Galaxy SII ili HTC One X - preporuka

poruka: 63
|
čitano: 13.517
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

ako ti pare nisu problem onda one x al bgm ako gledas na pare onda s2.. kod nas u bosni je one x skuplji 150 eura sto je previse.. nije vala toliko bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Galaxy SII ili HTC One X - preporuka
LordSnow kaže...

ako ti pare nisu problem onda one x al bgm ako gledas na pare onda s2.. kod nas u bosni je one x skuplji 150 eura sto je previse.. nije vala toliko bolji.

U nas (barem u Vipu, vidjet ćemo za Tele2) su S2 i One X iste cijene, tako da izgleda da nema gotovo nijednog argumenta za S2.

Možda čak ni S3 neće moći značajnije nadmašiti One X (navodno će među značajnijim napretcima u S3 biti kvaliteta materijala od kojih se telefon izrađuje..)

13 godina
To me zanima,jer su svi galaxyji u mene imali dojam jeftinoće što se gradje tice
max
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja bi osobno ovdje odabral one x-a... ali bih pričekal još par tjedana... ipak za otprilike tjedan dana je svjetska premijera s3-a mislim da je iduči cet).. ako neče po 10000000000000X samsung imati isti onaj glupi izgled s5230 (kako im večina modela izgleda) i biti ptprilike ko i HOX onda ču čekat sams na našem tržištu, ali ako neče biti tako onda ozimam definitivno HOX kada dođe u t-com.... a mislim da če i večina ljudi tako postupiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

bolje da izgleda jeftino pa nis ne bude kad padne, nego da izgleda skupo pa se razbije staklo iza kad padne  {#}

14 godina
neaktivan

Ali opet, ako uzmemo njuskicu gdje za 2300kn uzmes SGS2 uz mrvu cjenkanja, a OneX za 3600kn+.

Ja mislim da OneX ne vrijedi tih viska para, SGS2 je za danasnje pojmove jos uvijek prebrutalan i prebrz mobitel, jedino sto ima manji PPI, ali u ostalom jos uvijek dobrano zari i pali.

Ako imas para, cekaj SGS3, ako ne bude nesto specijalno, onda One X, taman ce se cijene stabilizirat kad ih se jos malo po njuskalu nakupe.

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
ZdravkoZ kaže...
Htc evo 3d ne radi kao da ima jednu jezgru radi tri puta brze od Hd2 kojeg sam imao i koji je blokirao jednom tjedno.One X je vrlo dobar ali da jos htc nema pravu kameru to je steta.Kad bi One X u oglasu kostao kao i galaxy s2 onda bi ga uzeo inace zbog kamere prednost s2.

Koje su zamjerke na kameru od One X-a?

14 godina
neaktivan

Koliko su pouzdani ovi oglasi za One X na Njuškalu? Ima li tko iskustava s kupnjom ovog moba?

Mislim, nezaključani mob s garancijom se može po oglašenoj cijeni naći za cca 3.700 kuna, a tržišna cijena (nevezana za operatera je 4.999 kuna). Ima mi smisla da je ekipa kupila mob pri produžetku ugovora i onda ga otključala i sad ga prodaje po cijeni s kojom će nešto i zaraditi. Da li se otključavanjem moba (tj. omogućavanje rada na bilo kojem operateru) gubi garancija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cancer kaže...

Koliko su pouzdani ovi oglasi za One X na Njuškalu? Ima li tko iskustava s kupnjom ovog moba?

Najbolje ako kupuješ preko oglasa na ruke, tj nađete se i pogledaš uređaj provjeriš garanciju imei i uvjeriš se da je sve u redu.

13 godina
Sto se kamere tice,one x je odlican,super zvuk,kvaliteta videa,fotke,sve... Jer ima dodatni cip samo za fotke...
Bolji je od galaxya s2,sa kompicem sam usporedival,a sad cu isprobat kakav je naspram 4s... A da odmah kazem kako 4s ima najbolju kameru na trzistu... Bolju od xperie s koja je iznadprosjecna ali ne predobra,negdje ko galaxy s2
max
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Lol ako iP4S ima najbolju kameru na tržištu...

N8 i Amaze 4G u vrhu daleko...pogotovo Amaze
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
Uzevši sve u obzir ima...
Kaj nokia n8 moze,ništ... Ima dobre 12mp fotke,da,ali sucelje,brzina i video snimanje su daleko na strani iphonea
max
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...
Kaj nokia n8 moze,ništ... Ima dobre 12mp fotke,da,ali sucelje,brzina i video snimanje su daleko na strani iphonea

Kaj nokia n8 ne moze,ništ...

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
iphone 4s ima daleko najbolju video kameru,cak 'obicna' cetvorka je dobra.od ostalih za video su dobri-sgs2,optimus 3D,i zadnje xperia s.Od njih su losiji-Arc,Evo,Sensation,Galaxy s+
Htc One X,snima lose(youtube) unatoc stereo zvuku(ima ga i Evo 3D),birate mu je 10 mbps.Taj birate je presudan za detalje na slici.
SgS2-16mbps,One X-10mbps,Evo 3d-6mbps,i4S-24mbps.Ja nemam i4S da ne ispadne da se hvalim...
---mjenjam stan od 20 kvadrata za dva manja---
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
je, 4s ima najveci bitrate
ali video je mozda 5% bolji od sgs2, no zauzima duplo vise mjesta. vjerujem da bi i na sgs2 video bio jednako dobar da koristi manju kompresiju.
u usporedbi s n8 doduse, iphone ima vise detalja jer je fullhd, ali sve ostalo (dinamicki raspon, nocni video, zvuk,...) je na strani n8. da i ne spominjen 808.
uglavnom, sto se tice kamera na iphone, sgs2 itd, razlike su minimalne.
16 godina
neaktivan

Tko je izvukao Nokiju iz naftalina?

0 0 hvala 0
13 godina

Na sensation imas modove za 40 megabita bitrate ali to opet ne znaci puno. Samo brojevi.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
One x ima dobru kompresiju... Video je jako dobar,i ima mi ljepse boje nego onaj na 4s a i detalji su odlicni...
Subjektivno one x ima najbolju kameru jer je jaaako dobra a ne zauzima mnogo prostora...
I kakva nokia n8... Ponavljam,samo dobre fotke radi... A sam po sebi mob je bljak
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...

lol nemoj pričat stvari koje nisi vidio iz prve ruke

13 godina
Ko kaže? Jesi ti isprobao oba dva?
Budi objektivan malo... Softver isto igra velku ulogu... Je kar cajs super optika,al osim dobrih fotki i bljeskalice sve je na strani iphonea
A o videu da ne pricam
max
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
naravno da jesam, svaki mobitel koji dođe u ponudu vipa ja dobijem na barem 3 dana.
13 godina
Bravo,onda si trol jer n8 sveukupno gledano ima lošiju kameru od 4s
max
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
lol pitan se tko je trol...
ali dosta off topic
13 godina
Trolovi su oni kaj seru po necemu,a nisu to ni isprobali,ili su pretjerano subjektivni prema necem,a tu se ne nalazim :)
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pa ne znam bas, nikad ne zelis opalit SS, nemas nikakvu sliku uredaja da je kod tebe i slicno, tako da je definitivno suprotan dojam.

Novije Nokie, Amaze 4G i iP4S su daleko u vrhu po pitanju videa.
15 godina
neaktivan

vi se tu prepucavate oko kamere na jednom uređaju... mislim da svima kojima je stalo do kvalitete slike ili nečeg takvoga da če si kupiti fotić...

e sad da se vratim na temu... izlazi mi se pretplata u tcomu i na iglama sam dali kupit one x bijeli ili galaxy s3 kada dođe ako če bit ljepši po izgledu, ali su me razočarali u tcomu sa odgovorom da nemaju u interesu dovesti bijeli mob na hrv tržište... :( :( :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

zamisli da je bijeli

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mitch kaže...
pa ne znam bas, nikad ne zelis opalit SS, nemas nikakvu sliku uredaja da je kod tebe i slicno, tako da je definitivno suprotan dojam.

Novije Nokie, Amaze 4G i iP4S su daleko u vrhu po pitanju videa.

kad sam na forumu nov i jos sam na mobu i neznam kako, niti mi se da stavljat ss

da bi dokazao nekaj vec dokazano,ak ne vjerujes da sam probo sve te mobitele,a sta cu ti ja... mos pitat na drugim forumima,tam me znaju...

ak te zanima jos nesta u vezi mene i mojih izjava javi u pm da ne spamamo po topicu

max
15 godina
ansha kaže...
Najbolja izjava je ona da se ne mora bojat da ce vidit "nazubljenost" na ekranu SGS2.
Zapravo, uz odgovarajucu dioptriju i nenosenje naocala je i to moguce..

Stari moj, pojma nemas i trolas bezveze. Citas reviewe na netu gdje usporeduju pixele mikroskopskim snimkama i onda solis pamet.

Ako ces gledat sa udaljenosti oka od mobitela 5cm onda ces poceti uocavati pixele, mislim koja budala tako gleda na mobitel?

Molim neka se jave vlasnici SGS2 mobitela i napisu koliko im je ''nazubljena'' slika i koliko su time nezadovoljni.

[M|C] pleXx
14 godina
neaktivan

Imao sam SGS2 3 mjeseca i da, ima dosta pixelizacije.

To sto vi imate los vid je drugi par rukava. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice