Dekodiranje LG KE970

poruka: 8
|
čitano: 6.093
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dekodiranje LG KE970

SmijehPozz ljudiSmijeh

Ovako...frendica mi dobila ovaj mob za ročkas, kupljen u tele2 mreži, sad na žalost ili sreću..prosudite sami..., a ima stari broj s vipa koji bi htjela zadržati tj eventualno ostati na inom pa sljedom toga molim bilo kakve informacije o dekodiranju istog..!??! Da li  postoji neki program kojim se to može (a da je 100% funkcionalan), ili neki kodevi ili ili...???? svaka info i prijedlog su dobrodošli!!! Btw..ili bi jednostavnije riješenje bilo da prijeđe na tele2...naravno ako je jeftinija ta mreža!?! ps.-mob je prepaid not pretplata!

Hvala and pozzdraF Cool

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2008 23:39 (mstaracm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dekodiranje LG KE970
Care lg mobitele je fakat tesko dekodirati, ne moze se lako, ustvari skoro nikako naci na netu nista kako bih ga dekodirao, otidi u servis predviden za to... i oni ce imati muke sa tim i uzet ce ti vise para nego sto je uobicajeno za dekodiranje... sad koliko nisam siguran...
17 godina
neaktivan
Dekodiranje LG KE970

Da, vidim da je dekodiranje LG-a skoro pa znanstvena fantastika....programi koje sam našao na netu su totalno beskorisni jer i uz takve programe moraš kupiti unlock code tak da je dekodiranje kod profiĆa aka u dućanima-servisima jedina prava opcija!! Ako ima netko tko je osobno uspio dekodirati dotićni model neka me slobodno demantira!!! Štoviše bit ću sretan ako to ućini a još k tome i opiše način na koji je to uspio.!!  E sad, jedino pitanje koje još imam je VIP vs TELE2....koji je jeftiniji i koju tarifu izabrati????  Moj dojam je da je tele2 tu u prednosti, možda se varam, bAt kakva je pokrivenost signalom u kvaliteta veze....???!!!???   ThnX na pomoći Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dekodiranje LG KE970

Sto se tice signala, Tele2 trenuto koristi signal VIP-a osim u ZG ( za ST i OS nisam siguran )U svim drugim gradovima koristi svoj i VIPov signal, ali uskoro ce se prebaci na T-Mobile jer su potisali sa njima novi ugovor i to za glasovni i data prijenos.Sto se tice tarifa imas ih jako puno kod oba operatera pa je najbolje da vidis sam.Tele 2 ima za sada najbolji sistem glasovnog kodiranja ( samo u svojoj mrezi ).

Istra ti Materina
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2008 17:21 (RAUL).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dekodiranje LG KE970

Zaintrigirala me tema pa sam proveo 2 sata proucavajući i nasao recept tipa neka jednadzba,al tak sta nisam naso za domatje mreze..sam nek predje na tele 2

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Dekodiranje LG KE970
mstaracm kaže...

...E sad, jedino pitanje koje još imam je VIP vs TELE2....koji je jeftiniji i koju tarifu izabrati????  Moj dojam je da je tele2 tu u prednosti, možda se varam, bAt kakva je pokrivenost signalom u kvaliteta veze....???!!!???   ThnX na pomoći Smijeh

Što se tiče signala jedan i drugi imaju dobru pokrivenost u naseljenim područima, mada VIP nešto bolje po brdima...
Za ostalo otvori novu temu

hcsc
17 godina
neaktivan
Dekodiranje LG KE970

Oj! Ishod ove priće je NE dekodiranje i prelazak na tele2! Hvala svima na pomoći -> alen -> raul -> zippo -> hcsc  ----> svaka vam dala Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dekodiranje LG KE970

pitanjce... LGKP500 iliti cookie.... i nije bas neki kolacic... mob je na prvi pogled PREDIVAN na izgled i za koristenje... ali... da ne duljim... Tele2 mreza... jasno vam je... kako ga dekodirat, tj, jel postoji ikoji program ili nesto na internetu predvidjen za tako nesto... ja se mucim i trazim vec 2 mjeseca i nisam jos nista nasao... bio bih vam zahvalan... tnx Namigiva

-dado-

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice