HTC Legend ili touch pro II

poruka: 8
|
čitano: 1.721
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Gledam u BUG digitalije i vidim da je legend puno bolje ocjenjen od HTC touch pro II a Touch pro 2 mi se cini mnogo bolji a po cijeni se puno nerazlikuju.Glavna razlika je to  sto Legend ima 3,2" ekran a touch pro 2 3,6".Legend ima  android OS a ovaj windows mobile OS,no vidio sam na youtube da se android moze inst. na touch pro 2.Takoder,touch pro 2 ima QWERTY tipkovnicu a legend nema.

Sto bi ste vi uzeli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo da ti nešto razjasnim: na Digitalijama ocjenjuje tko god stigne,osobe koje imaju i koje nemaju uređaj, tako da se nemoj na to previše oslanjati. ;)

Za mob ti ne mogu pomoći, iako bi ja možda išao na Legend: razlog? Android i kapacitivni ekran(mislim da ga TP2 nema)

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC Legend ili touch pro II

ako ti bas treba qwerty onda touch pro... a za sve ostalo uzmi legend...

bolji OS, kapacitivni display ( ne treba ti stylus), bolja kamera, brzi rad.... sve je na strani legenda...

16 godina
neaktivan
irmascher kaže...

ako ti bas treba qwerty onda touch pro... a za sve ostalo uzmi legend...

bolji OS, kapacitivni display ( ne treba ti stylus), bolja kamera, brzi rad.... sve je na strani legenda...

Hvala na savjetima :)

16 godina
neaktivan

Ja bih uzeo HTC Legend,samo zbog Androida :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To ne.

Legend jede ovo.

A za mob, prvo se zapitaj da li ti fizička tipkovnica uopće treba.

Ako ti treba, onda je Motorola Droid the way to go. 3.7" kapacitivni, fizička tipkovnica, Android 2.1, beštija od moba.

PSN: filip99 // Ako piše neaktivan, znači da sam mrtav. // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
16 godina
neaktivan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice