HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 361.745
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC Sensation

meni se to prije dogadalo.. i mobitel bi mi samo crasha.. odjednom baterija se trosila.. onda sam restore i backupa... i stavia najnoviji ICS.. i sve 5... 

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Sensation

Najbrzi ICS rom za Sensation ? 

Bez HTC Sense jer uzasno usporava -.-

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav ljudi, zanima me što je sve potrebno da bi stavio custom rom na svoj sensation, nikada se prije nisam zahebavao s time ali sam odlučio i to uraditi jer mi je mob prilično usporen nakon zadnjeg updatea, pa neznam što je sve potrebno - root, s-off, recovery???

I da imam 1.27 verziju hboota i 3.33 fw i zanima me rom virtuous inquisition ali nigdje nevidim jasnu uputu što sve trebam napraviti za flashiranje roma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Imam  problem sa svojim htc-om neće mi otvorit tipkovnicu i 100 puta sam ga upalio-ugasio i opet ništa, zna li netko riješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Evo i ja sam napravio prvi flash roma na svome mobu, stavio sam Virtuous Inquisition, mob doslovno leti naprema stocku, ako netko traži rom bez sensea - moja preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Sensation

Evo koliko moze trajati baterija na sensationu uz par modifikacija i gasenje mobilnih veza kada nisu potrebne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pa to je zato sto si mobitel u 3 dana koristio 1 sat i nesto sitno minuta. Ja u tih 3 dana mogu 3h screen on imati na SGSII i Nexus S.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

ja bi radije stavio touchcream 2 :), probaj..jest da ima ruzni touchwiz launcher ali...LEti...

ipak sam se vratio na viper 1.1

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Sada sam i ja stavio viper, izgleda super ali ću još razmisliti dali ću se vratiti na inquisiton, sense 4 je puno bolji od 3.6

edit: mislim da je trenutno ipak prebugovit i nestabilan, isprobati ću još par romova...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.8.2012 12:29 (Hydralisk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC Sensation
Dodge_167 kaže...

Pa to je zato sto si mobitel u 3 dana koristio 1 sat i nesto sitno minuta. Ja u tih 3 dana mogu 3h screen on imati na SGSII i Nexus S.

3 sata kazes?

pics or it didnt happend

13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pozdrav drustvo !

"Dugo" me nije bilo neee...

Nakon dva puta sto sam slao mobitel na popravak, problem se opet javio :(

Ovako: Nedugo sam nadogradio software na 3.33.401.6 i od onda nastupaju PROBLEMI !!!

Problemi su

-brze se baterija prazni

-i kolko sam skuzio mobitel se pocinje resetirati kad je baterija otprilike 30% na nize i indikator baterije onda jos dosta padne najedamput !

Tolko se resetira zaredom da je jedno vrijeme potrebno da se upali mobitel i stabilizira naravno obavezno onda moram prikljucit punjac !

Zanima me da li je to greska u dogradnji software-a ???
Da li je moguce vratiti se na prijasnju ver. ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dixi777 kaže...

Pozdrav drustvo !

Ovako: Nedugo sam nadogradio software na 3.33.401.6 i od onda nastupaju PROBLEMI !!!

Problemi su

-brze se baterija prazni

-i kolko sam skuzio mobitel se pocinje resetirati kad je baterija otprilike 30% na nize i indikator baterije onda jos dosta padne najedamput !

Tolko se resetira zaredom da je jedno vrijeme potrebno da se upali mobitel i stabilizira naravno obavezno onda moram prikljucit punjac !

Prvo izvadi bateriju i vrati.. Kod mene se nakon toga stabilizira. Ja sam sa tim imo najvise problema dok sam koristio ARHD ROM. Nakon prelaska na Virtuos i sad na JB, nemam vise tih problema..
Negdje sam cak cito da kod nekih ima problem u bateriji, tj. ne lezi lijepo u kucistu.. 

13 godina
neaktivan
dixi777 kaže...

Pozdrav drustvo !

Problemi su

-brze se baterija prazni

Zadnji oficijalni update totalno sucksa, meni je touch jako loše reagirao kada sam ga stavio i sve mi je bilo nekako usporeno i onda sam ga odlučio rootati i staviti custom rom, ako misliš stavljati custom romove onda je to najbolje riješenje.

13 godina
HTC Sensation

:) izlazi sense 4.1 @ android 4.0.4 za htc one s tako da u roku par dana izlazi iz "kuhinje" isto to za sensation :)

ahh :), konacno.

http://www.phonearena.com/news/HTC-One-S-update-to-Android-4.0.4-hits-Europe_id33593

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Baterija mi se isprazni za nekih 6-7 sati, dal je moguće da je do neke aplikacije il tak nešt? Mobitel je star 9 mjeseci i 2 puta je već nošen na garanciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Games55 kaže...

Baterija mi se isprazni za nekih 6-7 sati, dal je moguće da je do neke aplikacije il tak nešt? Mobitel je star 9 mjeseci i 2 puta je već nošen na garanciju

Da nemaš možda problema sa casheom, obzirom sam ja na svom DHD-u imao sličnu situaciju plus da mije strašno počeo lagat, za ne povjerovat!

Da skineš neku app i probaš sa punjenjem preko usb punjača, moglo bi ti pomoć {#}!!

ATJ Lučko
13 godina
HTC Sensation

Stavi si battery monitor widget ili mozda bolje currentwidget, pdoesi da logira aplikacije. Ostavi jedan dan i pogledaj koje ti aplikacije, procesi trose najvise..

Onda skines anttek app manager i...eto ja se rijesim takvih appova :) // if rooted

usput..sense 4.1 radi odlicno :)...nula laga..

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 9:33 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

Hmm koju aplikaciju da skinem imam tiny battery widget tu pratim šta troši bateriju i najviše zaslon i mobitel na čekanju što se čini okej..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

pa skini currentwidget, tu ti je malo detaljnije. Pogledas log da vidis sta ti je najvise trosilo. Aplikacije znaci..

Stavi sebastianov kernel 1.5.2 . I brzina i stabilnost i baterija..

ja

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Zanima me dal je netko kupovao novu bateriju za ovaj mobitel i gdje je najbolje da pogledam? Dal na ebayu i kolko uopće košta u hrvatskoj negdje nova baterija? Pošto je pitanje za jednog prijatelja i nisam baš pratio ovu temu ispričavam se ako je negdje već bilo nešto o tome. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crokilla kaže...

Zanima me dal je netko kupovao novu bateriju za ovaj mobitel i gdje je najbolje da pogledam? Dal na ebayu i kolko uopće košta u hrvatskoj negdje nova baterija? Pošto je pitanje za jednog prijatelja i nisam baš pratio ovu temu ispričavam se ako je negdje već bilo nešto o tome. Hvala

Ako zelis neku veceg kapaciteta onda najbolje da uzmes anker 1900mah..

Ohne Audi geht es nicht..
17 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
Crokilla kaže...

Ako zelis neku veceg kapaciteta onda najbolje da uzmes anker 1900mah..

može ta baterija i na običan sensation ili samo 4g sensation?

13 godina
HTC Sensation

Moze i na obicni.

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Pozz ljudi..imam prob sa mobitelom pri spajanju na net..kad se idem preko wi fi spojit na net on se jednostavno nezeli spojit...komp mi se spaja na taj net, drui mobiteli se spajaju ali moj nece.....kad sam doma na moj net se oce spojit normalno ali na ovaj nece..ko da nezeli prihvatit sifru.... P.s. ja doma imam t-com, a u stanu na faksu optima
13 godina
neaktivan
I jos da kazem ta mreza je zasticena WPA2 PSK .ako to ista znaci
14 godina
skylore kaže...
Pozz ljudi..imam prob sa mobitelom pri spajanju na net..kad se idem preko wi fi spojit na net on se jednostavno nezeli spojit...komp mi se spaja na taj net, drui mobiteli se spajaju ali moj nece.....kad sam doma na moj net se oce spojit normalno ali na ovaj nece..ko da nezeli prihvatit sifru.... P.s. ja doma imam t-com, a u stanu na faksu optima

AKO sam te dobro shvatio, tvoj problem je sa i u radu na mreži na faxu, Optima-inoj!?

Jesi li možda pomislio da ju mijenjaju svako toliko, pa da su ju možda upravo izmjenili a ti za to neznaš {#} ?!

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
skylore kaže...

AKO sam te dobro shvatio, tvoj problem je sa i u radu na mreži na faxu, Optima-inoj!?

Jesi li možda pomislio da ju mijenjaju svako toliko, pa da su ju možda upravo izmjenili a ti za to neznaš {#} ?!

ne ja imam u stanu optimu... doma imam t-com ..... doma mi se normalno spaja na wi fi.. u stanu neće... komp se normalno spoji i u stanu i doma, i drugi mobiteli se isto normalno spoje...samo moje govno je*e

13 godina
skylore kaže...

Ajd samo za probu probaj staviti WEP pa se probaj spojiti. Znam da su neki mobiteli imali problema s WPA2 itd..Ali iz samsungove produkcije, ne htcovi, barem ne senzejšn.

Probaj neki custom rom ili ako se bas nece spojiti probaj mu fiksne ip adrese zadati.

Znaci pogledaj na kojem ti je ip'u ruter, taj ces mu ip dati kao gateway, stavis mu 195.29.150.3 / 195.29.150.4 kao dns1 / dns2

Mask 255.255.255.0 , ip 192.168.1.123 ili kako vec kod tebe je.

Ako tako nece onda ces morati ili custom rom.

ja
13 godina
neaktivan
HTC Sensation

e ljudi imam pitanje, planiram uskoro kupit ovaj mob, i samo me zanima jel on tvornički dekodiran, moja sestra je već kupila 2 htca u tele2(i ja svoj isto tamo uzimam) i obadva su bila dekodirana, a pošto sam ja na vipu pa me samo to zanima, jel tel2 ima najpvoljniju ponudu pa

i am the kid your parents warned you about

0 0 hvala 0
13 godina
HTC Sensation

U vipu je zakljucan, ne znam kako je u tele2 ali lako mozes otkljucati, nije problem.

Jos malo pa "jb & htc sense 4+" :), anofišl ofc

ja

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice