Dok sam bio na motoru, ispao mi je iz džepa moj s3 star 2 mjeseca .....
I sve je izgleda ispravno osim tog prednjeg stakla, pa me zanima jel se može samo to staklo promijeniti i gdje ?
I sve je izgleda ispravno osim tog prednjeg stakla, pa me zanima jel se može samo to staklo promijeniti i gdje ?
Imo isti problem,samo što je moj pao sa 12 metara visine hahha..i uglavnom,kao staklo neradi, i ja nabavim staklo (tj. mogu za neke sitne pare od kolege) i odnesem u servis,i kad ga je rastavljo,neki dijelovi (mislim da je proc. u pitanju) se raspao,samo su ga dijelovi od mobitela držali,i kad je ovaj maknuo dijelove,ovaj se raspo. I da,popravak ekrana ti je najjeftinije 150 €,tako da ono..ali to je mala cijena tj. u servisu skoro ništa ne zarade jer preko 100 € je ekran,a ekran možeš i ti sam zamjenit...inače,pošto mi treba procesor,oš prodavat svoju S III ?
Da, sigurno isplati mi se 100%
Da, sigurno isplati mi se 100%
Nažalost ekran je preskup,ja sam baš gledo nekidan,u srbiji,155 € S POPUSTOM je popravak tj. zamjena ekrana.
A kad gledaš za iPhone,maltene izvadiš odma iz đepa pare i platiš popravak,nažalost dijelovi za iPhone (ne govorim za sve,nego ovako ima puno djelova koji su jeftini) su jeftini...
Raspito sam se malo, staklo samo se nemože mijenjati, nego i ekran i digitalizer idu, a ispadne me oko 1300-1500 kn...tako da nisam ni sam pametan šta dalje, najvjerojatnije prozirna folija i deri dok je iskoristiv
Raspito sam se malo, staklo samo se nemože mijenjati, nego i ekran i digitalizer idu, a ispadne me oko 1300-1500 kn...tako da nisam ni sam pametan šta dalje, najvjerojatnije prozirna folija i deri dok je iskoristiv
Ako radi,boli te đon,koristi ga i dalje,a pokušaj malo štedit pare pa za par mjeseci skupiš dovoljno za popravak,jedino to...
Sačekaj kojih mj-2 i past će cijena samom telefonu,jer dolazi nam S4 27.4 tako da će i djelovi odmah biti jeftiniji za S3.
Tko kaže da se nemože ja sam ga promijenio.Došlo me 200kn staklo i ljepljiva traka sa ebaya.Jest malo pipljav posao ali sve radi i 1000 kuna se uštedi jel 1200 dođe komplet ekran staklo okvir.
Ako to može napraviti, nemaš šta razmišlati. Pitaj jel može i za s3 to napraviti
hehe, taj sam :) mogu ti i na SIII popravit, osobno sam sam sebi to radio i još na par uređaja i sve je ispalo super. Stavio bi slike da vidite kako izgleda al mi je pao neki dan kolegi i razbio se 3 puta gorje nego što je bio!
dns sam razbila svoju s3 staru 2 mjeseca... pala mi je na prednju stranu, i staklo se totalno razbilo.... touch radi, mislim sve radi kao i prije... zna li itko gdje i za koliko mogu zamjenit to??
dns sam razbila svoju s3 staru 2 mjeseca... pala mi je na prednju stranu, i staklo se totalno razbilo.... touch radi, mislim sve radi kao i prije... zna li itko gdje i za koliko mogu zamjenit to??
A možeš u svakom ozbiljnijem servisu, a izači će te oko 1200 kn si računaj.
Ako kome treba zamjena stakla na Galaxy S3, S3 mini, S4, S4 mini, Note 2, Note 3 neka pogleda ovaj link. http://www.njuskalo.hr/samsung-dijelovi/samsung-galaxy-s3-zamijensko-staklo-ekran-oglas-7879190