G600 vs KC550

poruka: 2
|
čitano: 771
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
G600 vs KC550

dvoumim se koji mobitel da kupim

Samsung G600  ili

LG KC550

oba imaju 5mpx kameru

(3g mi ne znaci nista)

znaci ako neko ima losa iskustva sa nekim od ova 2 mobitela (ili neka dobra iskustva) isprica i objasni

takodje ako neko ima da preporuci neki bolji mobitel u istom cjenovnom rangu neka izvoli

HVALA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: G600 vs KC550

Hm.. Jel to ovako uzimas u slobodnoj prodaji ili? Koristio sam kratko G600, mobitel je solidan.. Po meni je malo sporiji, i ne svidja mi se kod te serije samsunga sto kad stisnes izbornik pa kad odes na neku ikonicu ono te ˝ubode u oci˝ kao neki efekt teme, kamera je također solidna, ma da je 5mpx nista posebno mi nije.. Toliko o samsungu, LG nisam koristio, ali pogledaj http://www.gsmarena.com/lg_kc550-2388.php koliko vidim uređaj je ocijenjen vrlo dobro.. Moja preporuka u  tom rangu je Samsung U900 suol, kojeg sam koristio i stvarno sam bio zadovoljan, mob je odlican, imas kao taj navigacijski touch screen a ostalo su ti tipke, imas theme creator kao i u G600.. 5mpx takodjer.. A cijena mu je sada dosta pala.. tako da..

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice