Htc U11

poruka: 552
|
čitano: 120.352
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Htc U11
zvonac kaže...

Tražim neko logično objašnjenje za ovo gore, U11 ipak ne rastura ili možda da:)

@Master, danas ti je sretan dan, ipak tvoj G6 ima jako dobru kameru, ma kako god ja kontra tvrdio

Ali, ipak bumo pričekali da se popuni baza korisnika U11, pa bumo onda sve više znali, ovak je G6 u prednosti po pitanju feedbacka..

Ovaj prvi video je muljaža...nema šanse da toliko loše slike ima U11. 

Drugi video a vidim da je svima promaklo : Odi te na 0:46 sek i na 0:56 sek i vidite kako je lijepo zadnje leće kamere na LG ogrebano., čak i kod senzora otiska prsta. Bravo za LG 

Nastavno na drugi video...realnije napravljeno od prvog i po meni podjednaka kamera. Meni je prednost na strani dual pixel tehnologije koju U11 ima. Rekao da je su oba dva fokusa brza ali nije pokazao kako to izgleda na G6 (što kažu na smarphone hrvatska za fokus od G6 a zato ga ovaj nije ni pokazao.. - "Fazni je autofokus brz no opet u usporedbi s Dual Pixel autofokusom iz Samsunga nema šanse".) 

Čekam ove na mob.hr i smartphonehrvatska...što će oni reći.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.6.2017 16:48 (R36).
15 godina
Htc U11

Jel moguce da je mobitel "odgoden" za 7. mjesec?

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanoile kaže...

Vrlo lako moguće jer je u SAD-u odmah planuo i neće ga biti barem 3 tjedna uopće u prodaji, a tako je i u ostatku svijeta, pošto je RH mala sumnjam da će uopće doći do RH barem u ovom prvom naletu. HTC opet si shebo sa malom početnom količinom - očito ni sam HTC nije vjerovao u uspijeh uređaja pa su ga proizveli u malim količinama. Ovo će potencijalne kupce jako odbiti jer će sada morati još mjesec dana čekati na svoj uređaj. 

Na HT-ovim stranicama nešto piše o odgodi uređaja, ali mi ne da otvoriti stranicu.

11 godina
Htc U11

Po svemu tome se vidi kako je jedino Samsung veliki ozbiljni igrac na trzistu.

Recimo LG predstavi G6 u 2 mjesecu, a Samsung nekih 2 mjeseca kasnije i opet Samsung dodje na trziste prije, pokrije cijeli svijet dovoljnim kolicinama da ga ima kao dreka...doslovno iskace na svakom koraku...ista stvar je i sa HTC-om.

Naprave odlican mob i onda toga ni sami nisu svjesni pa zbog potencijalnog rizika ne proizvedu broj komada kao Samsung (ili nemaju te kapacitete) i dogodi se ovo...slicno se dogodilo i Oneplusu sa OP3 prosle godine kada ga je nestalo na nekih mjesec dana.

1 0 hvala 0
16 godina
ocean77 kaže...

Po svemu tome se vidi kako je jedino Samsung veliki ozbiljni igrac na trzistu.

Recimo LG predstavi G6 u 2 mjesecu, a Samsung nekih 2 mjeseca kasnije i opet Samsung dodje na trziste prije, pokrije cijeli svijet dovoljnim kolicinama da ga ima kao dreka...doslovno iskace na svakom koraku...ista stvar je i sa HTC-om.

Naprave odlican mob i onda toga ni sami nisu svjesni pa zbog potencijalnog rizika ne proizvedu broj komada kao Samsung (ili nemaju te kapacitete) i dogodi se ovo...slicno se dogodilo i Oneplusu sa OP3 prosle godine kada ga je nestalo na nekih mjesec dana.

Sve je to ok što ti govoriš, ali teško se LG i HTC mogu mjeriti sa Samsungom i njegovim kapitalom i zaradom. Pogledaj samo sa Note 7, LG i HTC bi najvjerojatnije sa takvim modelom bili pokopani i ne bi se tako skoro mogli vratiti na tržište zbog financijske propasti, dok je to Samsung-a samo okrznulo i nastavio je dalje. To ne znači da Samsung ima najbolje i najkvalitetnije proizvode (daleko od toga), ali ima kapitala koji stoji iza njega i teško mu se može nauditi, što i nije dobra stvar jer nastavlja po svome kako želi.

Samsung ima izuzetno jaki marketing koji korisnicima može prodati i govno kao novi korisni proizvod i kojeg bi svi trebali posjedovati (naravno ovo je malo zahebancija, ali zbilja nije daleko).

Svaka čast Samsung-u na tome jer je na žalost to i bit kapitalizma, ali za nas obične korisnike to i baš nije najbolja stvar.

Osobno shvaćam HTC i LG sa tim malim količina na početku prodaje jer se boje reakcije tržišta na njihove proizvode, ali ne zbog nekvalitete i cijene već radi enormne potražnje za Samsung i Apple proizvodima koje potrošači jednostavno gutaju kakvi god bili, dok sve ostalo je postala alternativa, a Samsung i Apple mainstream i in proizvodi.

Vidjet ćemo šta će se dalje odvijati na tržištu, ali ovo sada što se događa mi se ne sviđa i jednostavno neću podupirati te mainstream proizvode.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 9:49 (MasterOfDisaster).
15 godina
MasterOfDisaster kaže...
ivanoile kaže...

Vrlo lako moguće jer je u SAD-u odmah planuo i neće ga biti barem 3 tjedna uopće u prodaji, a tako je i u ostatku svijeta, pošto je RH mala sumnjam da će uopće doći do RH barem u ovom prvom naletu. HTC opet si shebo sa malom početnom količinom - očito ni sam HTC nije vjerovao u uspijeh uređaja pa su ga proizveli u malim količinama. Ovo će potencijalne kupce jako odbiti jer će sada morati još mjesec dana čekati na svoj uređaj. 

Na HT-ovim stranicama nešto piše o odgodi uređaja, ali mi ne da otvoriti stranicu.

Pitao sam u Sancta Domenici ima li ikakve prednarudzbe, rekli su da pratim na webu. Citam komentare od HTC Hrvatska i prvotno su tvrdili sredina 6.mjeseca - sto je uskoro, a noviji komentari su 7. mjesec u slobodnoj prodaji.

Di2 & EPS FTW!
11 godina
Htc U11

Naravno, nisam ja ni rekao da je Samsung najbolji niti ga ja nesto posebno volim.

Koristio sam ga mozda najvise zadnjih nekoliko godina (od S3 do S8+), ali samo zato jer ponude najzaokruzeniji proizvod bez nekih izrazenih slabosti.

S druge strane kao brand mi nisu nimalo simpaticni niti mi se nesto previse svidjaju dizajnom.

Sa S8 su napravili prvi ozbiljniji pomak u dizajnu i mob izgleda lijepo, ali meni se pokazao kao dosta nefunkcionalan ako mislis koristiti sve te sigurnosne zastite od kojih niti jedna nije napravljena kako treba.Ako mislis koristiti Iris scanner na njega se ne mozes uvijek osloniti, a citac otiska prsta sam odmah deaktivirao jer je na toliko glupom mjestu da ga jednostavno nisam zelio koristiti...znaci ostaje ti PIN...sve skupa puno kompromisa je islo na racun dizajna.

1 1 hvala 0
14 godina
Htc U11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zuper kaže...

Kako je pukao 

Ne bi nikada rekao da će tako fail-ati na testu, što se savijanja tiče.

Not good!

15 godina
Htc U11

Ovo sa savijanjem mi je žešstoki smijeh.

Pa tko još tako koristi uređaje iliti ga isprobava navedeno ili nešto treće ????

Imao sam masu uređaja, koji su na testu prošli i gore.

Naravno, nikad problema niti s jednim od njih.

Oko kakvih se vi gluposti zamarate, strašno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Pa tko još tako koristi uređaje iliti ga isprobava navedeno ili nešto treće ????

Nije poanta da će ga netko od kupaca ići tako lomiti nego je Zac htio pokazati tim jednostavnim testom što se događa kada se mobitel nosi u džepu od hlača kroz neko vrijeme, mjesec, dva, tri, šest... Moguće je da će se dogoditi to, moguće je da neće, ali zabrinjava izostanak strukturalnog integriteta za razliku od U Ultre koja se nije slomila, a objasnio je na kraju videa i zašto. Isto je i Mi5 puknuo kao kokica, kao i Nexus 6p pa evo ima korisnika kojima se ništa nije dogodilo, moj Mi5 se još uvijek vrhunski drži uglavnom bez maskica i stakla. 

15 godina
Htc U11

Ovo nema veze s nošenjem mobitela u đepu.

Nosim mobitel uvijek u đepu i ovo su za mene besmisleni testovi.

Kažem, tko se ravna po ovome, bolje da ovakav mobitel niti ne kupuje.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
zabranjeniples kaže...

Npr. mob u dzepu i naslonis se na one drzace u tramvaju/busu/ ili ogradu jer te netko gurnuo(ima 1000 nacina, moze bit bilo sto). Sto znaci da ovaj mobitel ce prije iskrivit se pod tezinom nego neki drugi, nije za zanemarit test pogotovo nakon HTC-ovog prelaska sa metala kod flagshipova. A osim toga snaga na 2 palca nije enormno velika da je bas tako bezopasno ovo sa videa.

*btw Apple je prosao kroz sve ovo, pa mislim da HTC kad vec zeli biti Android Apple, mora i to osjetit malo.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 22:02 (ivanoile).
11 godina
Nakon HTC 10 koji je čvrst kao tenk, koji ima veci senzor slike i koji ima bolji dizajn (vise izgleda muški) tesko se oteti dojmu da je U11 blago razocaranje. 😀

3 0 hvala 0
15 godina
Htc U11

I dalje se samo smijem ovome.

Ima li tko od vas da je ikad uspio iskrivit neki od uređaja, ali iskreno ??

Od svih testova izdržljivosti, ova stavka mi je jedna od najsmješnijih.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.6.2017 22:21 (zabranjeniples).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Htc U11

Ja sam Mi5 uspio :D

Izgleda kao Lg G flex 2 ali u savijen prema van ^^

Btw kada će HTC početi stavljati flagship ekrane u svoje mobitele? Htc 10 je bio teški mediokritet, a ovaj u 11 ništa bolji....

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2017 18:11 (maks0806).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc U11

Vidim u Njemackoj za par boja U11-ice pise dobavljivost u 7. mjesecu, izgleda da ce kasnit i kod nas.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc U11

Evo koristim ga 2 dana, nisam ga ni punio jos drzi baterija (Rootan je već itd..).Uglavnom zadovoljan sam za sada, jest malo veći od htc10, al nije tako strašno.

Jedino što zamjerm za sad je kvaliteta za vrijeme telefonski razgovora je malo niža nego na htc10, fali dubina, raspon, ljudi mi malo drugačije zvuče, jest glasnije, al malo je čudno, vjkerojatno zbog IP zaštite ili ko zna čega.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Htc U11

Ajd baci svoje dojmove malo. Da vidimo kolko je U11 bolji od 10..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Ajd baci svoje dojmove malo. Da vidimo kolko je U11 bolji od 10..

Pa neznam recite šta vas interesira..

Telefon je SUPER brz, kameru nisam stigao baš puno koristiti al za sad se čini jednaka i bolja od htc10, fingeprint senzor radi brže od ijednog telefona kojeg sam da sad imao u ruci.

Ekran je bolji nego na 10, crne su puno dublje i skoro se spajaju sa rubom kučišta, kao da je do ruba ekran :D (imam crni model), boje su isto bolje i točnije.Na suncu se isto nešto bolje vidti nego na HTC10.

Baterija, trenutno imam 2 i pol sata screen on, 20min tel. poziva, 20 minuta slušanja muzike, wifi je upaljen 100% i ukupno je telefon na bateriji 30 sati a imam preostalo točno 50%.

Zvuk iz ugrađenog zvučnika je nešto glasniji i ima dublji bas nego na htc10..

Slušalice koje dolaze sa njim su fenomenalne i imaju strašno dobar zvuk, imam SOL republic slušalici od 200 eura, al ove bez problema konkuriraju njima.Noice cancelation je isto fora, niije sad baš spektakularno al ubija niske frekvencije i buku okolo vas.

WIFI napkon radi ko lud za razliku od HTC10 (a i drugih metalnih telefona), tipa jedno 30% sigurno jači WIFI signal ako ne i više.

Eto nabrzaka bitnije stvari..

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 15:00 (ivicask).
15 godina

Kad koristis druge slusalice (al ne in-ear vec neko bolje rjesenje), ima li razlike izmedu 10-ke i 11? Taj navodni DAC u adapteru jel cini bolje ili je isto kao i obicni 3,5mm ugraden u mob.

Kakva je pozadina? Jel scratch magnet i jel' ozbiljno onako "mekan" mobitel? 

Di2 & EPS FTW!
14 godina
ivanoile kaže...

Kad koristis druge slusalice (al ne in-ear vec neko bolje rjesenje), ima li razlike izmedu 10-ke i 11? Taj navodni DAC u adapteru jel cini bolje ili je isto kao i obicni 3,5mm ugraden u mob.

Kakva je pozadina? Jel scratch magnet i jel' ozbiljno onako "mekan" mobitel? 

Nisam niti probo DAC adapter na 3.5mm, a za pozadinu neznam tocno, imam ga u masci s kojom dolazi od prvog dana.

Samo ti mogu rec da je magnet za otiske prsta, e sad za grebanje kučišta bi ipak trebo biti otporan pošto je gorila staklo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.6.2017 15:12 (ivicask).
17 godina
Htc U11

Znaci baterija bi mogla bit bolja neg na (20tak %) desetki?

Jel u11 znacajno brzi od desetke?

Malo kameru istestiraj, pa javi, posto 10 ima odlicnu kameru, pa me zanima kolko je u11 napredovao u tom smjeru..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Znaci baterija bi mogla bit bolja neg na (20tak %) desetki?

Jel u11 znacajno brzi od desetke?

Malo kameru istestiraj, pa javi, posto 10 ima odlicnu kameru, pa me zanima kolko je u11 napredovao u tom smjeru..

baterija je definitivno bolja, brži je isto osjetno radi UFS 2.1, HTC10 čita tipa do max 280mb/s, dok U11 dere preko 800MB/s.Brže boota, otvara, prebaciva aplikacije, sve je tolko fluidno da sam oduševljen.

Kamera je svakako bolja, pogotovo low light sa ovim HDR izgleda odlično, za sad je to to što sam primjetio.

15 godina

Moze ukratko neki S8 vs U11 ako si imao S8 ili imas nekog. Cisto + i - jednog vs drugog, posto flagshipovi iovako su manje vise stvar izbora jer su svi tu negdje, ali me zanima gdje je U11 bolji od S8 i vice versa.

Di2 & EPS FTW!
17 godina
Htc U11

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc U11
S8 je malo bolji u ovom testu. Audio je puno bolji na U11. Ovo je super mob ako bi netko išao na kocerte. Jedino bi V20 bi mogao konkurirati kaj se tiče mikrofona
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Evo kako izgleda prvo puno pražnjenje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Htc U11

Baterija je bolja jer je na 7.1. Kada 10 srede na 7.1, baterika će biti ista.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Baterija je bolja jer je na 7.1. Kada 10 srede na 7.1, baterika će biti ista.

Drugi charge još bolji, bez problema ide do 10 SOT da se koristi u jednom danu a ne dva, s tim da sad koristim svoj PnP mod, a telefon je i dalje ludo brz.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice