Trenutno imam Nokiu X6 sa 8GB. Pruzila mi se prilika da ga zamjenim za HTC Wildfire te me zanima jel to pametna odluka. Inace nisam zadovoljan sa software-om na X6 te mislim da cu biti zadovoljniji sa Androidom na HTC-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To se ne propušta!
Pa i ja isto tako mislim jedina razlika je manja rezolucija ekrana i sto Nokia ima svoju memoriju ali mislim da je android super za razliku od symbiana. Iskreno cuo sam da su HTC-ovi kvalitetni aparati ali nikad nisam radio na njima tako da bi volio znat jel su dobri ovako.
Normalno, mijenjaj to odmah...
Android vs Symbian...Android wins...
Ma to kontam i ja inace sam se jako razocarao sa X6 tj. sa software-om katastrofa je
Vidio sam frendov Wildfire, i moram ti rec, ekran izgleda uzasno.
Apsolutno sve krivulje su jagged.
Pa ekran od X6 je poprilicno dobar, e sad to me i plasi jer mu je rezolucija dosta manja tako da mi je malo zeznuto jel nikad nisam radio na Wildfire-u, al neznam jel je toliko losiji ekran da jos trpim symbian
odi u vipov ducan, procackaj malo po njemu i vidit ces jel ti smeta mala rezolucija ili ne...
Ma morat cu tako nema mi druge :))))))))
pokusaj updateati x6 mozda ti se svidi, iako je defninitivno wildfire bolji.
ma jesam al mala je jako razlika skoro ni nema razlike ://///
Sam imam Wildfire, a frend X6. Moram reć da je kod X6 rezolucija bolja, ali to je sve što je na strani Nokie... Wildfire je puno fluidniji i finiji touche ima, kamera je bolja, Android... Ne znam ja bih uzeo Wildfire bez razmišljanja.
E to me zanima netko tko je usporedio ova dva mobitela. Sto se tice slike na ekranu jel puno losija ili prihvatljiva za razliku od X6. Jedan lega mi je rekao da je neznatna razlika tako da mislim da je htc bolja opcija svakako.
HTC wildfire je svakako bolji ako ti ne smeta ta niska rezolucija..
Morat cu ih usporedit da vidim kako to izgleda u stvarnosti jer nisam radio nikad na wildfire-u tako da stvarno nemam pojma kolika je razlika.
Morat cu ih usporedit da vidim kako to izgleda u stvarnosti jer nisam radio nikad na wildfire-u tako da stvarno nemam pojma kolika je razlika.
Tako ti je najbolje, pa onda odluci sta ti vise pase..
Istina :)))))