HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 415.032
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HTC Evo 3D u interspar

moze li mi neko rec kakav je video  u 3d..npr film neki..

13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Dobar ako si znas postaviti uredaj u pravu poziciju. To sve ovisi od osobe do osobe. Ja ga najbolje vidim na 30 cm od ociju.
Neznanje nije opravdanje za glupost.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC Evo 3D

Je li netko ogledao nekakav 3D film i ostao zapanjen 3D efektom na ekranu?

Ako da, koji film, u kojem formatu i s kojim playerom? Standardni ili neki s marketa?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HTC Evo 3D
CyberDemonVZ kaže...

Je li netko ogledao nekakav 3D film i ostao zapanjen 3D efektom na ekranu?

Ako da, koji film, u kojem formatu i s kojim playerom? Standardni ili neki s marketa?

Da, ja sam odusevljen 3D efektima prilikom gledanja 3D filmova. Mozes u Watch aplikaciji pogledati trailere filmova, bude i koji 3D ponuden, ja sam gledao Green Hornett 3D trailer i odusevili su me efekti.

Kada trazis filmove moras traziti stereoscopic 3D, ili jednostavno "for Evo 3D". Ja san si skinuo Avatara 3D i stvarno je fantastican, bilo je jos izbora, ali mi se nije dalo skidati. Imam aplikaciju 3DV player za koju sam se nadao da ce prikazivati titlove, a na kraju je ispala iste funkcionalnosti kao i stock video player. Dakle, nema mogucnost prikaza titlova u 3D filmovima.

14 godina
HTC Evo 3D

Šta se tiče titlova u 3D filmovima preporučio bih MX Player. A najkvalitetnije 3D filmove ima Sick-Flix, možete isprobat par naslova a za ostale (300+ naslova) morate bit VIP member. Može se nać i na raznim torentima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 14:50 (fost).

0 0 hvala 1
13 godina
HTC Evo 3D

Ima negdje nekakav popis "tips and tricks"?

Ima uopce smisla takva tema, il prakticki nema nesto posebno za nauciti?

Npr, danas sam naucio da se Screen shot uzme tako da se drzi tipka za paljenje i klikne se na Home.

(Da li ovo radi i na custom ROMovima?)

P.S. Jucer sam kupio EVO 3D.

Rabljeni, malo manje od mjesec dana, 1800kn.

Savrseno je ocuvan. Baterija drzi (koliko i ostalima). Ja super zadovljan.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 15:21 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ima negdje nekakav popis "tips and tricks"?

Ima uopce smisla takva tema, il prakticki nema nesto posebno za nauciti?

Npr, danas sam naucio da se Screen shot uzme tako da se drzi tipka za paljenje i klikne se na Home.

(Da li ovo radi i na custom ROMovima?)

P.S. Jucer sam kupio EVO 3D.

Rabljeni, malo manje od mjesec dana, 1800kn.

Savrseno je ocuvan. Baterija drzi (koliko i ostalima). Ja super zadovljan.

na custum romu romeos3d screen shot radi, isti postupak.

14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Naručio sam si Ballisticovu masku i dock za punjenje prije negdje tjedan dana i sve stiglo. 

Ova zaštitna maska je stvarno čvrsta i robusna. Imam osjećaj da mu nebi bilo ništa kad bi pao na pod sa 10 metara.

Evo par slikica.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Osnove korištenja androida, tips and tricks android, i slične pojmove

to potraži

0 0 hvala 1
17 godina
irumora kaže...

Naručio sam si Ballisticovu masku i dock za punjenje prije negdje tjedan dana i sve stiglo. 

Ova zaštitna maska je stvarno čvrsta i robusna. Imam osjećaj da mu nebi bilo ništa kad bi pao na pod sa 10 metara.

Evo par slikica.

Irumora, pogledaj pp

Sorry za {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
HTC Evo 3D

Fora maska, samo što ne štiti staklo oko kamere

0 0 hvala 0
13 godina
fost kaže...

Šta se tiče titlova u 3D filmovima preporučio bih MX Player. A najkvalitetnije 3D filmove ima Sick-Flix, možete isprobat par naslova a za ostale (300+ naslova) morate bit VIP member. Može se nać i na raznim torentima.

Imam MX Player, prikazuje mi titlove ali nemam opciju za "play in 3D" pa vidim dvije slike jednu kraj druge. Ili je ta opcija dostupna samo u MX Player Pro aplikaciji?

14 godina
neaktivan
stiffler kaže...

Ne štiti staklo ali sad mi dolazi paket folija za zaslon tako da ču jednu iskidati laserski po veličini za kameru pošto je sve ravno iza.

assassin.st kaže...
fost kaže...

Imam MX Player, prikazuje mi titlove ali nemam opciju za "play in 3D" pa vidim dvije slike jednu kraj druge. Ili je ta opcija dostupna samo u MX Player Pro aplikaciji?

Ja sam također instalirao ovaj program ali mi pokazuje SBS a ne 3D, a ako odaberem deafult program onda mi ne čita titlove.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
17 godina
irumora kaže...
stiffler kaže...

Ne štiti staklo ali sad mi dolazi paket folija za zaslon tako da ču jednu iskidati laserski po veličini za kameru pošto je sve ravno iza.

Dodatna zajebancija samo.

Ali, gledao sam bio to staklo, i kao da je već nešto tvornički preko njega stavljeno

15 godina
neaktivan
irumora kaže...

Evo par slikica.

Evo da se i ja javim. Jucer mi je stigla Ballistic HC maskica. Dolazi u 4 dijela (LOL). Za maskicu imam samo riječi hvale. Onaj gumeni optional layer ne koristim jer jako povecava mobitel i tesko mi ga je drzat u ruci. Integrirani screen protector je preeeedobar, stvara osjećaj kao da je touch bolji nego prije. Kickstand za mobitel je isto odičan.

I nekima bitna stvar, HC model ima zaštitu za kamere.

U svakom slučaju, maskica je predobra i svakome je preporučam. Cijena je veca od ostalih ali vjerujte, isplati se

EDIT: Evo par slika (kvaliteta je kao da sam slikao veš mašinom ali tako slika PS vita

bez gumene presvlake bez gumene presvlake
kickstand kickstand
sa gumenom presvlakom sa gumenom presvlakom
24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 16:57 (lordlojkus).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Znam da je dodatna zajebancija ali ovo je jedna od najkvalitetnijih maskica i savršeno štiti mobitel, a i dosta je ljepše kad se vidi kamera. I lako je kasnije staviti foliju pa samo zamjeniti, a one jeftine plastične maskice pucaju odma pri padu ja mislim.

EDIT: Razmišljao sam uzeti HC ali mi je bila malo preglomazna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 16:40 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
irumora kaže...

Znam da je dodatna zajebancija ali ovo je jedna od najkvalitetnijih maskica i savršeno štiti mobitel, a i dosta je ljepše kad se vidi kamera. I lako je kasnije staviti foliju pa samo zamjeniti, a one jeftine plastične maskice pucaju odma pri padu ja mislim.

EDIT: Razmišljao sam uzeti HC ali mi je bila malo preglomazna.

Stvarno mobitel je normalne veličine ako se ne koristi gumena presvlaka. Ja sam se bojao ako dobijem tenk, a ne maskicu, ali evo stvarno sam oduševljen...

24.06.2011.g. Počivao u miru - EnlightenedPhoenix ;(
16 godina
irumora kaže...

Evo par slikica.

LOL pa ne izgleda bas jeftino?

Ja sam ovakvu sebi uzeo za 150 kn, doduše nije za ovaj mob, ali je ova od karbonskih vlakna...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
HTC Evo 3D

lol

od karbonskih vlakni. stavi mu spojler i kotače još i imaš mikro auto

Prevelke su mi sve te maske, prebulky mob izgleda.

Naručio si onu Momaxu i ROCKovu što sam postao ranije. Ultra slim maske, zaštita od grebanja, od padova mi ne treba

0 0 hvala 0
16 godina
A cuj, kolko je (ne meni) pao na pod, isplatilo se...

Inace sam na EVO 3D imao TPU S-line case....ne skuplja prasinu, debela kombinacija silikona i plastike i sto je najvaznije meni, nemre se potrgat ili izgubit oblik

Imam dugorocno iskustvo s TPU S-line, tako da za 3€ najjaca maska...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
irumora kaže...

Evo par slikica.

LOL pa ne izgleda bas jeftino?

Ja sam ovakvu sebi uzeo za 150 kn, doduše nije za ovaj mob, ali je ova od karbonskih vlakna...

Inače košta 220 kn ali sam ju ja kupio za 120 kn novu na aukciji preko ebay-a

A koliko ja znam Vaporove maskice su napravljene od običnog Aluminija dok su one skuplje PRO verzije napravljene od Aluminija 6061 (sa dodatkom magnezja i silicija) a ne od ugljičnih vlakana te je samo na V4 Carbon ona dodatna zadnja naljepnica (Backplate) napravljena od imitacije karbona 

EDIT: Te ove PRO skupe ko biblija i cijene im se kreću od 130$ do 160$ ali dosta o tome da ne idemo u OFF

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 17:17 (irumora).
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Siguran sam da ga nebi mogao ugurati u džep sa tim maskama. I ovako ga moram premještat amo tamo kad sjedam negdi.

Ima ikoja koja je tanka, al da spriječava da se mobitel razvali u sto dijelova kad padne!?

Powerless, depressed. I try to conceal all the wreckage inside.

0 0 hvala 0
17 godina
Nuclear kaže...

Siguran sam da ga nebi mogao ugurati u džep sa tim maskama. I ovako ga moram premještat amo tamo kad sjedam negdi.

Ima ikoja koja je tanka, al da spriječava da se mobitel razvali u sto dijelova kad padne!?

Momax

ima ACASE na Amazonu, al nema dostave u HR

17 godina
HTC Evo 3D

Kakva je situacija što se tiče dobavljivosti htc-a kod nas tj u dućanima?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.4.2012 21:56 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zvonac kaže...

Kakva je situacija što se tiče dobavljivosti htc-a kod nas tj u dućanima?

EVO 3D?

Ima ih, al nazalost vise ne po onoj cijeni od 2000 kuna od prije 1-2 tjedna.

14 godina

Fora je u tome šta film koj želiš gledat mora imat  Auto-3D,tako da čim pokreneš film on ti je u 3D modu,tada bez problema imaš i titl .

Probajte neke od naslova Sick Flixa npr. Avatar ili Captain America, meni sve odlično radi.

13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Vani više nema EVO 3d-a u prodaji. Tako da,što je bilo bilo je. Ako i dođe nova pošiljaka,uzmite odmah ako ga želite jer ga više neće biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Vani više nema EVO 3d-a u prodaji. Tako da,što je bilo bilo je. Ako i dođe nova pošiljaka,uzmite odmah ako ga želite jer ga više neće biti.

http://preisvergleich.hardwareluxx.de/634721

Ima ima.

Ne makiva se taj mob tak brzo iz prodaje ;)

Nemaju ga vise svi ducani ali ima ih jos jako puno koji ga imaju.

A nisu ni svi na toj listi

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D
Sprint ga vise ne drzi, pusti svabske ducane. Ja isto znam gdje ima jedna fina zaliha,ali kosta 3 soma tamo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Pa svemi sečini da ga ni kod nas nema u prodaji, i sumnjam da bu dolazili više... Tele 2 ga nema, a nema ga ni Technomarket..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice