HTC HD2 - izašla underground beta verzija od WP7 !

poruka: 18
|
čitano: 3.782
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Jesi ti to skinuo, koristio? Predpostavljam da nisi pošto se radi kao FAKE. Pogledaj malo datume. Filmići ništa ne potvrđuju i znam o čemu se radi.

Tako da ništa, daj link za download ROM-a?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC HD2 - izašla underground beta verzija od W
HCSC kaže...

Jesi ti to skinuo, koristio? Predpostavljam da nisi pošto se radi kao FAKE. Pogledaj malo datume. Filmići ništa ne potvrđuju i znam o čemu se radi.

Tako da ništa, daj link za download ROM-a?

zašto bi bila fake ? Imaš li dokaz ?

:-)
17 godina

Imaš ti ROM, jer sam izvornu temu pratio od početka i prvog posta, kao i priznate WM sajtove tako da sam i pročitao, ti meni download ja tebi dokaz da je to FAKE. A i pisao sam o tome na cafe-u.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisi rekao apsolutno ništa :-)

Izvoli dakle, pošalji link s kojim dokazuješ da je WP7 na HD2 samo fake i povjerovati ću Cool

17 godina
zoran123456 kaže...

...a ti si naveo nešto?

ja ne vjerujem ti daj i to je to

15 godina
neaktivan
HCSC kaže...
zoran123456 kaže...

...a ti si naveo nešto?

ja ne vjerujem ti daj i to je to

:-))

naveo sam pouzdane izvore u obliku web stranica, slike i filmove na kojima se vidi HTC HD2 kako vrti WindowsPhone7. Što ti još treba ? :-)

A sad si ti na redu, daj mi link u kojem postoji dokaz da je ovo sve prevara ili bolje rečeno prvotravanjska šala .

17 godina

Evo ti teme linka pa pogledaj.

ROM-a i dalje nema kao ni bootscreen-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 14:40 (HCSC).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

optimist sam, nadam se da ovo nije šala jer ako jest onda je autor stvarno imbecil. Tj. tipičan debeli, razmaženi geekić ...

Imam HD2, toliko mi je loš da je neupotrebljiv (doma na stolu skuplja prašinu) upravo zbog očajnog WM6.5 - za što sam ja dao 3500 kn   Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zašto? Napalio je sve i svi su pisali, poneki i sumljali.

Što ne znači da ekipa ne slaže WP7 za HD2?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zoran123456 kaže...

optimist sam, nadam se da ovo nije šala jer ako jest onda je autor stvarno imbecil. Tj. tipičan debeli, razmaženi geekić ...

Imam HD2, toliko mi je loš da je neupotrebljiv (doma na stolu skuplja prašinu) upravo zbog očajnog WM6.5 - za što sam ja dao 3500 kn  Viče

Tako je i moj brat kupio jednog samsunga sa wm 6.5, hardwareske mogucnosti na papiru su bile izvrsne, nakon cca. mjesec dana nerviranja sa mailom, gps-om i rusenjima softwarea je odustao kompletno od njega i sad mu sluzi iskljucivo i samo za telefoniranje.

Za iphone kojeg imam je govorio da je sminkersko sranje a sad kad ga je isprobao samo gleda gdje da ubode jednog. Inace, kad je uzimao tog samsunga, trgovac u ducano mu je pokazao tehnicke specifikacije i uvjerio ga da je iphone djecja igra za taj mobitel.

Na kraju je ukupan dojam bio - moze sve a ne moze nista.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 15:24 (ansha).
17 godina

WM uređaji su više od telefona i onaj tko zna to iskoristiti on to  cijene, za sve ostalo događa se ovo što vi pišete.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HCSC kaže...

WM uređaji su više od telefona i onaj tko zna to iskoristiti on  to   cijene, za sve ostalo događa se ovo što vi pišete.

imaš li ti HTC HD2 ?

17 godina

Nemam HD2, imam Trinity.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HCSC kaže...

WM uređaji su više od telefona i onaj tko zna to iskoristiti on to  cijene, za sve ostalo događa se ovo što vi pišete.

Pa cijene oni sta vole gubit vrijeme sa troubleshootingom i rijesavanjem zagonetki. Iako su brojne nerjesive.

Za poslovne korisnike nikako nisu...

17 godina

Nek vam bude.

Jeste razmišljali prijeći na iPhone ili koji Android ako želite smartphone (što je to?), odnosno neku S40 Nokiju, jednostavno do boli.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HCSC kaže...

Nek vam bude.

Jeste razmišljali prijeći na iPhone ili koji Android ako želite smartphone (što je to?), odnosno neku S40 Nokiju, jednostavno do boli.

Kad vecina ljudi nit ima znanja niti zna prckat po mobu, jednostavno traze da sve radi kako treba odma iz kutije. Ne mozemo njih optuzivat sta nisu spremni tweakat mobitel da bolje funkcionira vec one sta su ga takvog izbacili na trziste.

17 godina

i zbog tahvih ljudi je meni M$ predstavio WP7 kojeg nitko od zaljubljenika u WM ne hvali. Al dobro što se tražilo (većina) to su i dobili. Ubiti nisu oni ništa tražili jer nisu ni znali. WM je priča za sebe i takvim je trebala i ostati, naravno ispeglati potrebno, a ne u vidu jednistavnosti, čitaj WP7.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice