Galaxy s3 prednje staklo

poruka: 14
|
čitano: 10.384
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Galaxy s3 prednje staklo

Dok sam bio na motoru, ispao mi je iz džepa moj s3 star 2 mjeseca {#}.....

I sve je izgleda ispravno osim tog prednjeg stakla, pa me zanima jel se može samo to staklo promijeniti i gdje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Galaxy s3 prednje staklo
sveupitni kaže...

Dok sam bio na motoru, ispao mi je iz džepa moj s3 star 2 mjeseca {#}.....

I sve je izgleda ispravno osim tog prednjeg stakla, pa me zanima jel se može samo to staklo promijeniti i gdje ?

Imo isti problem,samo što je moj pao sa 12 metara visine hahha..i uglavnom,kao staklo neradi, i ja nabavim staklo (tj. mogu za neke sitne pare od kolege) i odnesem u servis,i kad ga je rastavljo,neki dijelovi (mislim da je proc. u pitanju) se raspao,samo su ga dijelovi od mobitela držali,i kad je ovaj maknuo dijelove,ovaj se raspo. I da,popravak ekrana ti je najjeftinije 150 €,tako da ono..ali to je mala cijena tj. u servisu skoro ništa ne zarade jer preko 100 € je ekran,a ekran možeš i ti sam zamjenit...inače,pošto mi treba procesor,oš prodavat svoju S III ? {#}

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
Galaxy s3 prednje staklo

Da, sigurno isplati mi se 100%

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Da, sigurno isplati mi se 100%

Nažalost ekran je preskup,ja sam baš gledo nekidan,u srbiji,155 € S POPUSTOM je popravak tj. zamjena ekrana.

A kad gledaš za iPhone,maltene izvadiš odma iz đepa pare i platiš popravak,nažalost dijelovi za iPhone (ne govorim za sve,nego ovako ima puno djelova koji su jeftini) su jeftini...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
Galaxy s3 prednje staklo

Raspito sam se malo, staklo samo se nemože mijenjati, nego i ekran i digitalizer idu, a ispadne me oko 1300-1500 kn...tako da nisam ni sam pametan šta dalje, najvjerojatnije prozirna folija i deri dok je iskoristiv {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Raspito sam se malo, staklo samo se nemože mijenjati, nego i ekran i digitalizer idu, a ispadne me oko 1300-1500 kn...tako da nisam ni sam pametan šta dalje, najvjerojatnije prozirna folija i deri dok je iskoristiv {#}

Ako radi,boli te đon,koristi ga i dalje,a pokušaj malo štedit pare pa za par mjeseci skupiš dovoljno za popravak,jedino to...

14 godina
Galaxy s3 prednje staklo

Sačekaj kojih mj-2 i past će cijena samom telefonu,jer dolazi nam S4 27.4 tako da će i djelovi odmah biti jeftiniji za S3.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 2 hvala 1
12 godina
neaktivan

Tko kaže da se nemože ja sam ga promijenio.Došlo me 200kn staklo i ljepljiva traka sa ebaya.Jest malo pipljav posao ali sve radi i 1000 kuna se uštedi jel 1200 dođe komplet ekran staklo okvir.

12 godina
neaktivan
Jučer mi je pukla staklo na Note 2.
Čovjek mi nudi da kpim samo staklo te da mi on zamjeni , sve zajedno 300kn.
Mislite li da se to isplati.
Kakvo je to vaše staklo koje ste sami zamijenili.
Vidi li se da je popravljan tj.da nije original.
Hvala
16 godina
franjozaja kaže...
Jučer mi je pukla staklo na Note 2.
Čovjek mi nudi da kpim samo staklo te da mi on zamjeni , sve zajedno 300kn.
Mislite li da se to isplati.
Kakvo je to vaše staklo koje ste sami zamijenili.
Vidi li se da je popravljan tj.da nije original.
Hvala

Ako to može napraviti, nemaš šta razmišlati. Pitaj jel može i za s3 to napraviti {#}

13 godina
neaktivan

hehe, taj sam :) mogu ti i na SIII  popravit, osobno sam sam sebi to radio i još na par uređaja i sve je ispalo super. Stavio bi slike da vidite kako izgleda al mi je pao neki dan kolegi i razbio se 3 puta gorje nego što je bio! {#}

12 godina
neaktivan
Galaxy s3 prednje staklo

dns sam razbila svoju s3 staru 2 mjeseca... pala mi je na prednju stranu, i staklo se totalno razbilo.... touch radi, mislim sve radi kao i prije... zna li itko gdje i za koliko mogu zamjenit to?? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
iva-iva-iva kaže...

dns sam razbila svoju s3 staru 2 mjeseca... pala mi je na prednju stranu, i staklo se totalno razbilo.... touch radi, mislim sve radi kao i prije... zna li itko gdje i za koliko mogu zamjenit to?? {#}

A možeš u svakom ozbiljnijem servisu, a izači će te oko 1200 kn si računaj.

12 godina
Galaxy s3 prednje staklo

Ako kome treba zamjena stakla na Galaxy S3, S3 mini, S4, S4 mini, Note 2, Note 3 neka pogleda ovaj link. http://www.njuskalo.hr/samsung-dijelovi/samsung-galaxy-s3-zamijensko-staklo-ekran-oglas-7879190

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice