trebo bi pomoc oko uzimanja telefona pre svega treba da ima odlicnu kameru(+blic jak),veliki ekran i da ima mogucnost pristupu internetu tj bezicni pristup wlan
npr nesto kao se xperia x1 stim da je kamera bolja odprilike tako nesto..poz
trebo bi pomoc oko uzimanja telefona pre svega treba da ima odlicnu kameru(+blic jak),veliki ekran i da ima mogucnost pristupu internetu tj bezicni pristup wlan
npr nesto kao se xperia x1 stim da je kamera bolja odprilike tako nesto..poz
Koliko para?
a do nekih 4000kn mozda i 5000
svedno je to -1000kn na crno :)
http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/samsung/m8800-pixon/358.aspx
http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/samsung/i8510-innov8/390.aspx
na pixona sam i ja navrnuo ali nema taj wlan takoda od njega nista a za ovaj drugi hm sad cu da vidim
Nokia XpressMusic 5800
ta nokia mi je dosta dobra ali eto kamera 3.15 mpx izgleda da nemos sve imat :(
jel ima ko kakva iskustva sa nokiom 5800
na pixona sam i ja navrnuo ali nema taj wlan takoda od njega nista a za ovaj drugi hm sad cu da vidim
ta nokia mi je dosta dobra ali eto kamera 3.15 mpx izgleda da nemos sve imat :(
samo nemoj samsunga
samo nemoj samsunga
samo nemoj samsunga
samo nemoj samsunga
Ma ako je benito rekao "nemoj samsunga" onda tu više nema rasprave!! hahahahahah
Stari, ne znam jesi gledao gsmarenu, ali ja tamo provjerim svaki telefon koji mi zapadne za oko. plus što imaju jako dobre recenzije tako da svakako treba pogledat.
Ma ako je benito rekao "nemoj samsunga" onda tu više nema rasprave!! hahahahahah
Stari, ne znam jesi gledao gsmarenu, ali ja tamo provjerim svaki telefon koji mi zapadne za oko. plus što imaju jako dobre recenzije tako da svakako treba pogledat.
ja iz osobnog iskustva govorim, jer promijenio sam puno mobitela, pa tako i samsunga... taj vise u moju kucu nece
svaka cast svim tim telefonima, al nokia je daleko najbolji fon
ja iz osobnog iskustva govorim, jer promijenio sam puno mobitela, pa tako i samsunga... taj vise u moju kucu nece
svaka cast svim tim telefonima, al nokia je daleko najbolji fon
Znaš kako je Al Bundy jednom rekao: "I have spoken!". I točka, nema više rasprave.. hahaha
Ne znam, što se elegancije tiče, smatram da je tu nokia daaleeeko ispred svih. Nekako su nokie uvijek bile poslovni telefoni. Istina, imao sam više sony ericssona i iako su po specifikacijama bili dobri, uvijek je nešto falilo. Ne znam dal znaš kakav je osjećaš kad imaš nešto (tipa telefon) al ti fali "to nešto" i gotovo. Jednostavno neobjašnjivo. Tako je meni bilo sa sony ericsson telefonima.
znam znam...evo imam nokiu n73 i spor ko kur... em nema blica kad se snima
a sto se tice ovih smart telefona niisam imao prilike ni jedan koristit tako da bi sad na te preso
ajd jbg kad se odlucis za koju nokiu javi pa da vidim jer sad stvarno neznam sta da uzmem
Budem, samo dok mi neka lova sjedne na račun. Majku im i neplatišama!!
Ma uzmi Nokiu...
Symbian je, šta god ti zatreba instaliraš, ima brz procesor, puno rama...
Još i touch , samo ako ti ispadne...
Ma uzmi Nokiu...
Symbian je, šta god ti zatreba instaliraš, ima brz procesor, puno rama...
Još i touch , samo ako ti ispadne...
Ja ne bi uzimao klizne ako ces slikat jer tockice displeja kod samsung kad se malo jace stisnu jednostavno crknu i imas tamne crte prek ekrana tak znam par frendova kojima se to dogodilo i vise nikad ne uzimaju klizne
P.S Moj frend je zadovoljan ovim :http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/touch-hd/123.aspx