HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.086
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC One
Ukoliko imas neispravnu kameru dobit ces novi uredaj sigurno. Samo dobro opisi kvar i ostavi nocne slike u galeriji.
14 godina
Ukoliko imas neispravnu kameru dobit ces novi uredaj sigurno. Samo dobro opisi kvar i ostavi nocne slike u galeriji.
15 godina
neaktivan
To bi bilo sasvim u redu kada bi se i provodilo.. vidis po kolegama da dobivaju koristene uredaje koji ne rade.. svojeg necu ni slati na garanciju radi kamere jer cu jos goreg dobiti...
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
14 godina
Salji opet. Ne popustaj.
13 godina
neaktivan
HTC One

Vi pri preuzminanju uređaja imate pravo pregledati mobitel, ako mobitel ima ikakvih indikacija da nije NOVI uređaj - imate pravo tražiti NOVI, zapakirani uređaj.Ukoliko nije postajala mogućnost popravka naravno.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Branimir82 kaže...

Vi pri preuzminanju uređaja imate pravo pregledati mobitel, ako mobitel ima ikakvih indikacija da nije NOVI uređaj - imate pravo tražiti NOVI, zapakirani uređaj.Ukoliko nije postajala mogućnost popravka naravno.

Nisam bio dugo tu od kad sam se potuzio da sam dao mobitel u servis. Nitko tko preda svoj mobitel nece dobiti ispravan jer ih nemaju :D Znaci nakon sto je agram javio da je mobitel neispravan i da mogu doci po novi pojurio sam u City Centar One po svoj novi "ispravni" uređaj.

Otvorio sam 7 komada, 3 srebrena i 4 crna i niti jedan nije imao ispravnu kameru, ali niti jedan!! pitao sam mogu li ici u druge centre isprobati i rekli su mi da samo tamo gdje sam prodao mogu zamjenti...odlucio sam se za crni, kojem se "crvenilo" na kameri pojavi nakon pola minute, a ne nakon 1sec ko na starom..eto cisto da znate svi, nadam se da ce te biti sretniji nego ja

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina
neaktivan
HTC One

hmmmmmm.. ovo postaje interesantno za poludit.. 
ovaj htc zapravo je prosjecan kvarljivi telefon i podrska je kao kada na placi kupujete ribu. ako ste uzeli staru ribu, sansa je relativno mala da cete je moci zamjeniti sa novom frisko ulovljenom.. gledam po netu i kontaktirao sam ljude po svakakvim portalima, twitteru i facebooku.. trazio sam informaciju ako preko htcdev otkljucam bootloader hoce li mi cijela garancija otici ili samo na software problem (brickan telefon) i na kraju sam saznao da se otkljucavanjem bootloadera kompletno gubi garancija.. nadam se da netko ima tocniju informaciju iz prve ruke jer mi je telefon kao telefon bezveze ako ne mogu ceprkati po njemu i iskoristiti potencijal telefona.. mislim, kamera je ok, necu slikati po noci sa hdr-om ali baterija ce crknuti kroz godinu dana, sta bih onda trebao platiti 200€ da mi se zamjeni baterija ako ova krepa ubrzo, a bootloader mi je jednom bio otkljucan? zaljubljen sam u mobitel, znam koje potencijale ima, ali zao mi je k'o k*rvi jer ne mogu dobiti objasnjenje sta znaci rijec "MAY woid warranty" i na sta se konkretno odnosi, ako opet zakljucam bootloader vrijedi li dalje garancija ili sta.. treba angazirati odvjetnika da odgovori par jednostavnih pitanja...  

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Ovo je smijesno. Telefon koji toliko kosta ima ovakav support i servis. Jel tko kontaktirao HTC vezano za ove seljake?

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
16 godina
HTC One

U mom društvu i najbližem okruženju na poslu sve skupa ima 8 HTC One-ova. Većinom iz prve serije, dok zadnja dva crna su od nedavno. 

Kupljeni u različitim dućanima i operaterima i NITKO nema ni najmanji problem sa telefonom/kamerom/izradom ... 

Ja osobno svog imam kao #1 prodanog u VIP-a u Splitu i nikada, ni najmanji problem. 

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...

U mom društvu i najbližem okruženju na poslu sve skupa ima 8 HTC One-ova. Većinom iz prve serije, dok zadnja dva crna su od nedavno. 

Kupljeni u različitim dućanima i operaterima i NITKO nema ni najmanji problem sa telefonom/kamerom/izradom ... 

Ja osobno svog imam kao #1 prodanog u VIP-a u Splitu i nikada, ni najmanji problem. 

u anketi na xda forumu 85% ljudi ima problema sa kamerom, evo ti si u onih sretnih 15% :)

koliko sam shvatio prve serije imaju najmanje problema sa kamerom, zna se da im je nakon toga ponestalo modula i ocito su svasta stavljali unutra samo da bi ih plasirali na trziste.

ali nemoj se cuditi kad ti se na proljece recimo pojavi crvenilo prilikom slikanja zalaska sunca ;) :D

12 godina
neaktivan
Branimir82 kaže...

Pa vecinom se neradi o NOVIM uredajima..odakle tebi ta informacija, moze neki link?

13 godina
neaktivan
KASMIR kaže...
Branimir82 kaže...

Pa vecinom se neradi o NOVIM uredajima..odakle tebi ta informacija, moze neki link?

Nemam link ali svaki VIp operater ili zaposlenik će ti to reći, isto stoji i u garanciji.

14 godina
HTC One

Zadnjih par dana mi se mota po glavi kako bi možda zamijenio svoj S4 (koji mi je malo dosadio) za One i jutros sasvim slučajno idem pogledat u ovu temu te ostanem neugodno iznenađen...Ja sam bio uvjeren da je taj telefon besprijekoran što se tiče kvalitete,a kad ono...šteta...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Purger155 kaže...

Zadnjih par dana mi se mota po glavi kako bi možda zamijenio svoj S4 (koji mi je malo dosadio) za One i jutros sasvim slučajno idem pogledat u ovu temu te ostanem neugodno iznenađen...Ja sam bio uvjeren da je taj telefon besprijekoran što se tiče kvalitete,a kad ono...šteta...

Ako ti je dosadio stavi si gore MIUI http://xiaomi.eu/community/threads/3-9-27.22235/

[M|C] pleXx
17 godina
Kako kod koga. Kod mene One radi apsolutnog savršeno bez ijedne greške. Ali da ima očito ima i dosta uređaja koji imaju grešku.
Galaxy 3-I5800: Kyrillos' ROM v9.3 JPU-HYBRID G3MOD v2.2.2
16 godina
neaktivan
HTC One

Softverski, One je savrsen, ali stvarno savrsen. Ali kada je u pitanju kvaliteta izrade tu gubi + od mene. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Upravo sam stavio novi ROM baziran na novom 4.3, i nemam više nikakvih problema s kamerom, tako da se isplati pričekati ako netko planira slati ga na servis.

Inače, da se nadovežem na komentare iznad, moj je savršen, imao je tih sitnih problema s kamerom, ali koji mi nikada nisu smetali za neku sliku, već sam ih primjetio samo kad sam ih namjerno išao izazivati.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

Decki, nakon zaglavljivanja kartice u htc one, poslao sam ga na servis i priznat je pod garanciju, dobio sam ga nazad bez i jedne ogrebotine, dakle ljudi su ga otvorili i zamjenuli komplet slot za karticu, a znam da je isti koji sam poslao po ogrebotinama oko sim slota...jedino sto sam primjetio jeste jedna rupica u gornjem dijelu na ovoj bijeloj traki izmedju aluminijuma, i hmmm nekako mi cudno al zar nije moguce da je to nacin kako oni otvoraju ovo cudo, da na neki nacin rastope ovaj dio i odrade sve i onda nanesu ponovno,,??

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a jesu ti ga otkljucali isto?
obicno se okrene naopako i sa fenom grije uz rub i onda iscupaju zadnji kraj i operiraju po njemu.. gledao ako ga budem jednom ne dao Bog morao otvarati.... 

16 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

a jesu ti ga otkljucali isto?
obicno se okrene naopako i sa fenom grije uz rub i onda iscupaju zadnji kraj i operiraju po njemu.. gledao ako ga budem jednom ne dao Bog morao otvarati.... 

Ja sam ga sam odkljucao preko ebaya kod jednog lika, a budes li ga sam otvarao nema sanse da ga ne ostetis..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
HTC One

@mejt

mozes poslikati tu rupicu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

@mejt

Dakle rupica da je tako nazovem:) je takvog oblika kao kada bi recimo izmedju dvije plocice navlacili silikon pa ostane mala supljina, a na samim rubovima se vidi ta bijela traka kao da je brusena malo a tako i na telefonu, nevidi se golim okom ali kada pod povecalo vidi se da je vrsena neka obrada na tom materijalu, e sada moguce da na neki nacin oni tu rastvore taj dio, i kada sve zavrse navuku tu masu i samo je na neki nacin aktiviraju da se stvrdne, zbrusis i nema nikakvih ogrebotina niti cega...slike su malo losije jer sam slikao drugim mobom...

14 godina
mejt kaže...
Igor666 kaže...

@mejt

Dakle rupica da je tako nazovem:) je takvog oblika kao kada bi recimo izmedju dvije plocice navlacili silikon pa ostane mala supljina, a na samim rubovima se vidi ta bijela traka kao da je brusena malo a tako i na telefonu, nevidi se golim okom ali kada pod povecalo vidi se da je vrsena neka obrada na tom materijalu, e sada moguce da na neki nacin oni tu rastvore taj dio, i kada sve zavrse navuku tu masu i samo je na neki nacin aktiviraju da se stvrdne, zbrusis i nema nikakvih ogrebotina niti cega...slike su malo losije jer sam slikao drugim mobom...

Tu rupicu ima svaki HTC One, To je nest vezano uz kameru

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
Stolnik kaže...
mejt kaže...
Igor666 kaže...

@mejt

Tu rupicu ima svaki HTC One, To je nest vezano uz kameru

Mikrofon je, za kameru se koristi samo prilikom snimanja videa, ali glavna funkcija mu je noise cancellation

@mejt to ti je bilo i na starom, vjerojatno samo nisi primjetio

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 20:43 (power_user).
15 godina
HTC One

da, to je mikrofon za noise cancelation, i ima ga svaki One. nisu oni tebi zamjenili SIM slot jer ga ne mogu otvoriti bez da se mob unisti. dobio si drugi mobitel. provjeri si serijski broj i IMEI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

da, to je mikrofon za noise cancelation, i ima ga svaki One. nisu oni tebi zamjenili SIM slot jer ga ne mogu otvoriti bez da se mob unisti. dobio si drugi mobitel. provjeri si serijski broj i IMEI.

Isti seriski broj, isti imei, isti slot koji sam izgrebao pokusavajuc izvadit sim, i bio je iscupan pin iz sim slota, sto se moglo popravit jedino zamjenom,,,a ovu rupetinu nisam fkt primjetio...

15 godina
mejt kaže...
Igor666 kaže...

Isti seriski broj, isti imei, isti slot koji sam izgrebao pokusavajuc izvadit sim, i bio je iscupan pin iz sim slota, sto se moglo popravit jedino zamjenom,,,a ovu rupetinu nisam fkt primjetio...

a onda je to nesto novo, mozda su dobili kakve upute kako ga otvoriti jer nema previse smisla da stalno daju drugi mob ljudima zbog nekog kvara. ili ga salju u neku drugu zemlju gdje imaju tu masinu za otvarati...

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 21:48 (Igor666).
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
mejt kaže...
Igor666 kaže...

a onda je to nesto novo, mozda su dobili kakve upute kako ga otvoriti jer nema previse smisla da stalno daju drugi mob ljudima zbog nekog kvara. ili ga salju u neku drugu zemlju gdje imaju tu masinu za otvarati...

Nismo se razumjeli, mob je slat u austriju gdje je uzet, i tamo je isao u servis..

15 godina
mejt kaže...
Igor666 kaže...
mejt kaže...
Igor666 kaže...

Nismo se razumjeli, mob je slat u austriju gdje je uzet, i tamo je isao u servis..

aaaa :) nisam to nigdje vidio... onda je sve jasno, zato mi nije bilo jasno kako su ga kod nas otvorili...

hm, pitam se da li mobitele kupljene kod nas mozemo slati kod njih, jer u agram ocito nema smisla.

15 godina
Momci i cure:ima li tko problema sa ekranom točnije samo gornji dio ekrana da ne reagira,znači da ne mogu otvoriti prvu sms poruku,upisati adresu u operi i bilo šta drugo na vrhu ekrana.To je cca 1 cm od vrha pa na dole sve ispod toga radi normalno imate li kakvih savjeta do prije tjedan dana je radio normalno mob je star cca 3 mjeseca.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice