Imam trilemu :)
Neznam koji mob uzeti (kupujem preko ebaya).HTC Desire,HTC Desire Z ili Xperia Ray?!
Molimm i da navedete razlog zasto da i zasto ne :)
Ako imate neki bolji u slicnom rangu molim recite koji,hvala :)
Neznam koji mob uzeti (kupujem preko ebaya).HTC Desire,HTC Desire Z ili Xperia Ray?!
Xperia Ray.
Ja bi uzeo ray, noviji model mislim da je i bolja kamera, planira se i ICS za njega.
imao sam ga priliku koristiti, osim sto ima manji ekran od desirea/z.
15 | Xperia Ray |
---|---|
2 | HTC Desire |
1 | HTC Desire Z |
Neznam imam Desire i probao sam Xperiu i sučelje mi je nekako nepregledno, beskorisno, to treba neki launcher po meni stavit...
Neznam imam Desire i probao sam Xperiu i sučelje mi je nekako nepregledno, beskorisno, to treba neki launcher po meni stavit...
Meni pa obrnuto valjda navika.
Hvala na odgovorima.Trenutno imam LG Optimus GT540 pa ce to biti veliki napredak :))
Sad sam i vidio da ima i Minecraft za Xperiu Ray xD
Svidja mi se sve na tom mobu osim sto je ekran manji od Desirea :(
Svidja mi se sve na tom mobu osim sto je ekran manji od Desirea :(
Otidji jos u t-mobile ili vip pa pogledaj uredjaj,
meni je skroz ok.
Da li se isplati dati malo vise i uzeti xperia arc ?
Isplati se ako mozes, dobivas veci ekran.
Isplati se ako mozes, dobivas veci ekran.
Malo se bojim da nije prevelik jer cu ga ipak furati u djepu cijelo vrijeme.Ah ako ga kupim valjda se nece razbit
BTW Arc S ima samo jaci procesor?!
Zato sam ti napisao ako imas priliku pogledaj i jedan i drugi, u t-mobileu ili vipu pa vidi koji bolje odgovara.
Ray radi na 1ghz a arc s na 1.4ghz
evo ti i usporedba pa pogledaj.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3972&idPhone2=4134
Zato sam ti napisao ako imas priliku pogledaj i jedan i drugi, u t-mobileu ili vipu pa vidi koji bolje odgovara.
Ray radi na 1ghz a arc s na 1.4ghz
evo ti i usporedba pa pogledaj.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3972&idPhone2=4134
Hvala.Kupio sam Xperia ARC Midnight blue :)
Prodavac je sa Cipra pa se nadam da ce brzo doci :))))
Jedva cekam!
Jedva cekam!
Bit ces zadovoljan..
koliko si platio?
Jedva cekam!
Bit ces zadovoljan..
koliko si platio?
Sony Ericsson XPERIA Arc - Midnight blue (Unlocked)
$360 USD (postarina ukljucena)
BTW mozes li preporuciti neku zastitu za njega da odmah kupim ?!
S njim dodje screen protector tako da njega necu kupiti.Kakve su slusalice?
Da na otvaram temu sta mislite o Xperia Ray mnogo mi je da dajem za Arc treba mi pare za upgrade kompa.
A razlika je kod nas 70e skuplja ARC. Znam veci malo ekran i Procesor malo bolji... Ionako ne koristim 50% funkcija.
Samsung I HTC ne dolaze u Obzir da mi se daje vise para uzeo bi Iphone...
sta mislite o Xperia Ray mnogo mi je da dajem za Arc treba mi pare za upgrade kompa.
A razlika je kod nas 70e skuplja ARC. Znam veci malo ekran i Procesor malo bolji... Ionako ne koristim 50% funkcija.
Dobar mob, koristio sam ga. i upravo je ta razlika koju si naveo izmedju arca i njega.
sam kazes ne koristis 50% funkcija, i ako ti netreba veci ekran onda uzmi ray.
Da vec sam zvao. Ima 2 prodavnice stim sto u jednu sutra ili prekosutra stize crna tu su mi rekli da je garancija 2 god i kosta 265e, a druga prodavnica kosta 285e i tu je garancija samo godinu dana i oni mogu odmah da mi isporuce.
Sem ako se i u prvoj nisu zeznuli pa mi preko telofona rekli dve a u stvari je jedna. Poslao sam im mail danas. Full pakovanje original sve to je i OK cena posto sam vidjao da je i preko 300e negde.
Uzecu onda Xperia Ray. Arc mi je skupa, jos sam se dvoumio one X8, X10, Xperia Neo ali sam video da ovu predlazu pre nego te druge.
Kupicu i onu zastitu za ekran i to je to.
Moj omiljeni telefon je Motorola i uvek sam njih forsirao ali mi se cini da sa menijem malo zaostaju.
A SonyEricsson moze da prodje nekako mi je Evropski bas, onako ozbiljan i to preferiram pre nego neke HTC, Samsung,...
Jedina sam bas se za X10 dvoumio ili Ray ali je Ray prevagnula.
pozz,znam da malo kasnim na temu,ali zanima me znaci uzimam vjerovatno htc desire z,ali nekako mi je za oko zapeo hd iako ima losiju bateriju,meni malo pre glomazan ekran,ali opet bolji je po dosta stvari od desire z-a.Desire z nasao sam sa garancijom za 1300 kn tako da mi pase cjena dok hd nema nigdje ispod 1800 Pa neznam dali da cekam malo dok ne sakupim novce da uzmem desire hd ili da uzmem desire z posto je cjena flexibilna :))
Molim misljenja,hvala! :D
ako želiš ovaj divni 4.3" ekran, čekaj, inače kupi HTD Z
HTC*