da li netko ima kakova iskustva sa htc magic
svaki komentar je dobrodošao
da li netko ima kakova iskustva sa htc magic
svaki komentar je dobrodošao
ja licno nemam iskustva,ali telefon koji je zasnovan na androidu mora biti mrak. Cuo sam o njemu sve najbolje,ali mislim da ti se kupnja jedino isplati na pretplatu (u vip-u) jer je u ducanima jako skup. Takodjer pogledaj Nokij-u N97,ona je po mom misljenju trenutno jedan od najboljih tel. na trzistu.
i mislio sam produljiti ugovor u vip-u
nokia je vjerojatno i veći mrak ali prema njoj imam nekakovu averziju tako da ne dolazi u obzir - a i cijena je ..................................................................................................................................................................
lol
i mislio sam produljiti ugovor u vip-u
nokia je vjerojatno i veći mrak ali prema njoj imam nekakovu averziju tako da ne dolazi u obzir - a i cijena je ..................................................................................................................................................................
lol
koliko ce te doci magic?
Također razmisli o Samsung I7500 galaxy, cijena u vipu je ista a karakteristike su solidno bolje.
Galaxy je sigurno odlican tel,ali je htc magic provjeren i ja ti njega preporucujem,ako vec hoces tel sa android OS-om.
sa ugovorom na 2 godine i 400 kuna mjesečno 1.299 kuna
to much
je ali zapravo su svi mobači skupi i neisplativi i tako to
Zapravo nekužim. Ti ćeš mobitel od 4000kn za sam uređaj platit skoro 11000kn. To ti se gadno neisplati i nisu svi mobači tako skupi.
To ti se jedino isplati ako potrošiš na račun 400 i toliko kuna. Ako puno pričaš ako ne zaobiđi, ja bih.