Ma ova rasprava je glupost, niti jedan smartphone do sada nije savršen, ovaj je od plastike, ovaj ima pre mali ekran, ovaj ima preveliki ekran, ovaj ima power button 2mm prenisko, ovaj ima lošu kameru, ovaj se pregrijava, ovome puca staklo samo od sebe... Bla bla bla
Glupo kompliciranije oko nebitnih stvari. Kad bi barem postojal savršeni mobitel, e pa ne postoji :D
HTC je s*ebo s M9 ove godine, mobitel je super, ali konkurencija je ipak bolja.
Po meni su no1 M8, S6 Edge i cijela Sonyjeva Z serija.
Ostalo za sad niti ne gledam i da idem kupovati novi mobitel ili bi opet bil M8 ili S6 Edge ili Z3 i to je to.
Malom Perici možda neće pasati ne savršena kamera na M9 pa će uzeti neku Lumiju jer je kamera bliže savršenosti i bolje mu paše WP, a baš malom Marku nije bitna kamera i nije mu bitno da ima najnoviji flagship pa će uzeti M8 jer jako glatko radi i izrada je fantastična, a baš maloj Milici bolje paše.......
Ajmo ukinut forume i ne raspravljat o ničemu zato jel ništa nije savršeno., i nepotrebno se zamaramo s tim
Ja ni ne očekujem od mobitela da bude savršen jer je to nemoguče., jer da su mobiteli savršeni ovaj forum ne bi ni postojao. O čemu bi mi ovdje pisali da je sve savršeno.