Htc magic

poruka: 11
|
čitano: 2.212
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Htc magic

da li netko ima kakova iskustva sa htc magic

svaki komentar je dobrodošao

Bogataš

tateK

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Htc magic

ja licno nemam iskustva,ali telefon koji je zasnovan na androidu mora biti mrak. Cuo sam o njemu sve najbolje,ali mislim da ti se kupnja jedino isplati na pretplatu (u vip-u) jer je u ducanima jako skup. Takodjer pogledaj Nokij-u N97,ona je po mom misljenju trenutno jedan od najboljih tel. na trzistu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Htc magic

i mislio sam produljiti ugovor u vip-u

nokia je vjerojatno i veći mrak ali prema njoj imam nekakovu averziju tako da ne dolazi u obzir - a i cijena je ..................................................................................................................................................................

lol

tateK
16 godina
neaktivan
tatek kaže...

i mislio sam produljiti ugovor u vip-u

nokia je vjerojatno i veći mrak ali prema njoj imam nekakovu averziju tako da ne dolazi u obzir - a i cijena je ..................................................................................................................................................................

lol

koliko ce te doci magic?

16 godina
neaktivan

Također razmisli o Samsung I7500 galaxy, cijena u vipu je ista a karakteristike su solidno bolje.

Usporedba Samsung Galaxy vs HTC magic

16 godina
neaktivan
Htc magic

Galaxy je sigurno odlican tel,ali je htc magic provjeren i ja ti njega preporucujem,ako vec hoces tel sa android OS-om.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

sa ugovorom na 2 godine i 400 kuna mjesečno  1.299 kuna

tateK
17 godina
Htc magic

to much

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

je ali zapravo su svi mobači skupi i neisplativi i tako to

tateK
16 godina
neaktivan

Zapravo nekužim. Ti ćeš mobitel od 4000kn za sam uređaj platit skoro 11000kn. To ti se gadno neisplati i nisu svi mobači tako skupi.

17 godina
Htc magic

To ti se jedino isplati ako potrošiš na račun 400 i toliko kuna. Ako puno pričaš ako ne zaobiđi, ja bih.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice