HTC Titan

poruka: 32
|
čitano: 8.509
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HTC Titan

Ogroman ekran :D

Zna li 'ko kada bi Titan trebao doći u hrvatske dućane?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 14:02 (Silvonis).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
HTC Titan

ne znam tacno, ali vjerovatno uskoro, kad izadje mango update, vjerujem da ce i snjima nobi mobiteli

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Titan
sranje, budale na 4,7" S-LCD ostave rezoluciju od 480X800.
I'll be back
Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Titan

Uvijek nekaj htc mora sje*at,dobro da nisu jos TFT stavili.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 21:35 (kach).

2 0 hvala 0
16 godina
HTC Titan

Polako se zalazi u sferu tableta, po pitanju dimenzija.

Izgleda da riječ, mobitel, pardon, smartphone, kroz neko vrijeme će izgubit smisao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Titan

vala to je previse, meni je do 4.3 incha taman, al 4.5, 4,7..... jednostavno nemam komentara

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Titan

Po meni je 3.5 do 4.0 dobra mjera ekrana,imam mob sa ekranom od 3.8 i prezadovoljan sam.Ostalo je čisto(nemam se kako drugačije izraziti)preseravanje.

duje

1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Titan
microman kaže...
sranje, budale na 4,7" S-LCD ostave rezoluciju od 480X800.

Mislim da je to mac prema onom WP7 standardu {#}

13 godina
protjeran
HTC Titan

Umjesto da stave rezoluciju kao na Sensationu, oni ostave istu..

A S-LCD je katastrofa..

Čekaj da iPhone izbaci ekran od 4" pa više neće bit preseravanje ;)

4,3" je neki maksimum za one-hand usage.

Govorim iz vlastitog iskustva ;)

Cijena: 608€ ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2011 13:33 (qube).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Titan

Meni osobno je 3,8" do 4" nekako najugodnije za rad. 4,3" je Max, a 3,5" min. Al kao šta rekoh imam doma SGSII sa 4,3" i brzo sam se prilagodo vecem ekranu. Također uz njega su kod mene Desire Z te iPhone 3GS, na oba uređaja mogu bez problema raditi...

4,7" je najobičnije preseravanje. no ajde možemo još proci preko tih 4,7", al brate mili na toj veličini ekrana ostavit jednaku rezoluciju kao i kod ovoga sa 3,8" ekranom, je blago rečeno debilno. Tu je trebala minialna rezolucija biti kao u sensaiona, a poželjno HDreza kao šta će imat nadolazeci Googleov Nexus.

Također mi nije baš previše jasno koja bud*la imenuje te njihove uređaje. Ajde Titan još može nekako proc(radi veličine), al Radar? Brate mili šta imaju tako malo inspiracije?

I'll be back
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
qube kaže...

A S-LCD je katastrofa..

Da, tako je sluzbeno. A nasi lihvari (Vip/T-mobile) ce staviti simbolicnu cijenu od 6.999 kn.

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...
qube kaže...

A S-LCD je katastrofa..

Da, tako je sluzbeno. A nasi lihvari (Vip/T-mobile) ce staviti simbolicnu cijenu od 6.999 kn.

Mislim da se možemo nadati cijeni ne većoj od 5000 xD 

na njuskalu 3000 ce za 2-3 mj bitit

15 godina
neaktivan
Silvonis kaže...
Pudge kaže...
qube kaže...

A S-LCD je katastrofa..

Mislim da se možemo nadati cijeni ne većoj od 5000 xD 

na njuskalu 3000 ce za 2-3 mj bitit

Ma bit će 5 soma u dućanu. Desire HD dobro drži cijenu na Njuškalu, pa očekujem da će i ovaj biti barem 3.300 za početak, a 3 za nekih 3-4 mjeseca.

13 godina
protjeran
HTC Titan

3500 kad izađe, a kroz par mjeseci se tek može očekivat oko 3000, i kad kažem par mjeseci, na toliko i mislim.. Kad su lihvari svi redom.. Napušu te cijene mobitela ko suvo zlato. Ali lako što napušu cijene novih, nego napušu cijene starih. Pa se tako iPhone prodaje i dalje oko 3000, nevjerojatno -.-'

0 0 hvala 0
13 godina
microman kaže...

Meni osobno je 3,8" do 4" nekako najugodnije za rad. 4,3" je Max, a 3,5" min. Al kao šta rekoh imam doma SGSII sa 4,3" i brzo sam se prilagodo vecem ekranu. Također uz njega su kod mene Desire Z te iPhone 3GS, na oba uređaja mogu bez problema raditi...

4,7" je najobičnije preseravanje. no ajde možemo još proci preko tih 4,7", al brate mili na toj veličini ekrana ostavit jednaku rezoluciju kao i kod ovoga sa 3,8" ekranom, je blago rečeno debilno. Tu je trebala minialna rezolucija biti kao u sensaiona, a poželjno HDreza kao šta će imat nadolazeci Googleov Nexus.

Također mi nije baš previše jasno koja bud*la imenuje te njihove uređaje. Ajde Titan još može nekako proc(radi veličine), al Radar? Brate mili šta imaju tako malo inspiracije?

ma to ti je bolan da sto prije izbace, ista stvar ko sto je lg uradio sa optimus x2, htjeli su da budu prvi sa dual core mobitelima i jesu, a mobitel su mogli napraviti daleko boljim

16 godina
neaktivan
HTC Titan

Zapravo se nisu zurili puno sa Titanom, jer je dugo vremena bio znan pod nazivom Eternity. I ja se slazem da je premal ppi u odnosu na ostale modele, a pogotovo da je prevelik. Mislim da je za ugodan rad na smartphoneu optimalno od 4'' do 4.3'', a moze proci i 3.7'' ukoliko zadovoljava sve potrebe korisnika. Ovakvi veliki ekrani ce imati smisla tek kada proizvodni proces bude takav da oko ekrana nece biti (skoro) nimalo materijala, pa ce sva velicina mobitela otpasti na ekran.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Titan

Meni stvarno nije jasno kako 4.7 moze biti preseravanje. Cudi me da to ljudi ne govore za Galaxy Note nego su odusevljeni i zaludjeni s "mobitelom" kao da je u meteoru pao na Zemlju ili je neka nova tehnologija izvan svakog poimanja za danasnje vrijeme. Svasta.

Nego sto se Titana tice, meni je ta velicina ekrana taman. Trenutno imam 4 incni ekran na mobu i jos uvijek mi je muka ici na internet na njemu. Igre i filmovi su mi ok, ali ne bi rekao ne necem vecem :).

Sto se rezolucije ekrana tice, da ste se malo vise informirali prije nego ste zapoceli sa svojim komentarima kako je ogavno i debilno vidjeli bi da je rezolucija takva jer je to ogranicenje samih Windowsa, a ne HTC-ova krivnja. A i ne vidim zasto se svugdje na netu dize tolika prasina o tome kao da su stavili 240x320 ili neku apsurdnu rezoluciju i da su pikseli veliki kako kuca. Ako pogledate koji video sa dojmovima ljudi koji su ga imali u ruci i isprobali ga vidjeli bi da su izjavili da bez obzira na tu rezoluciju sve i dalje izgleda jako dobro i ostro.

A sto se tehnologije koristene za ekran tice, eto ja koristim Xperiu X10 trenutno koja ima TFT ekran i samo 65 tisuca boja i sto se kvalitete prikaza tice nemam nikakvih zamjerki. Opet se ne moze reci da je S-LCD nesto lose bez obzira na postojanje boljeg. 

Takodjer su dobro izveli dimenzije uredjaja koji jos uvijek izgleda i je mobitel, a ne tablet i niti blizu tome, sto se ne bi moglo reci za tako puno hvaljeni Galaxy Note. Titan barem bez problema stane u dzep i ljudi vas nece cudno gledati dok pricate na njega. I mogu se okladiti da netko tko nikad nije vidio mobitel nece izvaliti nesto tipa "Jel to neki novi tablet?"kad ga pogleda. 

Meni je drago da se HTC odlucio na ovakav potez jer ionako ce kad tad svi krenuti u tom smjeru. Eto prvo Galaxy Note, zatim LTE verzija Galaxy S2 sa 4.5 inca, pa Nexus Prime sa navodnih 4.65 inca, Morola Dinara 4.5 incha,... itd. Zasto se ogranicavati na 4.3 inca, ako se moze dodati jos malo prostora za rad na ekranu, a da to i dalje bude mobitel po svom obliku. Naravno svatko ima pravo na svoje misljenje i moje moze biti pogresno, ali jednostavno ne mogu protiv sebe i nervira me kad ljudi bez nekog prevelikog razloga trollaju po necem. Vi ste jos dobri naprema onima sa recimo GSMArene, e oni su mi digli zivac sa svojim cviljenjem tipa buu samo 16GB memorije, samo 512 RAMa, pa zasto nije dual core, pa zasto prednja kamera nema vecu rezoluciju. Najsmjesniji su mi sto se tice procesora i rama, smjesno je kako ljudi ne kuze da za WP7 ni ne treba jace i bolje od toga. Nevjerojatno je kako je dobro optimiziran, a i dalje izgleda atraktivno. Eto recimo bilo koji dosad WP7 uredjaj ima isti hardver kao Xperia X10. Ako pogledamo usporedno dvije igre, Riptide za Android i Hydro Thunder Go, igre obje jako dobro izgledaju. Zanimljiva stvar je sto za Riptide treba Tegra uredjaj, a ova na WP7 se vrti na istom hardveru kao X10 na kojoj je Riptide neigriv i vrti igru na mozda 2-3 fps. To dovoljno ukazuje na to kako WP7 zna izvuci maksimum iz hardvera koji ima. 

Ispricavam se sto sam mozda sisao sa teme na kraju, ali eto neka sam rekao unaprijed prije nego sto je netko dosao kritizirati druge stvari na mobitelu osim ekrana :)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Titan
Ajde razmisli malo mozgom. Imas ogroman 4,7" ekran i na takvom ogromnom ekranu gustoca pixsela je jos bitnija nego na manjim ekranima.
Ovdi gustoca ide debelo ispod 200ppi, sta ce rezultirati na kraju ne citljivim tekstom bez zooma. a tada ces vidit pixsele ili ti kockice na rubovima slova,
uglavnom izgledat ce ko cirkular. nije uzalud Samsung na Note od 5,2" stavio HD rezu.
takoder posto je ta rezolucija definirana zbog samog OS-a, tada su jednostavno trebali ostat na 4,3".
I BTW samsung Galaxy Note je vise omanji tablet sa mogucnostima poziva i slanja poruka. To cudo ne stane ni posteno u dep. Malo si pogledaj koliki je kad ga prislne na uho.

I'll be back
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Titan

WINDOWS PHONE 7 PODRŽAVA SAMO REZOLUCIJU 480x800. NIJE HTC GLUP ILI KRIV.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Titan
dakle znas da OS ne podrzava vece rezolucije, no ipak si dovoljno glup, da na tako malu rezu stavis 4,7" ekran.
I'll be back
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
microman je najpametniji od svih nas ovdje i sa svojim uvjeravanjima vec ides svima na zivce. Pogledaj malo ispod svojih komentara, imas same TD, sto bi znacilo da si ti jedini najpametniji, a svi mi glupi, je li tako? Krajnje, mogao bi poslati mail ili nazvati HTC i reci im da nemaju pojma, da si ti najpametniji i da naprave onak kako ti mislis. Daj se malo sredi. Ja bi bio prvi, da imam love, koji bih kupio ovaj telefon zbog WP7, a i zbog samog uredjaja, kako iznutra, tako i izvana. I badavo ces ti mene uvjeravati da je lose ovo ili ono, meni je odlicno! Ne samo meni, vec i vecini ljudi s ovog foruma.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
microman je najpametniji od svih nas ovdje i sa svojim uvjeravanjima vec ides svima na zivce. Pogledaj malo ispod svojih komentara, imas same TD, sto bi znacilo da si ti jedini najpametniji, a svi mi glupi, je li tako? Krajnje, mogao bi poslati mail ili nazvati HTC i reci im da nemaju pojma, da si ti najpametniji i da naprave onak kako ti mislis. Daj se malo sredi. Ja bi bio prvi, da imam love, koji bih kupio ovaj telefon zbog WP7, a i zbog samog uredjaja, kako iznutra, tako i izvana. I badavo ces ti mene uvjeravati da je lose ovo ili ono, meni je odlicno! Ne samo meni, vec i vecini ljudi s ovog foruma.

Dečec ti il si pijan il imaš problem sa vidom.{#} Prvi post u kojem sam napisao da je HTC napravio glupost ima 13 TU-ova. Tako da ipak ti si jedini "pametan" izuzetak koji mi je dao TD na zadnji post. Jedino ako za sebe smatraš da si pametniji od večine.ROLF

Al shvacam ja ,HTC Desire ti je sigurne prvi smartphone kojeg su ti roditelji kupili, pa nevidiš ni prst iza HTC-a.

Sa druge strane Pogledaj malo u Moju kolekciju(priložene slike) i vidit ces da ipak imam debelo više znanja i iskustva nego ti uopšte možeš pojmiti.

I'll be back
14 godina
Koristio sam ja sve te mobitele bar na jedan dan, imao i nokiju e55, i htc-ove itd. samo ja nisam toliko umislken ko ti da se sad hvalim tko je tu pametniji. ti si popio svu pamet svijeta. ja samo zelim reci da ljudi koji ce kupiti Titana, sigurno nece pitati jednog micromana vec ce sami odluciti, je li tako? tako je. nisam mislio na ove td u ovoj temi vec u drugim. i ja ti nisam nikakav decec, ti si decec iliti decko za mene. nisam nikakav komplicirani korisnik i ne kompliciram stvari kao ti. ja sam prvi koji te nece slusati i koji bi kupio Titana. dapace, mobitel mi nije opsesija kao tebi, to je telefon. no, ti si najpametniji zato se ja i drugi svi slazu s tobom. nema veze, ajmo mi na temu o Titanu, a ne o tvojem zasoljivanju pameti meni i drugima.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
15 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Koristio sam ja sve te mobitele bar na jedan dan, imao i nokiju e55, i htc-ove itd. samo ja nisam toliko umislken ko ti da se sad hvalim tko je tu pametniji. ti si popio svu pamet svijeta. ja samo zelim reci da ljudi koji ce kupiti Titana, sigurno nece pitati jednog micromana vec ce sami odluciti, je li tako? tako je. nisam mislio na ove td u ovoj temi vec u drugim. i ja ti nisam nikakav decec, ti si decec iliti decko za mene. nisam nikakav komplicirani korisnik i ne kompliciram stvari kao ti. ja sam prvi koji te nece slusati i koji bi kupio Titana. dapace, mobitel mi nije opsesija kao tebi, to je telefon. no, ti si najpametniji zato se ja i drugi svi slazu s tobom. nema veze, ajmo mi na temu o Titanu, a ne o tvojem zasoljivanju pameti meni i drugima.

Naravno da jesi, a što je bilo kad si se probudio?. Uostalom ja ne umišljam nepostoječe TD-ove, a broj TU na moj prvi post ti svjedoči koliko ljudi se slažu sa mnom, a koliko sa tobom. To što si zaluđeni HTC fanatik to je tvoj problem. I BTW ako bi vec isao kupovat nešt tako glomazno, onda bi to bio svakako Galaxy Note. Koji ne boluje od nedostatka pixsela.

Kad je vec bal, nek je maskenbal. Dakle da zaključimo. ono što bi Titanu trebala biti prednost, je ujedno i mana, a to je ogromni ekran, sa jadnom gustocom pixsela.

I'll be back
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Sa druge strane Pogledaj malo u Moju kolekciju(priložene slike) i vidit ces da ipak imam debelo više znanja i iskustva nego ti uopšte možeš pojmiti.

Ček, sad ovdje pričamo o tome koliko tvoj tata ima novaca ili nemaš pojma kaj valja ili se samo preseravaš i svaki mjesec kupiš neki novi da se osjećaš dobro jer imaš mali {#}. Anyhow, OK, veliki ekran, mala reza. HD7. Desire HD. Nexus Prime (e jedva čekam da na to ekipa počne sipat pamet kako Samsung nema pojma o mobitelima).

Možemo nastaviti sa životom?

15 godina
neaktivan
HTC Titan
ne, pricamo o tome kolika je glupost na 480x800 rezoluciju stavit 4,7" ekran. o tome pricamo.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
ne, pricamo o tome kolika je glupost na 480x800 rezoluciju stavit 4,7" ekran. o tome pricamo.

Vrati se 3 posta gore i vidit ćeš da je to ograničenje Windows Phone OS-a.

15 godina
neaktivan
HTC Titan
boze dragi kak neki ne shvacaju. dakle ako znades da je rezolucija ogranicenje OS-, pa sto radis onda veliku glupost stavljas gore 4,7" ekran i tako zrtvujes gustocu pixsela koje stavljas debelo ispod 200ppi? Vec je na 4,3" vidljivo na toj rezi i gustoci, a kamoli ne na 4,7".
stavi 4,3" i svi sretni i zadovoljni. Kuzis sad kaj ocu rec? il da ti nacrtam?Uostalom nije Microsoft taj koji dizajnira uredaj, vec HTC i ekipa.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Titan

Rezolucija 480x800 nije ogranicenje iz MS-a, nego minimum requirement.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 14:02 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
microman kaže...
boze dragi kak neki ne shvacaju. dakle ako znades da je rezolucija ogranicenje OS-, pa sto radis onda veliku glupost stavljas gore 4,7" ekran i tako zrtvujes gustocu pixsela koje stavljas debelo ispod 200ppi? Vec je na 4,3" vidljivo na toj rezi i gustoci, a kamoli ne na 4,7".
stavi 4,3" i svi sretni i zadovoljni. Kuzis sad kaj ocu rec? il da ti nacrtam?Uostalom nije Microsoft taj koji dizajnira uredaj, vec HTC i ekipa.

4.7" Super LCD, WVGA (480x800)(~199 ppi pixel density)

Trebate vidjeti uživo ovaj 4.7" S-LCD.

Ekran se proteže skoro od ruba pa do ruba što je sasvim odlično

a samim time kučište telefona nije puno veće od samoga ekrana

tako da uređaj i nije toliko glomazan. Na direktnom sunčevom svjetlu

vidljivost je bolja nego recimo kod Omnie7 (S-AMOLED).

Boje na priloženom S-Amoledu mi izgledaju prehladne.

slcd vs samoled slcd vs samoled
el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 14:35 (hsatUSA).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice