poz kupio sam ovu navigaciju prako google checkout i kupio dvije mape koristio nekih godinu i neki dan sam sacuvao folder od dont panica i formatirao karticu.sada sam nanovo instalirao navigaciju ali mi ne pokazuje da imam karte tj ne mogu da ih skinem.mogu li nekako da ih aktiviram bez povratnog backupa?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam isto kupio hr karte i koristio ih godinu dana. nakon toga san cijelu sd karticu sacuvao na PC te sve formatira (jer san instalira custom rom). i kad san ponovo instalira mireo nisan ima nista nego samo onu trial verziju. problem sam rijesio tako da sam samo kopirao dont panic folder sa PCa na sd karticu i opet sam imao kartu HR :P
poz kupio sam ovu navigaciju prako google checkout i kupio dvije mape koristio nekih godinu i neki dan sam sacuvao folder od dont panica i formatirao karticu.sada sam nanovo instalirao navigaciju ali mi ne pokazuje da imam karte tj ne mogu da ih skinem.mogu li nekako da ih aktiviram bez povratnog backupa?
Postoji u samoj aplikaciji pod Settings opcija "Recover Content". Kupljene karte su vezane uz mail, tako da ih ne moraš kupovati za svaki uređaj koji promjeniš. Ja sam kupio drugi Android mob pa sad i dalje uredno koristim aplikaciju i kupljene karte.