu(mora se prije toga formatirate, inače se instalacija neće pokrenuti)  te pokrenite local update i mobitel će ostalo sve sam odraditi

mogu reći da je u nekim segmentima mobitel sada i bolji

dodana je opcija download-a tema, baterija duže traje  i poradili su na odazivu i brzini, tako da je sada mobitel fluidniji responsivniji

a update za android će možda malo kasniti zato što rade emotion 2.3 za p6

evo i vijest

http://huaweinews.com/2014/01/ascend-p6-emotionui-2-3/

12 godina
neaktivan

Evo, na ovoj stranici imate download link za beta verziju emotion ui-a 2.3 sa kitkatom 4.4.2

http://huaweinews.com/2014/01/android-4-4-beta-ascend-p6/

javim dojmove za par dana.

ako beta verzija bude stabilna ostavit ću je...

14 godina
odjavljen

Jučer sam se družio sa navedenim mobitelom, moram itekako pohvaliti dizajn i kvalitetu izrade koji su stvarno vrhunski, svaka čast Huawei-u! Kamera zadnja jako dobar shooter, prilično fluidan u dva sata korištenja. Stvarno jako dobar mobitel

Galaxy S5570-Nokia X2-Nokia Asha 302-Galaxy S6500-HTC Desire Z-iPhone 4s-GSmart Rio R1-GSmart GS202-Prestigio 4500-Xperia S-Galaxy S2-Note I-GSmart Maya M1 v2-Galaxy S3-Xperia Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li je itko probao staviti kitkat 4.4?

http://huaweinews.com/2014/01/android-4-4-beta-ascend-p6/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ja ga imam već 24 sata i zasad je sve ok.

Pošto je beta release za očekivat je da neće sve baš besprijekorno raditi

primjetno je brži, puno je bolji i zanimljiviji kitkat od jelly bean-a..,

e da, neke aplikacije ne rade,

ali to će se  srediti sa završnom verzijom 

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.1.2014 19:11 (korbu).
14 godina
neaktivan

Jel mi mozes reci neke od aplikacija koje ne rade? Kakav je opcenito dojam, kamera, surfanje, signal, GPS itd.? :) U

Zahvaljujem

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Beta verzija je došla bez google aplikacija koje ne rade ako ih naknadno instaliraš, ali ko njih treba :D

Poboljšanje : performanse u 3D  igrama su za 20 posto bolje, responsivniji je , sve je nekako brže i bolje.

Kamera je dobra ko i na prijašnjoj verziji, a ovo ostalo je klasika

ali savjetovao bi ti da pričekaš oficijalnu verziju software-a ako baš ovisiš o google aplikacijama(play store, google search, hangouts)

a i mislim da će finalna verzija biti još bolja od ove itekako dobre beta verzije :)

14 godina
neaktivan

Jel ima neke naznake kada bi mogao doci offical KITKat? :) Ne mogu docekat, a zivcira me sto sam pri zadnjem update-u izgubio notification panel i ne mogu ga ukljuciti nazad. 

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kak si mogao izgubit notification panel? :D koji update je bio u pitanju?

kažu, krajem drugog ili tokom 3 mjeseca

ali tak mi svejedno sad, u 4 mjesecu izlazi p7, pa mislim da će p6 nasljediti žena xd

14 godina
neaktivan

a lijepo, napravio sam update na B125 i ne mogu vise ukljuciti not.panel, ne znam u cem je problem...Ako netko zna slobodno nek mi kaze? Uglavnom ponudeno mi je po Settings-not.panel, ali kad treba kliknut ne mogu, samo mi je svijetlo siva opcija...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Oke evo jedan primjer moje lose strane s ovim mobom.

Na starom 800 Mhz CPU i 756 MB rama Minecraft ide odlicno.

Na P6 laga... Jel GPU problem ili je nesto izbugirano??

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Instalirao sam Custom Rom kitkat .4.4.2 i vise nemogu da vratim stari originalni firmware b132.Uvijek mi pokazuje FAILED.STA DA URADIM AKO NEKO ZNA NEKA POMOGNE .hVALA

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nisam našao neku veću temu za ovaj mob na forumu, a imam neki problem s njime, pa ako ko vidi - dobro vidi...

uglavnom, često, kad pokušam uspostaviti poziv ne zvoni ništa, samo nakon par sekundi izbaci ''call ended'' poruku.

zvao sam tehničku službu, signal je po njima ok, bio u vip-a po novi sim danas - ista stvar.

dakle, ovo nije nešto što se događa neprestano, uspijem u 50% slučajeva uspostavit poziv isprve, ali ova druga polovica

ishoda mi kida živce.

radio sam factory reset, stavljao sam nove verzije softvera, ništa nije riješilo problem : )

pa ako neko ima nekakvu ideju što bi moga probati, da ga ne čekam sa servisa, to traje i traje...

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako da vratim stari rom b132, instalirao sam ovaj novi i sada nmg da odradim onaj stari, vidim da je vec neko imao problem sa ovim, pa ako je rijesio ovaj problem bio bih zahvalan da mi kaze, ili neko drugi. 

da li je moguce na drugom  p6 napraviti backup sistema, pa onda da se instalira. da li backup pravi md5 file. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, gdje mogu skinuti zadnji službeni update za P6?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kolega s faksa ima pitanje:

On svoj mob ne može updateat iznad 4.2.2., probao on lokalno, preko Wifi-a, USB-a. Kak ste vi svi uspjeli updateat svoj P6?

16 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Kolega s faksa ima pitanje:

On svoj mob ne može updateat iznad 4.2.2., probao on lokalno, preko Wifi-a, USB-a. Kak ste vi svi uspjeli updateat svoj P6?

Ista stvar i kod mene.

14 godina

Riješeno, treba rootat prvo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice