Hm..koji uzet

poruka: 58
|
čitano: 7.241
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

trebo bi pomoc oko uzimanja telefona pre svega treba da ima odlicnu kameru(+blic jak),veliki ekran i da ima mogucnost pristupu internetu tj bezicni pristup wlan

npr nesto kao se xperia x1 stim da je kamera bolja odprilike tako nesto..poz

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

Koliko para?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

a do nekih 4000kn mozda i 5000

svedno je to -1000kn na crno :)

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

na pixona sam i ja navrnuo ali nema taj wlan takoda od njega nista a  za ovaj drugi hm sad cu da vidim

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
Hm..koji uzet

Nokia XpressMusic 5800

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

ta nokia mi je dosta dobra ali eto kamera 3.15 mpx izgleda da nemos sve imat :(

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

jel ima ko kakva iskustva sa nokiom 5800

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Hm..koji uzet
gujarroba kaže...

na pixona sam i ja navrnuo ali nema taj wlan takoda od njega nista a  za ovaj drugi hm sad cu da vidim

Nažalost danas rijetko koji mob ima bljeskalicu, morat ćeš napraviti kompromis. Inače preporučujem HTC
17 godina
gujarroba kaže...

ta nokia mi je dosta dobra ali eto kamera 3.15 mpx izgleda da nemos sve imat :(

Pa bolja je od lg-eve 5MPX i sonnyeve 5MPX, zbog carl zeiss leće, a i sta ce ti vise od 3MPX?

Ja si mislim uzet tu nokiu ,ali kad pojeftini,a onda ce izac nesto novo pa cu opet razmisljat i tako unedogled...Plač
Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
17 godina
neaktivan
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

ma za ovaj bi kucu dao :)

al jbg kad je skup previse

http://www.usporedi.hr/testovi/pogled/2380/

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
 omnia je 4500kn mozda i previse dok je nokia 5800 oko 3000kn sto i nije skupo....jel mozda koristis omniu
RoBa the ljuti
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

samo nemoj samsunga

0 0 hvala 0
16 godina
Hm..koji uzet
TOSHIBA Satellite A300D-17F
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 10:02 (Supertramp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
benito kaže...

samo nemoj samsunga

Ja mislim da je ovo dovoljan razlog da ne uzmeš samsunga. Nakon ovih riječi nikad više meću ni pogledat Samsung telefone.

Majstore, a da objasniš malo zašto čovjek ne bi trebao uzet samsunga?? Ono, što? Kako? Zašto?? Šta ne valja? Šta se kvari? Ili je tvoja riječ zakon pa svi trebaju slušat??

Baš sma ovih dana razmišljao o kupnji telefona i nekako su mi za oko zapele nokie. Istina nemam toliku količini sredstava na raspolaganju no to nije bitno.
Još točno ne znam koji telefon ali mislim da će bit nokia.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
16 godina
protjeran
benito kaže...

samo nemoj samsunga

pa de reci zasto jbg ..
ja svedno mislim to uzimat na crno jer da dajem tolike pare u trgovini preko 4000kn malo je previse.Omnia izadje 2900kn experia 3500kn e sad neznam jel sme ovo pisat ako ne moderatoru brisiipak je ovo crno trziste :)

RoBa the ljuti
16 godina
protjeran
coder_ kaže...
benito kaže...

samo nemoj samsunga

Ja mislim da je ovo dovoljan razlog da ne uzmeš samsunga. Nakon ovih riječi nikad više meću ni pogledat Samsung telefone.

Majstore, a da objasniš malo zašto čovjek ne bi trebao uzet samsunga?? Ono, što? Kako? Zašto?? Šta ne valja? Šta se kvari? Ili je tvoja riječ zakon pa svi trebaju slušat??

Baš sma ovih dana razmišljao o kupnji telefona i nekako su mi za oko zapele nokie. Istina nemam toliku količini sredstava na raspolaganju no to nije bitno.
Još točno ne znam koji telefon ali mislim da će bit nokia.
 heh...
coderu ja sam konto izmedju nokie expressmusic 5800 ili sonyericssona xperia x1 sim da ti je ta nokia 3000kn u trgovinama znaci na crno -500kn :)
RoBa the ljuti
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

Ma ako je benito rekao "nemoj samsunga" onda tu više nema rasprave!! hahahahahah

Stari, ne znam jesi gledao gsmarenu, ali ja tamo provjerim svaki telefon koji mi zapadne za oko. plus što imaju jako dobre recenzije tako da svakako treba pogledat.

www.gsmarena.com

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10 I ja ću si kao i naxeem stavit neku sexy tetu na avatar. Aha!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2009 10:00 (coder_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
coder_ kaže...

Ma ako je benito rekao "nemoj samsunga" onda tu više nema rasprave!! hahahahahah

Stari, ne znam jesi gledao gsmarenu, ali ja tamo provjerim svaki telefon koji mi zapadne za oko. plus što imaju jako dobre recenzije tako da svakako treba pogledat.

www.gsmarena.com

ma to ti je isto ko i ova hrvatska stranica usporedi samo sto je prevedeno :D
RoBa the ljuti
17 godina
neaktivan
gujarroba kaže...
 heh...
coderu ja sam konto izmedju nokie expressmusic 5800 ili sonyericssona xperia x1 sim da ti je ta nokia 3000kn u trgovinama znaci na crno -500kn :)
 Evo od ova dva ja nekako navijam za nokiu. Evo ti link na kojem možeš usporedit ova dva telefona...

Iako je po specifikacijama XPERIA puno bolji telefon... :)
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

ja iz osobnog iskustva govorim, jer promijenio sam puno mobitela, pa tako i samsunga... taj vise u moju kucu nece

svaka cast svim tim telefonima, al nokia je daleko najbolji fon

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
benito kaže...

ja iz osobnog iskustva govorim, jer promijenio sam puno mobitela, pa tako i samsunga... taj vise u moju kucu nece

svaka cast svim tim telefonima, al nokia je daleko najbolji fon

pa dobro mozda su ovi kao sto je omnia nesto bolji pa sam zato mislio da nam pojasnis...ali ok

RoBa the ljuti
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

Znaš kako je Al Bundy jednom rekao: "I have spoken!". I točka, nema više rasprave.. hahaha

Ne znam, što se elegancije tiče, smatram da je tu nokia daaleeeko ispred svih. Nekako su nokie uvijek bile poslovni telefoni. Istina, imao sam više sony ericssona i iako su po specifikacijama bili dobri, uvijek je nešto falilo. Ne znam dal znaš kakav je osjećaš kad imaš nešto (tipa telefon) al ti fali "to nešto" i gotovo. Jednostavno neobjašnjivo. Tako je meni bilo sa sony ericsson telefonima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

znam znam...evo imam nokiu n73 i spor ko kur... em nema blica kad se snima

a sto se tice ovih smart telefona niisam imao prilike ni jedan koristit tako da bi sad na te preso

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hm..koji uzet

ajd jbg kad se odlucis za koju nokiu  javi pa da vidim jer sad stvarno neznam sta da uzmem

RoBa the ljuti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

Budem, samo dok mi neka lova sjedne na račun. Majku im i neplatišama!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hm..koji uzet

Ma uzmi Nokiu...

Symbian je, šta god ti zatreba instaliraš, ima brz procesor, puno rama...

Još i touch Cool, samo ako ti ispadne...

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nedIm kaže...

Ma uzmi Nokiu...

Symbian je, šta god ti zatreba instaliraš, ima brz procesor, puno rama...

Još i touch Cool, samo ako ti ispadne...

koju :)
RoBa the ljuti
16 godina
Hm..koji uzet

Ja ne bi uzimao klizne ako ces slikat jer tockice displeja kod samsung kad se malo jace stisnu jednostavno crknu i imas tamne crte prek ekrana tak znam par frendova kojima se to dogodilo i vise nikad ne uzimaju klizne

P.S Moj frend je zadovoljan ovim :http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/htc/touch-hd/123.aspx

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice